Witam kochane
.Dziękuję wszystkim za miłe słowa.
kasia mieliśmy awarię w firmie i nie było wody. Mądry pracownik zamiast jechać do sklepu i kupić 5 l butelkę wody,albo przywieść trochę wody z domu, zaopatrzył się w wodę u sąsiada. Sąsiad nalał mu wody ze studni, o czym pracownik wiedział, tyle, że nie raczył nas poinformować. Ostatecznie zrobił mi kawę z tej wody- kretyn
Opierniczyłam go , na czym świat stoi. Najważniejsze, że malutkiej nic nie jest.Pomysł z lustrem miałaś super
Magda dziś chyba jakaś kiepska noc dla dzieciaków była, bo mój 3 latek też 3 godziny w nocy nie spał
, a 1,5 roczna córka całą noc się wierciła, wołała o kaszkę, potem nie chciała jeść i marudziła tak większość nocy
Sonisia życzę dobrego samopoczucia i żeby w koncu nocne skurcze się skonczyły
Reniuszek ankietę oczywiście wypełnię, ale tak margnesie niezła ankieta biorąc pod uwagę, że wszystkie tu jesteśmy w ciąży
;-)
Mamido syneczek na pewno będzie grzecznym chłopczykiem i dostosuje się do terminu cięcia, ;-)a nawet gdyby nie, to przecież 25 km. to prawie jak rzut beretem, Zdąrzycie na pewno
Augustynka napiszę tylko tyle o sytuacji z M. Z facetami zle, ale bez nich jeszcze gorzej;-) Tacy już są ci nasi emkowie, troszkę jak duże dzieci, na szczęście mają obok siebie super babki, które w odpowiednim momencie potrafią przywrócić ich do pionu;-)
Milutkiego dnia wszystkim życzę