reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

No i jak ja Ci zazdroszczę... u mnie narazie nie ma mowy.
1. na 100% zmieniamy miejsce zamieszkania być może jeszcze w tym roku a więc nie bardzo mam gdzie to teraz przechowywać
2. mam mnóstwo rzeczy po synach a znaczną większość i tak pożyczyłam przyjaciółce. Jej Tomus ma teraz 5 miesięcy a więc zanim mi to pooddaje poczekam sobie do Świat :-p
3. z zakupami odzieży czekam do momentu aż poznamy płeć, bo jeżeli się okaże że córka to pójdę w róże i sukienki :-D

reklama
Augustynka za tydzień to na pewno usłyszysz serduszko . Może to tylko chwilowe problemy z Twoim narzeczonym. Każdy związek ma gorsze chwilę. Pogadajcie od serca a na pewno wszystko sie ułoży.

Syneczki mój też Piotr:-) i trzymam kciuki za usg

Kinga piękna temperatura :-) na pewno będzie test pozytywny a może pójdziesz na betę?

Nie idę na pogrzeb . Jestem za bardzo płaczliwa jak umarła babcia to dostałam skurczy przez co trafiłami na pogotowie tam coś dostałam na uspokojenie . Boję sie ze jak zobaczę te dzieci płaczące nad trumną taty to znowu emocje wezmą górę.

augustynka [/B]co widać? hmmm zapewne to samo co i u mnie :-p zatem za 5h się okaże. Głęboko wierzę że serduszko usłyszę choć wiem że szanse są mizerne...
Co do sprzeczek... Piotr i ja nie kłócimy się wcale ale od tygodnia tez są zgrzyty, nic mi nie odpowiada, wszystkiego się czepiam, widzę że znosi to cierpliwie ale mnie serce się kroi po czasie gdy pomyślę jak się zachowywałam a więc spokojnie to u nas normalne ;-)

Dzieki Kochana! Daj koniecznie znać zaraz po wizycie! Czuje sia jakbys szła za nas dwie :p :) hehe

Witajcie w poniedziałkowy poranek :)
magdusia ja też miałam taki pomysł z kupowaniem rzeczy dla malucha ale nie wiem czy dałabym radę ograniczyć się do jednego drobiazgu ;)

Bunny na wizę czekam już 6miechów i wg ichniejszych wytycznych, w najgorszym wypadku czeka mnie kolejne 6... także długo długo :( a do tego nie wiem czy jak ich zawiadomię o ciąży (co będę musiała zrobić gdyż wymagają rtg płuc) to to przyspieszy cały proces czy go dodatkowo opóźni...

Robaczek_25 tak strasznie ci zazdroszczę że został ci tylko tydzień! będę trzymać kciuki! cieszy mnie też fakt że z rosnącym brzuszkiem nie jestem sama hihi

Iza_i_Melisa ja po anglistyce stąd chyba Australia hehe z moich wyliczeń wynika że moja fasolka poczęła się w Turcji ;) bardzo mnie rozbawiło jak napisałaś że publiczna służba zdrowia to istny meksyk haha doskonale wiem co to znaczy. Czy Melisa to tureckie imię? (gdzieś sprawdziłam i zdaje mi się że tak). Ja tak powoli myślę żeby było sprawiedliwie to znajdę takie co po polsku i turecku jest podobne. Mam już dwa dla chłopca i dwa dla dziewczynki, ale Melisa też brzmi polsko więc jeśli nie masz nic przeciwko to nad tym też się zastanowię :) Oprócz tego tak bardzo się cieszę, że jest ktoś kto nie uważa że Turcy to najgorsze co się mogło nam przydarzyć ;)

Iza Madziara tak jak pisałam mnie się marzy od roku imię Meliska dla córki ale mójemu Piotrowi już mniej :-( Dostał listę imion męskich i damskich z których wykreślił dwa dla chłopca i dwa dla dziewczynki w tym Meliskę właśnie a cała reszta już zależy ode mnie. Tak że niestety ale jak Melisy nie było tak i nie będzie. Nie będę się upierała i tak dobrze że cała reszta zależy od mojego wyboru :-p i choć to 6 tydzień imiona mamy już wybrane. Wiem szybko ale jak się staraliśmy kilka miesięcy to miałam czas na zastanowienie ;-) zresztą imiona dla synów też powstały zanim jeszcze byłam z nimi w ciąży :tak:

Augustynko przypomnij mi na kiedy masz termin? bo tu takie zamieszanie z tymi suwaczkami i terminami ;-) nic się kupy nie trzyma...

witajcie

przepraszm ze tak zaniedbuje watek ale okrrrrropnie sie czuje:-(

Bunny wspolczuje ale moze lepiej faktycznie zostan w domu, takie emocje nie sa wskazane kobietom w ciazy

marysia, mozesz przejsc na L4 o ile dogadasz sie z szefostwem... tzn ze wracasz do pracy a np na drugi dzien wreczasz zwolnienie. Ja tez tak chce zrobic ale poki co moja szefowa ma depresyjne dni i nie odbiera tel a musze sie upewnic czy jest sens jechac 200km zeby na spokojnie z nia o tym pogadac

nadrobiłam :) widze że nie tylko mnie dopadły mdłości, jest to dla mnie nowość, w pierwszej ciązy nie wiedzialam że taka dolegliwość istnieje. teraz nie mogę nawet myslec o jedzeniu... moze to i lepiej bo i tak po pierwszej ciązy sporo kg zostało....

reklama
Augustynko przypomnij mi na kiedy masz termin? bo tu takie zamieszanie z tymi suwaczkami i terminami ;-) nic się kupy nie trzyma...

Generalnie lekarz mi nie powiedział. Jak sama sobie wyliczałam to od 14.04.2012-18.04.2010
Ostatnią miesiączkę miałam 10.07.2011
Fajny termin 18.04.2012 - urodziny mojego R. i nasza druga rocznica razem :)

Do góry