anussia201
Fanka BB :)
No kurczę ja też na to bardzo czekam :-):-)Edit po raz II :
Kiedy kurcze dostaniemy swój oficjalny wątek?????? Chyba admini na urlopach
Kinga85-nio nareszcie jutro testujesz :-) trzymam mocno kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No kurczę ja też na to bardzo czekam :-):-)Edit po raz II :
Kiedy kurcze dostaniemy swój oficjalny wątek?????? Chyba admini na urlopach
Witaj Madziarra. Jesteś w podobnej sytuacji jak ja. Umnie tez w pęcherzyku nie było nic jeszcze widać, a wizyte mam o 1 dzien później - 07.09Witajcie kwietniowe mamy :-)
Ja już po pierwszej wizycie u lekarza. Ciąża niby potwierdzona, usg zrobione, ale gin powiedział, że pęcherzyk może być pusty więc niestety jeszcze się nie ekscytuję... Kolejna wizyta 06.09 mam nadzieję że dowiem się więcej Jak na razie termin porodu to 07.04
Nie ukrywam że czytanie wątku od samego początku bardzo mnie podniosło na duchu i jakoś teraz bardziej myślę że jednak pęcherzyk jest bardziej pełny niż pusty
Mój ślubny daleko daleko za granicą więc wsparcie jedynie mailowo-telefoniczne... To moja pierwsza ciąża do tego średnio planowana jako że czekam w tej chwili na wizę no i koniec końców czeka mnie przeprowadzka na drugi koniec świata :/
To wszystko mnie troszkę przeraża więc bardzo liczę chociaż na małe wsparcie z waszej strony
Przy okazji wszystkim brzuchatkom serdecznie gratuluje
masz prawo do bezpłatnego porodu i opieki medycznej w ciazy . Nawet bez ubezpieczenia. Choc szpitale roznie respektuja to prawo . Nie daj sie pogonic i zacytuj odpowiedni dokument !!!Mnie dzis zaczelo wszystko przerazac. Pierwsza ciaza, ja bez pracy, nie znam sie na tym wszystkim.. co z ubezpieczeniem jesli nie pracuje? Porod bedzie platny? Boje sie wszystkiego, doslownie wszystkiego
Witajcie Na razie wychodzą delikatne kreseczki na testach- ale wychodzą
Mam nadzieje ze za tydzień wyjdą już takie konkretne bo oboje z mężem cieszymy się
niesamowicie. A termin przypadł by mi na koniec kwietnia
Daj znac co po wizycie !!!!!!!!!Witam przyszłe kwietniowe mamy
Ja też już mam swoje II. Po weekendzie idę do gina potwierdzić. Szczerze liczę, że już nic nie ulegnie zmianie i przede mną spokojne 9 miesięcy.
Witaj!!!!!!! Cie poznać!!!!!!!Witajcie kwietniowe mamy :-)
Ja już po pierwszej wizycie u lekarza. Ciąża niby potwierdzona, usg zrobione, ale gin powiedział, że pęcherzyk może być pusty więc niestety jeszcze się nie ekscytuję... Kolejna wizyta 06.09 mam nadzieję że dowiem się więcej Jak na razie termin porodu to 07.04
Nie ukrywam że czytanie wątku od samego początku bardzo mnie podniosło na duchu i jakoś teraz bardziej myślę że jednak pęcherzyk jest bardziej pełny niż pusty )
Przy okazji wszystkim brzuchatkom serdecznie gratuluje