reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

martolinka - dzięki za opinię, chyba faktycznie nie ma sensu.
a pytanie przeniosłam do zakupowego, żeby nie mieszać wątków:)

reklama
U nas tak samo jak u martolinki wanienka krótko służyła. Jak młoda siadała to ją do wanny przerzuciłam. Z drugiej strony jak ktoś ma sianko i miejsce to czemu nie

edit; widziałyście że już pierwsza macówka się rozpakowała:szok:

Ostatnia edycja:
murka napisalam na zakupowym :) ja upatrzylam sobie zwykla plastykowa wanne w ikei (tam bede robic wiekszosc zakupow), a pozniej jak dzidzius bedzie siedzial kupie mu takie siedzonko do wanny i bede sie razem z nim kapac w duzej wannie :)

Paulusia martolinka faktycznie pierwsza marcówka rozpakowana, ale z terminem na 1 marca była i urodziła 1 stycznia w połowie 31 tygodnia. Ciekawe jaka była przyczyna wcześniejszego porodu? Doczytała któraś?

kasia nie wiem :) ale wiem, ze jedna lutowka urodzila w 29 tygodniu blizniaczki- chlopcow i ponoc sa juz w domku i maluszki sa zdrowe !!! :)))))))))))

doszedl kocyk - jest cudowny, nie za gruby ale ciezki (ma dobra gramature )z wierzchu jakis meszek ze sztucznego tworzywa co sprawia, ze jest mieciutki i milutki, a reszta ekologiczna bawelna :) kocyk ma atest ! wrzuce pozniej na zakupowy fotki :)

reklama
Do góry