reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Generalnie lekarz mi nie powiedział. Jak sama sobie wyliczałam to od 14.04.2012-18.04.2010
Ostatnią miesiączkę miałam 10.07.2011
Fajny termin 18.04.2012 - urodziny mojego R. i nasza druga rocznica razem :)

faktycznie fajnie by było 18.04. Ale R by był szczęsliwy.
U jakiego lekarza byłas? troche dziwne że wyliczyl Ci daty, chodzisz na NF??

Augustynka mamy ten sam termin:-)
Magda miałaś nam opisac swój porod! Pisz.

Jejku jak dziś gorąco, ledwo doszłam do sklepu. No i ludzi juz na cmentarzu juz pełno. Umówiłam sie z koleżanką i po południu idziemy znicza zapalić.

dziekuję wam za te miłe słowa... podnosicie mnie na duchu :) wogóle to ja nie czuje się okresowo wiec zobaczymy bo może faktycznie bedzie okej... poczekam jeszcze troszke.
Puki co senna jestem bardzo ale zwalam to na niepogodę...
trzymajcie za mnie cały czas kciuki bo bardzo bym chciała dołączyć do kwietniówek:)

Buziaki i pozdrowienia przesyłam!!

Bunny tylko Ale uspie, jeszcze z godzinkę :) chociaz tak sobie mysle że dla Was to wcale nie musi być zabawne, ja jednak wspominam go z usmiechem na twarzy :)

hej laseczki:)
kinga kiedy testujesz znowu?
ja jestem u teściowej teraz tydzień. już mi to leżenie bokiem wychodzi..
1.09 mamy wizytę i zobaczymy co i jak:)
trzymam kciuki za wizyty, gratuluje bijących serduszek i witam nowe mamy:)

witajcie

przepraszm ze tak zaniedbuje watek ale okrrrrropnie sie czuje:-(

Bunny wspolczuje ale moze lepiej faktycznie zostan w domu, takie emocje nie sa wskazane kobietom w ciazy

marysia, mozesz przejsc na L4 o ile dogadasz sie z szefostwem... tzn ze wracasz do pracy a np na drugi dzien wreczasz zwolnienie. Ja tez tak chce zrobic ale poki co moja szefowa ma depresyjne dni i nie odbiera tel a musze sie upewnic czy jest sens jechac 200km zeby na spokojnie z nia o tym pogadac

u mnie nie powino byc z tym problemu, w czwarek pojade do szefa i pogadam z nim.
Ja w pierwszej ciąży miałam mdłości cało dniowe a najgorzej było wieczorem, teraz jest podobnie , najlepiej nic nie jesc, a szczegolnie nie moge patrzec na jogurty i czekolade..blee. Ale u mnie tez to dobrze bo mam duza nadwage i niestety duzo osob ktore dowiedzialy sie ze jestem w ciazy bardzo sie dziwily, az to bylo bardzo nie mile.
Jest tu jakas mama z łodzi, ktora spodziewa sie nastepnego malenstwa?

Generalnie lekarz mi nie powiedział. Jak sama sobie wyliczałam to od 14.04.2012-18.04.2010
Ostatnią miesiączkę miałam 10.07.2011
Fajny termin 18.04.2012 - urodziny mojego R. i nasza druga rocznica razem :)

ja też ostatnią miesiączkę miałam 10.07. termin wyskakuje mi między 18 a 19 kwietnia przyjęłam że 19 będzie ;-) a więc idziemy idealnie równo :-D:-D:-D

Termin na 18 kwietnia jest super bo sama taki mam, a muszę się Wam dziewczyny pochwalić że właśnie zapisałam mojego fasolka do żłobka, paranoja, wiem ale tylko wtedy dziecko ma jakąkolwiek szansę że się dostanie i mama będzie mogła wrócić do spokojnie do pracy.

reklama
Czesc dziewczynki :-)
Czy moge do was dolaczyc? 3 testy pokazaly ciaze, co jest dla mnie duzym zaskoczeniem, ale ciesze sie, ze moj jedyny jajnik dobrze pracuje ;-) to moja druga ciaza. Pierwsza niestety zakonczyla sie tragicznie... Teraz ciesze sie strasznie i boje. Poki co mam okropne mdlosci calodniowe, ale to chyba dobrze ;-) zaraz martwie sie jak ich nie ma...

Wg. kalkulatorow i OM termin wypada mi na 22-24 kwietnia, ale u nas i tak biora pod uwage termin z usg. Moja ciaza bedzie tez rozwiazywana najpozniej w 38 tygodniu, albo jak stwierdza, ze dziecko bedzie juz zdolne przezyc poza moim organizmem.

Do góry