Witam Kochane,
widze, ze jeszcze spicie sobie smacznie.
MamiDo ja na zgagę biorę rennie i mi pomaga. W ciąży podobno można
magda85 tez miałam żółwia jak była mała - ale źle się to dla niego skończyło
reniuszek extra,ze juz w domu. Miłego pobytu w Austrii
sonisia jak ja Wam zazdroszcze, ze lubicie zakupy! Dla mnie najwieksza katorgą jest wyjscie na zakupy po ciuchy, buty itp. - nienawidze!
kasiagaw grtulacja dla kuzynki i małej Ani
pauletta - nie zamartwiaj sie! Przez tą pogode połowa z nas ma takie humory. Moj eMek wczoraj mi oświadczył, ze zapomniał mi powiedzieć ze za 3 tygdinie jedzie na targi budowlane do Poznania z kolegą na dwa dni :/
murka fajnie, ze juz po pierwszych zajciach. Ja miałam mieć w czwartek, ale sie rozchorowałam
robaczku u nas sex zadko znowu, bo kłotnie cały czas - takze nie chłodno - tylko zimno, mróz! A przez to nawet nie mam ochoty na zadne przytulanki :/
Przykro mi z powodu koleżanki...
Agata777 trzymamy mocno kciuki!!! Bedzie dobrze
wracaj do nas i nie zadomawiaj sie tam!!!
Darucha nie martw sie ksiedzem, ja nie wiem nawet kiedy chodzi a miałam sie dowiedziec ;/ ale tez wcale nie mam ochoty na zadne wizytacje!
CzyKrotka nie martw sie. Jakos musi sie ułozyc. Ja chyba tez jetsem przewrazliwiona, ale wszystko mnie drazni.
iloonka zazdroszke milego dzionka
Dzien nie rozpoaczal sie dobrze. O 6 tel od tescia, ze wlamanie było do firmy. Takze od rana nerwy. Emek pojechał i widze, ze ma bardzo mocno poniesione cisnienie, ze dorwie gnojków itd. I o to juz kłótnia, bo sie martwie, zeby zadnej głupoty nie zrobił... Ehh.
W czwartek rano byłam u lekarza rodzinnego, bo mi głos odebrało, katar + kaszel. Mam zakaz wychodzenia z domu przez tydzien, bo jakis wirus atakuje mi kratń i tchawice. Takze nasza czwartkowa szkoła rodzenia musiała zostac przełozona na za tydzień.
Tak sie zastanawiam, kiedy wejde na BB zeby napis, ze jest miło, fajnie i kolorowo.
Buziole