agata – oby udało się wszystko pozaliczać :-)
kasia, sonisia – jak tylko dopracuję listę, to na pewno się pochwalę :-)
sonisia – super, że Bruno będzie miał się z kim bawić; nasza Julcia będzie mogła tylko liczyć na kota
reniuszek – śliczny maluch :-)
izka – mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć jakieś przedszkole, gdzie będą przyjmowali maluszki;
murka – oby udało Ci się znaleźć miejsca na normalny termin; niestety tak już jest z tą państwową służbą zdrowia, moja babcia np. dostała skierowanie na operację zaćmy na 2014 rok; paranoja, bo do tego czasu, to może już oślepnąć…
darucha – zazdroszczę takich śniadanek z mężem; ja już nie pamiętam takiego…
maniaa – powodzenia z remontem, najważniejsze, że jeszcze tylko kilka dni i wszystko będzie za Wami J
robaczek – czasami trzeba sobie popłakać ;-)
ilooonka – powodzenia na wizycie, na pewno wszystko będzie OK:-)
ewela, ilooonka – super, że w razie w… będziecie miały kogoś do pomocy; my niestety będziemy sami, bo moja mama 2000 km stąd, a teściowa powiedziała, że z takim maluchem to będzie się bała zostawać
Julianna – powodzenia z remontem, oby jak najszybciej się skończył
Exquise – no to rzeczywiście nieciekawa historia…
A ja się dzisiaj zdenerwowałam w pracy. Pojechała zawieźć zwolnienie i załatwić sobie firmowego laptopa, żeby móc troszkę z domu popracować. Czekałam 6 godz żeby ktoś mi łaskawie podpisał zgodę na wydanie kompa, ale się nie udało oczywiście...Wrrrr...A w sumie to dobrze, bo będę miała 2 dni przerwy. W piątek mam spotkanie w firmie, na którym chcę być, to sobie wtedy odbiorę. Może ktoś się do tego czasu zainteresuje
A jak nie to mam ich gdzieś, przynajmniej będę sobie mogła odpocząć i sprawdzić, jak sobie radzi moje zastępstwo:-)bo na razie jakoś nie mam zaufania...
Więc na jutro planuję jakieś małe porządki (nie za duże, żeby nie przemęczać brzuszka;-)), a wieczorkiem szkoła rodzenia. Jutro będzie prowadziła położna, więc chyba będzie duuuużo szczegółów nt porodu i pierwsze ćwiczenia.
Nie wrzucajcie takich pyszności na wątek kulinarny, bo od jutra będę miała więcej czasu i z moich +5 kg zrobi się +35
A jeszcze a propos umawiania się na jakieś gry (nie pamiętam na którym wątku to widziałam) - to ja jestem za
bo jak sobie tak posiedzę w domu, to się chyba odmóżdże
Miłego wieczorku wszystkim brzuszkom