magdusia_
w oczekiwaniu :)
magdusia, ja w pierwszej ciazy tez nie wiedzialam co to mdlosci;-)
ja miałam fazę na lody, kupowałam takie litrowe i musiałam jesc 2 opakowania dziennie ... :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
magdusia, ja w pierwszej ciazy tez nie wiedzialam co to mdlosci;-)
Generalnie lekarz mi nie powiedział. Jak sama sobie wyliczałam to od 14.04.2012-18.04.2010
Ostatnią miesiączkę miałam 10.07.2011
Fajny termin 18.04.2012 - urodziny mojego R. i nasza druga rocznica razem
witajcie
przepraszm ze tak zaniedbuje watek ale okrrrrropnie sie czuje:-(
Bunny wspolczuje ale moze lepiej faktycznie zostan w domu, takie emocje nie sa wskazane kobietom w ciazy
marysia, mozesz przejsc na L4 o ile dogadasz sie z szefostwem... tzn ze wracasz do pracy a np na drugi dzien wreczasz zwolnienie. Ja tez tak chce zrobic ale poki co moja szefowa ma depresyjne dni i nie odbiera tel a musze sie upewnic czy jest sens jechac 200km zeby na spokojnie z nia o tym pogadac
Generalnie lekarz mi nie powiedział. Jak sama sobie wyliczałam to od 14.04.2012-18.04.2010
Ostatnią miesiączkę miałam 10.07.2011
Fajny termin 18.04.2012 - urodziny mojego R. i nasza druga rocznica razem