ziewaczka to super ze tyle rzeczy juz macie..!
czy któraś z was myślała o wozku bugaboo..?
sis taki ma i jest naprawdę super, ale nawet używany jest drogi
a ona jeszcze swój używa będzie .. hm
ewela to nasi chłopcy maja takie same pory aktywności
dzis moj to tak sie rozchasal ze skacze i skacze, korzysta póki ma jeszcze miejsce
i dopiero zauważyłam ze brzuszek juz podskakuje
czyje sie jakbym go wtedy "podgladnela"
ale nakręcić sie nie da / jak tylko biorę telefon do ręki to ciiisza, dopóki go tylko nie odłoże - złośliwiec moj! :*
a jak sie szynka udała..?? ja ostatnio mam tylko ochotę na miód lipowy i chleb z masłem :/
g_agnes ulala, to z Ciebie "pieski" fryzjer..!
pewnie ze super, po ci kasę wydawać
co do tego bólu krocza to w ciagu dnia mogę przeżyć, ale te noce.. echh
no i zobaczylybyscie jak wstaje no z ziemi ...
mam nadzieje ze to mi tez przejdzie, ale trwa to juz od jakis 10 dni i sie nasila
hmmmm... może łatwiej urodze
ale jak poczytalam ze to może prowadzić do całkowitego rozejscia sie tych kości to
nie można tego bagatelizować, bo jesli ginek stwierdzi zagrożenie to są proponowane inne metody porodu
zobaczymy co moj powie na wizycie (juz 26.01!), może to tez te wiazadla..!!! :briggin2:
jak było u siostry..??
Juliana
a co za remont robicie? cos nim umknelo - kupiliscie nowe czy renowacja?
ja tez będę sie w marcu przeprowadzać jak to sie jeszcze będzie przedłużać, grrr
mamido udało ci sis gminę ruszyć?! szacun..!
agata ja tez jestem tylko skupiona na sesji i bez przypomnieć w telefonie zapomnialabym o całym świecie
zawiszka welcome back
a w sesji nie ty jedna
juz narzekamy z
reniuszkiem, agata i innymi kwietnioweczkami ze mamy dość
magda_gdansk gdzie taki sklep z cyckonoszkami..? ? maja tam tez takie do karmienia?
exquise a nie mozesz załatwić od lekarza takiego swiastka ze byłaś przed 10 tyg???
kiedy mialas pierwsza wizyte u gina, nawet jak jeszcze nie stwierdził ciąży..?? jeśli przed 10tc to na pewno ci wystawi takie zaświadczenie
nie poddawaj sie, maluszkowi przyda sie każda kasa
murka czy chociaż basen pomógł..???
a nfz.. pffffff - no comments!
nowe kwietnioweczki - welcome..!
Karina to kotek przy julce odmlodnieje i nabierze nowych zdolności (zamierania, uciekania w najdalszy kat mieszkania itp
)
a jak w pracy tak olewaja to Ty korzystaj..!
kasiagaw kochanie, widziałam odrazu po sposobie w jaki piszesz ze gorzej z Babunia
tak niestety czasem jest, ze nie powstrzymamy momentu który jest nieuchronny, choć bardzo byśmy chcieli.
mam nadzieje ze będziesz silna dla malenstwa..!
jejku, jeszcze ten ZUS piepszony..
3 maj sie kochanie!!!
martolinka co nakupowalas pochwal sie
a kino nie zając
reniuszek no to nasze galgany upodobaly sobie taka sama rozrywkę - mam nadzieje ze u mnie tez "tylko" nadwyrezone mięśnie i wiazadla a kości i chrzastka na swoim miejscu
moj mi sie nie daje uczyć - a jak maksiowi sie podoba twoje siedzenie przy notatkach i EL?
jejku strasznie duzo masz nauki jeszcze :O napisz z kim masz lub czy czegoś potrzebujesz, to Ci prześle jakieś materiały
no i kuruj sie kochanie..! chorobska - sio sio..!!!!
ja dziś sie tak rozbudzilam kawa ze od godziny leze w łóżku i nie mogę spać.. jutro mam ćwiczenia i potem egzamin, będę w domu po 16 i nauka na kolejny egzamin i heeeeh, mam juz dosyć :/
buziaki brzuchatki..!!!!!!