martolinka tu masz link do punktu zlobkowego kuzynki :
http://www.safari.edu.pl/
ale chyba podniosła ceny (nie widziałam sie z nią od jakiegoś czasu
no ale to zawsze ktoś polecony, anie zupełnie obcy.
korzystając z okazji dla mam z 3city- można tam zostawić maluszka na kilka godzin w tygodniu lub miesiącu
pochwal sie potem co dla malutkiej kupilas..!
dziś w alfie centrum w hm byl taki jakby jednoczesciowy dresik bezowy w pasie skazany rozowym sznureczkiem i kapturkiem, co w środku miał wzor w panterke i kosztował 20 zł, a taki sam dla chłopców (szary z niebieskim sznurkiem) za 40 zł
pauletta hehe klif juz odwiedzilam przed nowym rokiem
ale na pewno cos Ci zostawilam :*
jednak z moich obserwacji wynika ze nawiecej ciuszkow jest w matarni
exquise heeeeh te prywatne uczelnie .. :/ jakby nie mogli utworzyć wiecej miejsc na najbardziej obleganch kierunkach a nie po 1000 osób chętnych na miejsce, a w pizdziet kierunków na których jest po 10 osób
kivinko super link, dzięki..! :*
karina ja tez zawsze na stresie na styk jadę
jak po..?
reniuszek jak malsymilianek..?! dawaj fotkę! :*
agata gratki zaliczenia..! :* ja tez tak mam często ze siedzę i sie uczę, a wariatka sie skupi za 2 rozdziałach z 20 i masz babo placek :/
ale nie martw sie na zapas, cos mam przeczucie ze zdasz..!!!
ja juz sie cieszę ze Bruno będzie miał 3 kuzynów do zabawy z mała różnica wieków i uwaga uwaga.... od strony szwagra KUZYNKE..!!!
dziś sie dowiedzieli
podobno wg lekarza "na pewno"
nigdzie jajek nie znalazł a pupcia była wypieta malutka
kasiagaw kochanie takie juz jest to życie.. ale nie można tracić nadziei do samego końca, a jeśli juz nadejdzie moment który czeka każdego z nas, to trzeba powstrzymać łzy.
ja czuje moich dwóch dziadziusiow przy mnie cały czas - jednego z nich odkąd miałam 8 lat, a drugiego od zeszłego roku, gdy odszedł od nas 2 dni po naszym slubie z eMkiem.
ale obydwoje dali nam najwspanialszy dar abyśmy sie nie zmucili - naszego Bruna.
bądź silna :*
zosia silaczka mała, ze Was budzi
bruno wie ze trzeba dać sie wysłać mamusi
a wieczorami zaszaleć po północy (moja krew..!)
oby tak po porodzie było, ze będzie sie budził do 2 a potem ślicznie spał
karina no właśnie, podziel sie lista..!
to może w końcu złapie stresik ze powoli trzeba by ogarnąć temat
brzuchatki, moje zakupy to fiasko (jak zwykle ostatnio) .. chce normalne ciuszki kupować a nie namioty..!
a powiecie mi, czy któraś z was tez odczuwa taki ból jakby jej sie kości "tam na dole" rozchodzily?
bo inaczej nie umiem tego określić