reklama
paulusia2209
Fanka BB :)
U nas tak samo jak u martolinki wanienka krótko służyła. Jak młoda siadała to ją do wanny przerzuciłam. Z drugiej strony jak ktoś ma sianko i miejsce to czemu nie
edit; widziałyście że już pierwsza macówka się rozpakowała
edit; widziałyście że już pierwsza macówka się rozpakowała
Ostatnia edycja:
reniuszek
Love in the knick of time
murka napisalam na zakupowym ja upatrzylam sobie zwykla plastykowa wanne w ikei (tam bede robic wiekszosc zakupow), a pozniej jak dzidzius bedzie siedzial kupie mu takie siedzonko do wanny i bede sie razem z nim kapac w duzej wannie
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Paulusia wow zaraz zajrzę na wątek marcówek
A może by tak założyć wątek SOS-WIEŚCI ZE SZPITALA (BEZ KOMENTARZA)?
A może by tak założyć wątek SOS-WIEŚCI ZE SZPITALA (BEZ KOMENTARZA)?
paulusia2209
Martolinka jak najbardziej jestem za :-) czyń honory
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Paulusia a będziesz mogłą temat normalny (wyzej wspomniany) przenieść do "przyklejonych"- ja nie mam takiej mocy?
kasiagaw
Paulusia martolinka faktycznie pierwsza marcówka rozpakowana, ale z terminem na 1 marca była i urodziła 1 stycznia w połowie 31 tygodnia. Ciekawe jaka była przyczyna wcześniejszego porodu? Doczytała któraś?
reniuszek
Love in the knick of time
kasia nie wiem ale wiem, ze jedna lutowka urodzila w 29 tygodniu blizniaczki- chlopcow i ponoc sa juz w domku i maluszki sa zdrowe !!! ))))))))))
doszedl kocyk - jest cudowny, nie za gruby ale ciezki (ma dobra gramature )z wierzchu jakis meszek ze sztucznego tworzywa co sprawia, ze jest mieciutki i milutki, a reszta ekologiczna bawelna kocyk ma atest ! wrzuce pozniej na zakupowy fotki
doszedl kocyk - jest cudowny, nie za gruby ale ciezki (ma dobra gramature )z wierzchu jakis meszek ze sztucznego tworzywa co sprawia, ze jest mieciutki i milutki, a reszta ekologiczna bawelna kocyk ma atest ! wrzuce pozniej na zakupowy fotki
paulusia2209
martolinka pewnie że tak tylko zaznacz że bez komentarzy ok
kasiagaw niestety nie ale z tego co widziałam to jest ok z dzidzią a to najważniejsze
kasiagaw niestety nie ale z tego co widziałam to jest ok z dzidzią a to najważniejsze
reklama
ilooonka
mama Emisi :)
reniuszek - super, że zakup udany i co najwazniejsze odpowiada opisowi
,martolinka- super pomysł ale my dziewczynki czekamy do kwietnia...
,martolinka- super pomysł ale my dziewczynki czekamy do kwietnia...