paulusia welcome back..! pisz teraz co u Ciebie, jak sis czujesz, jak maluszek i w ogóle jakieś ploteczki
kasiagaw ja lubię wkurzac kierowców jak sie nudze, szczególnie poprawianiem make up'u albo fryzury - wszystko kontrolowane na biegu, a oni sie stukaja w głowę, a potem gaz do dechy a oni w tyle
hehe!
może dorzuce jakaś babska muze u emka w aucie bo jak twoj ma szyber
trzeba sobie korki urozmaicac
a z włosami to chyba nie dla mnie, bo ciezko mi sie zmobilizować żeby odrosty robić raz w miesiącu
razem z
mama_mia i robaczkiem macie juz przygotowanie do nocnego wstawania..!
usmialam sie wizja twojego M z ta piła po nocy
moj to by sie tylko na drugi bok przekrecil pfffff
jak Babunia sie czuje..??? duZo zdrowka dla niej..!!!
a mieszka sama..? moja w podobnym wieku ale niestety dopadł ja Alzheimer (lub ostatnio dokt ktory dal nam nadzieje - demencja)
smutne ze na oczach dnia na dzien tracimy sie ja coraz bardziej
robaczek jak sie Mateuszek bawił? zadowolony?
ja tez nie umiem zasnąć w dzien .. a jak juz mi sie zdarzy to jestem rozbita do końca dnia
poranna twoja Zocha wyglada prawie tak samo jak moja kochana Mea..!!!!!!!!! tez na niej tak lezalam.. aż mi sie łezka w oku zakrecila =,)
agata uffffff ze wszystko dobrze z ta infekcja
a w juz czwartek podgladasz maluszka- jejku juz sie nie moge doczekać
trzymamy Za Ciebie jutro kciuki..!!!!
ja weekend i cały tydzień dalej pod hasłem "uczelnia" - ale dziś należą mi sie gratulacje ze wykończenie 2 raportów
mam plan z wyprzedzeniem zrobic notatki do egzaminów żebym łatwiej przeszła przez ta sesje, blech
a oparlas sie pokusie kupienia czegoś dla swojej niuni przy okazji zakupów dla siostrzency..? podziwiam!
michalis jejku nie dziwie sie ze jesteś teraz jesteś ostrozniejzza..
czy pierwszy dzidzius jest jeszcze z Wami?
trudno doradzić w takiej sytuacji, ale chyba szpital w okolicy jest bezpieczniejszy, tym bardziej ze nie ma reguły ze najlepsi lekarze w Wawie
duże miasto, duży przemial.
chyba bym sie popytala o jakiegoś fajnego lekarza ze szpitala z prywatna praktyka i z nim zagadala o Twoich obawach, szczególnie o ciężkim porodzie i przeżyciach. na pewno premie to pod uwagę..!
nie jest jeszcze za późno
i jak jeszcze położna mozesz wynająć to w ogóle super. to ona będzie o ciebie dbala w tych cięższych chwilach
a ja jak juz wspominałam pisareczki wyrobilam dzisiaj zalozony plan (chyba pierwszy raz w życiu
i jutro wstaje sobie pózniej
Spijcie (wszystkie!) dobrze! :*