reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witajcie kochane!!!!
Rzeczywiście tu dzisiaj spokojnie, cichutko...ja już ogarnęłam mieszkanko, ciasto się piecze, pralka pierze...Emek o 14 wróci z pracy, obiadu gotować nie musze, bo tesciowa nas zaprosiła - dzisiaj serwuje pyzy z mięskiem...mamy do niej niedaleko, bo mieszka "pod nami" :)
Wczoraj Emek zamówil naszej małej księżniczce body na allegro - ale sie ucieszyłam (link wkleje na zakupowy)
Augustynka - wracaj do zdrowia kochana :) niech to paskudztwo odejdzie od ciebie...
kivinko - głowa do góry :) napewno wszystko się jakoś ułoży :)
Reniuszek - miłego wypoczynku, naciesz się innym otoczeniem i tak troche, zeby Cie w klimat wprowadzić : Gute Fahrt!!! Erhole dich gut!!!
Kasia - gratuluję Ci nowego członka rodziny - słodkiej królewny :)
Robaczek - przykro mi z powodu koleżanki :(
Trzymajcie się cieplutko, mimo że szaro za oknem
całuski

reklama
dzień dobry kwietnióweczki:)

U mnie też mąż do 14 w pracy. Nie gotuje dzis obiadu bo mam zamiar zrobic wieczorem zapiekankę z przepisu Pauletty.
u nas wszystko w porządku. Dwa dni pokolei byliśmy na urodzinach 2latki i 3latki:) było baaaaardzo dużo ciasta ale jakoś udało mi się okiełznać apetyt;)
teraz najgorsze 3 m-ce tycia przed nami trzeba ćwiczyć silną wolę;)

Pozdrawiam :)

agata777 wracaj do nas szybciutko
reniuszek udanej wyprawy:)
iloonka jak Ty dajesz rade z teściową na taką odległosc hehe;) podziwiam :)
kivinko trzymam kciuki żeby sie wszystko jakoś wam poukładało, u nas szkoła rodzenia na szczęście jest darmowa
magda85 zazdroszcze Ci Twojej wagi przy bliźniakach;) ja już prawie 7 kg ale czasami jak mnie naleci na słodycze to koniec;/

agata777 trzymam &&& za twoje maluchy i wracaj do nas "zapakowana" :tak: kivinko dasz radę:tak: robaczku przykro mi z powodu koleżanki ale na pewno się im jeszcze uda:tak: a moja kuzynka dziś o 11 urodziła przez CC syna Kacperka-3400g:-) oj ja już chcę kwiecień:-) pogoda dziś super i dzieciaki szaleją na dworze z psami:-)

g_agnes - nie mogę narzekać na teściową, fajna życiowa kobieta...a dzisiaj na obiedzie zakomunikowała, że jak będziemy wybierali się na zakupy dla Małej, to da pieniążki na wózek dla swojej pierwszej Wnusi :) miło nam się zrobiło :) u mni eszkoła rodzenia kosztuje 100 zł, to jeszcze znosnie - a bezpłatna to wogóle super opcja...
zeberka - super, ze maly Kacperek jest już na świecie :) gratuluję!!!!
EWELKA - witaj z powrotem!!!! czekałysmy na Ciebie!!!! a TERAZ czekamy na Agatę - wracaj do nas kochana!!!

Witajcie,
i mnie ogarnął jakiś melancholijny nastrój więc mało piszę:tak:Alusia dużo się rusza , ja natomiast nie mogę patrzeć już na swoje ciało. Rozstęp goni rozstęp , cellulit niesamowity. Mam 24 lata a ciało 40 latki. Najbardziej dołujacy jest fakt , że teraz nie mogę nic z tym zrobić.. bleee
W sprawie spotkania już piszę Pomorzanki pw

Ewela- super, że wróciłaś. Jak się czujesz?
Co z naszą Agatką777? Trzymam kciuki moocno, żeby też szybciutko wróciła w dobrej kondycji!!!
Kivinko- w tylu miastach jest darmowa szkoła rodzenia, szukam w Bielsku i faktycznie u Was nic:no:
Martolinka- wysyłam ciepłe myśli na poprawę humorku(chyba ten nastrój zaraźliwy, po kolei go przechodzimy:sorry2:)
Kika123- witaj cieszymy się, że dołączyłaś do nas!!!

U nas cisza, spokój zaraz wynoszę się do kuchni, bo "głodne pyszczki" już tam zaglądają:-D

magda85- jeżeli widziałaś tą moją koleżankę to z pewnością ją zapamiętałaś , bo ona ma 180 cm wzrostu:-) nie wiem na jakiej sali leżała ale zapytam się jej jak będę dzwonic:-) a ten "nasz" wózek z fotelikami maxi cosi kosztuje od 3800zł do 4300( zależy w jakim sklepie).skoro Twój M. pichci to też Ci gratuluję :-) my byliśmy wczoraj u nowych sąsiadów, którzy mają 6letnie bliźniaki- chłopców, którzy urodzili się w 6 miesiącu ciąży. lekarze nie dawali im prawie żadnych szans a chłopcy jak malowani:-) ich mama poopowiadała mi różne historyjki z ich życia, pokazała fotki jak byli malutcy- bardzo miły wieczór:-)

agata777- kciuki nadal zaciśnięte:-)

augustynka- myślę, że jak ta zima nadal będzie tak wygladac jak wygląda, zero mrozu , to główny temat na forum to będą wirusy i choróbska, ja nie mogę też wyleczyc przeziębienia, męczę się już prawie drugi tydz:-( mam nadzieję, że Twoja walka z wirusem będzie skuteczniejsza!! ale za to widziałam na jakimś portalu info, że w marcu i kwietniu w Polsce będą rekordowo wysokie temp jak na wiosnę, ciekawe czy się sprawdzi:-)

ewela-grzyba- dobrze, że już jesteś , czekamy na relacje:-)
kika123- witaj:-)
martolinka- taka chandra to z pewnością chwilowa, jutro może będziesz dla siebie łaskawsza:-) dołączam się do do ciepłych myśli MamiDo;-)

ja dziś sama z psem, M. ma turniej, a ja powinnam wyprowadzic tego mojego pchlarza, ale nie mam siły, będzie musiał powstrzymac swoje potzreby fizjologiczne, odliczamy zatem czas do powrotu Pana:-) i wracamy do łóżka:-) miłego dnia Wszystkim!!!! buziaki

reklama
cześć dziewczynki,
pogoda nie nastraja niestety ale ja szczerze mówiąc wolę taką pogodę od mrozu i śniegu:tak:
U mnie w poniedz zaczyna się remont więc potrwa ponad tydzień więc mogę mieć ograniczony dostęp do netu wybieram się na parę dni do mamy bo tu nie będzie dla mnie warunków a trzeba na siebie uważać:)
MamiDo, Kivinko w Wawie jest bardzo dużo darmowych szkół rodzenia na szczęście, bo inaczej to pewnie bym sobie darowała a tak to od piątku zaczynamy zajęcia które trwają miesiąc tzn 5 zajęć pt i sobota:)
Agatką777 trzymam kciuki abyś szybko i zdrowo wróciła do domku.
darucha a jak pieso udaje się wyprowadzka z sypialni?? super że masz takich sąsiadów fajnie podpatrzeć na inna parkę bliźniaków:)
martolinka nie martw się ja też ostatnio mam doły jak patrze na siebie ale takie są uroki ciąży cale ciało się zmienia i psychika w sumie też:) ale po ciąży ogarniemy się i będziemy super laski!!!!!
Miłego wieczorku kochane brzuchatki!!! Ja zmykam na zakupki do remontu.

Do góry