reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

kasia -na szczęście udało się wyjść o 12:-)
murka - no to niezła ta szkoła rodzenia skoro aż tyle będzie trwała; moja będzie trwała 4 tygodnie - raz w tygodniu;
darucha -poducha zamówiona; mam nadzieję, że szybko dojdzie:-)

reklama
Nie odzywałam sie przez braj czasu, a oprocz tego jakos bez weny jestem i bez humoru, bo ostatnio często sie kłóce z moim R. :(Całe swieta na awanturze, sylwester tez... Nieciekawie. Mam nadzieje, ze u Was duzo lepiej.

augustynko rozumiem Cie doskonale
podczytuje bb, malo sie udzielajac, bo niestety od jakiegos czasu moj tz stal sie kompletnie nieuzyteczny do zycia
szczerze mowiac liczylam na to, ze jak bede w ciazy, to tz sprawdzi sie jako tatus i partner, a tu totalna kicha
facet mocno po 30. i czekalismy dosc dlugo na dzidzie, a teraz wyglada na to, ze wszystko go przerasta, obawiam sie, ze skonczy sie niebawem rozstaniem, bo po prostu mam dosc...

poza zyciowymi zawirowaniami i bolem miednicy reszta raczej ok :)
co najwazniejsze z dzidzia wszystko w porzadku, ale dalej nie znam plci - choc po ostatnim usg jest niewielkie wskazanie na dziewczynke
trzecie usg genetyczne mam 20 stycznia, moze wtedy sie juz wyjasni

sciskam Was mocno

witajcie,
u mnie dzień w towarzystwie Emka :) zaprosił mnie na pizze do naszej ulubionej knajpki, potem pojechaliśmy do mojej siostry w odwiedziny a teraz musze oddać się wygłupom psa, bo wygląda na stęsknioną.
Dzień minął szybko, choć muszę przyznać, ze pogoda beznadziejna...pada deszcz ze śniegiem :(
buziole

No dziewczyny gdzie jesteście?. Spać nie śpicie bo już południe. Czyżby porządki ? Co tam u Was ?
Ja posprzątałam, ugotowałam obiadek i teraz do nauki. Ale oczywiście pierwsze co to na BB.

Witam Kochane,

widze, ze jeszcze spicie sobie smacznie.

MamiDo ja na zgagę biorę rennie i mi pomaga. W ciąży podobno można:)

magda85 tez miałam żółwia jak była mała - ale źle się to dla niego skończyło :(

reniuszek extra,ze juz w domu. Miłego pobytu w Austrii :)

sonisia jak ja Wam zazdroszcze, ze lubicie zakupy! Dla mnie najwieksza katorgą jest wyjscie na zakupy po ciuchy, buty itp. - nienawidze!

kasiagaw grtulacja dla kuzynki i małej Ani :)

pauletta - nie zamartwiaj sie! Przez tą pogode połowa z nas ma takie humory. Moj eMek wczoraj mi oświadczył, ze zapomniał mi powiedzieć ze za 3 tygdinie jedzie na targi budowlane do Poznania z kolegą na dwa dni :/

murka fajnie, ze juz po pierwszych zajciach. Ja miałam mieć w czwartek, ale sie rozchorowałam :(

robaczku u nas sex zadko znowu, bo kłotnie cały czas - takze nie chłodno - tylko zimno, mróz! A przez to nawet nie mam ochoty na zadne przytulanki :/
Przykro mi z powodu koleżanki...

Agata777 trzymamy mocno kciuki!!! Bedzie dobrze :D wracaj do nas i nie zadomawiaj sie tam!!!

Darucha
nie martw sie ksiedzem, ja nie wiem nawet kiedy chodzi a miałam sie dowiedziec ;/ ale tez wcale nie mam ochoty na zadne wizytacje!

CzyKrotka nie martw sie. Jakos musi sie ułozyc. Ja chyba tez jetsem przewrazliwiona, ale wszystko mnie drazni.

iloonka zazdroszke milego dzionka:)

Dzien nie rozpoaczal sie dobrze. O 6 tel od tescia, ze wlamanie było do firmy. Takze od rana nerwy. Emek pojechał i widze, ze ma bardzo mocno poniesione cisnienie, ze dorwie gnojków itd. I o to juz kłótnia, bo sie martwie, zeby zadnej głupoty nie zrobił... Ehh.

W czwartek rano byłam u lekarza rodzinnego, bo mi głos odebrało, katar + kaszel. Mam zakaz wychodzenia z domu przez tydzien, bo jakis wirus atakuje mi kratń i tchawice. Takze nasza czwartkowa szkoła rodzenia musiała zostac przełozona na za tydzień.
Tak sie zastanawiam, kiedy wejde na BB zeby napis, ze jest miło, fajnie i kolorowo.

Buziole

augustynka zdrowka kochana i nie denerwuj sie tam niepotrzebnie, wszystko bedzie dobrze !

tylko zagladam, zeby zyczyc Wam milych chwil :D jade tylko na dwa dni :-D, ale zawsze to cos !
pozdrawiam i caluje cieplutko :*

Augustynka- paskudne choróbsko:no:, kuruj się kochana i pamiętaj, że krtań nie znosi ciepłego-więc raczej umiarkowanie podgrzane potrawy spożywaj:tak:- co do mojej zgagi; nie pomaga rennie, alugastrin, ani migdały- więc jestem skazana na małe porcje żarełka zapijane mlekiem:sorry:
Reniuszek - wypoczywaj!!!

Witam Was serdecznie
Jestem nowa mama termin mana 05-04 i będzie córka może Lenka albo Natasza jeszcze nie zdecydowalismy ..Jestem z woj ślaskkiego a dokładnie z Sosnowca, mam nadzieje ze mnie przyjmiecie:-)

reklama
witaj kika123! Zapraszamy do pogaduch :)

Hej dziewczynki! Czytam was na bieżąco, ale jakoś weny do pisania brak.... Mama wyjeżdża do Holandii, zostaniemy sami z D. i trochę się boję jak z tym brzuchem ogarnę 2 wielkie psy, kota, który jednego z psów się boi, gotowanie, sprzątanie, zakupy itd. bo D. ciągle w pracy poza niedzielami... Ehh już mi się wszystkiego odechciewa.
Dobra wiadomość taka, że mogę rodzić naturalnie - kardiolog stwierdził, że moje 2 niedomykalne zastawki dadzą radę przy porodzie.. Zobaczymy!
Co do szkoły rodzenia, to zazdroszczę wam jak cholera! Też mieliśmy pójść, ale z budżetem kiepsko, więc zrezygnowaliśmy :(
Miłego dnia brzuchatki, trzymajcie się ciepło!

Do góry