reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

no i nic...
temp 37,1
ale na teście nic nie widać :no2:

Kinga nic sie nie martw! Mojej przyjaciołce wyszedł test dopiero tydzien po dniu spodziewanej miesiączki! A robiła testy codzinnie :)
A teraz bawi małą Hanię :D
Trzymam kciuki!!!

W ogole mam doła dziewczyny :(
Strasznie sie kłoce z moim R. ... o wszystko! Dosłownie! Nie mozemy sie dogadac. Niby w sobote podpisałam umowe i dałam zaliczke na sale na wesele i tak sie zastanawiam czy w ogole chce tego ślubu :(
A jeszcze niedawno byłam pewna! Nie wiedzac o ciąży i tak chcielismy sie zareczać! a tu taka masakra :(

Na wizycie u lekarza nie byłam... Dzisiaj pierwszy dzień 7 tygodnia. Ciekawe co moze byc widac?

reklama
witam

szczególnie witam nowe kwietniówki:-) fajnie że nas ciągle przybywa i faktycznie przydałby się osobny dział dla kwietnia, a może później pomyślimy o albumie zamkniętym, mamy taki z lipcówkami i czujemy się bezpieczniej, bo po dłuższym czasie nasze rozmowy są coraz bardziej osobiste i więcej piszemy o sprawach rodzinnych problemach i fajne jest to że nikt tego więcej nie przeczyta tylko uprawnione osoby

my wczoraj byliśmy na dożynkach, też mieszkam na wsi i tak średnio jestem z tego zadowolona, bo z jednej strony cisza spokój, jest gdzie z dzieckiem spacerować ale czasem jest za nudno;-) no ale wczoraj właśnie były dożynki, Mateusz był na dmuchanym zamku, poszedł tam z moją 12 letnią siostrzenicą i był mega zadowolony, ona go pod górę niosła i zjeżdżali razem, cieszył się bardzo:-)

Madziarra
ja też widziałam sam pęcherzyk i czekam na usg coby zobaczyć czy serduszko będzie, jeszcze tydzień czekania:/
co do spodni to powiem tak że ja ostatnio też trochę przytyłam i jak będę kupować spodnie to tylko ciążówki bo nie ma sensu zwykłych, ale też czekam na serduszko;-)
Kivinko
współczuję bo to nic przyjemnego, ale wyjdziesz z tego;) ponoć pestki z dyni są skutecznym lekarstwem na to paskudztwo, no właśnie Bunny dobrze pisze cała rodzina musi się leczyć, no i pościel wypierz w wysokiej temperaturze
Bunny
powiem Ci tak że ja na pogrzebie byłam w ciąży to był pogrzeb teściowej i była tam też jej wnuczka w 7 miesiącu, ae to zależy jakie masz nerwy jeśli bardzo przeżywasz takie sytuacje to lepiej zostań w domu bo po co nerwami szkodzić dzidzi ale jeśli trzymasz się dobrze to myślę że możesz pójść
Syneczki
trzymam kciuki za usg
Kinga
wysoka tempka to dobry znak:tak:

Kinga, mi testy sikacze tez nie wychodzą, ostatnio robiłam to druga słaba kreska pojawiła się po 15 min. a po 0,5 h znikła, a jednak w ciąży jestem, musisz powtórzyć jutro, nadal trzymamy kciuki.
Bunny co za tragednia, biedne dzieciaczki, wyrodna matka, jak można własne dzieci zostawić, mojego sąsiada żona tez zostawiła z dzieckiem, ale on znalazł sobie nowa miłość i teraz ma z nią syna.

Witajcie,
Martolinka mój mężczyzna też Piotr :-!!
syneczki pisałam gdzies , z mój to Piotr?;-)
W ogole mam doła dziewczyny :(
Strasznie sie kłoce z moim R. ... o wszystko! Dosłownie! Nie mozemy sie dogadac. Niby w sobote podpisałam umowe i dałam zaliczke na sale na wesele i tak sie zastanawiam czy w ogole chce tego ślubu :(
A jeszcze niedawno byłam pewna! Nie wiedzac o ciąży i tak chcielismy sie zareczać! a tu taka masakra :(

Na wizycie u lekarza nie byłam... Dzisiaj pierwszy dzień 7 tygodnia. Ciekawe co moze byc widac?

Myślę , że pecherzyk na pewno , a czy serduszko to nie mam pojecia.
A moze to Twoje hormony tak buzuja miedzy WAmi?

witam sie po dłuższej nieobecności (komp mi nawalił i dzis dopiero odebrałam z serwisu). zobaczyłam tylko że mam do nadrobienia 20 stron :-) mam nadzieje że tu same dobre wieści i przybywa mam. Ja dzwoniłąm do lekarza, mam wizyte we środę o 18.15, tak sie nie mogę doczekać i mam nadzieje że zobacze serduszko już na tym etapie. Jak myślicie?

Martolinka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tak to jest jak czytasz tysiące zaległych stron, potem wszystko się miesza to Bunny

Kinguś temperatura wie co mówi jesteś dwa dni po terminie @, wysoka temperatura to dobry znak. Spada na kilka dni przed przyjściem @ a u Ciebie nadal wysoko reasumując nie daje znaku że przyjdzie a już jesteś po terminie mnie i tak tu pachnie bejbusiem :-D

Ostatnia edycja:
magdusia a baaaa na 100%
augustynka co widać? hmmm zapewne to samo co i u mnie :-p zatem za 5h się okaże. Głęboko wierzę że serduszko usłyszę choć wiem że szanse są mizerne...
Co do sprzeczek... Piotr i ja nie kłócimy się wcale ale od tygodnia tez są zgrzyty, nic mi nie odpowiada, wszystkiego się czepiam, widzę że znosi to cierpliwie ale mnie serce się kroi po czasie gdy pomyślę jak się zachowywałam a więc spokojnie to u nas normalne ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
augustynka nie martw sie i zwal to na hormony ja tez sie klóce z moim M ostatnio bardzo , albo rycze i dre sie na niego ze to jego wina itp, a jestesmy ze soba malzenstwem niecale dwa lata, i zadko sie kłócimy, ale przy pierwszej ciąży było podobnie.

Dziewczyny nie wiecie moze czy jesli jestem na wychowawczym to moge przejsc na L4?

Kinia mi test wyszedł dopiero po tygodniu, a wpierwszej ciąży pierwszy byl negatywny a kilka dni pozniej pozytywny.

matko kochana mój syn dorwał sie do ptasiego mleczka..masakra

Do góry