reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
ilooonka​ wiem, wiem, dziekuje Ci, po prostu na raz skumulowalo sie tyle zlych rzeczy, ze ten dol w ktorym jestem byl raczej nieunikniony :(

Witajcie :-)
Byłam na uczelni i o dziwo bez problemu udało mi się załatwić to co chciałam i to szybko, czyli psychologię mam przepisaną z medycznej i spokój z kolejnym przedmiotem i piękna 5 będzie w indeksie :tak::-) jednak metoda małych kroczków u mnie się sprawdza i każdy przedmiot po kolei rozpykuje i powiem Wam szczerze, że nie pamiętam czy kiedyś miałam tak dobrą passe i w ogóle "natchnienie " do nauki, w chwilkę wszystko łapie, wszystko wydaje mi się do opanowania (nawet beznadziejna matma) także G stwierdził, że muszę studiować cały czas z lokatorem w ciązy, ale podziękowałam mu za ową propozycję :-D później też sobie jakoś poradzę :tak:
Kolejne prezenty zamówione przez allegro doszły i normalnie poczta polska mnie zadziwia, bo już druga rzecz przychodzi w ciągu 2 dni od nadania :szok: ale oby dobra passa się nie skończyła za szybko, bo czekam jeszcze na dwie rzeczy i będzie finito :tak:
kivinko- mam nadzieję, że zła passa odwróci się jak najszybciej od Ciebie i będziesz mogła cieszyć się Świętami i ogólnie każdym kolejnym dniem, a jeśli chodzi o wizytę to spokojnie, trzymaj się zaleceń i będzie ok :tak:
kasiagaw- to relaksuj się i odpoczywaj póki można, drobne przyjemności to jest to :-):tak:
reniuszek- widzę, że ostatnio mocno działasz w zakresie swojego wizerunku, tu fryzjer tu kosmetyczna, pozazdrościć :tak:

Witajcie,
Antek był dziś w klubiku więc jeszcze trochę posprzątałam i z głowy:tak:dziś przystroimy balkon i bedzie miło:tak:

Darucha pogrzeb był w Kościele w Kałdowie.
Reniuszek na pewno nie jest tak źle jak Ci się wydaje:tak:
Kivinko serdeczne uściski na poprawę nastroju wysyłam;-)
Ilooonka więc odpoczywaj , bo nie ma co ryzykować i się przemeczać!!
Agata gratuluję kolejnej 5:tak:
Sonisia jak tam księciunio dziś się sprawuje? buszuje?;-)

kivinko piękne pomysły na prezenty:-) i nie smuć się będzie lepiej:tak: ja bez prezentów bo brak kasy na koncie i przelew się dalej spóźnia:no: g agnes zdrówka:tak: agata89 gratuluję kolejnej pięknej oceny:-) ilooona nie przemęczaj się :tak: reniuszek piękny wiersz o naszych aniołkach:tak: aż się poryczałam ze wzruszenia...a lista super:-) i gdzie jest ten śnieg???

kasiu w takim razie czekam na jakis dobry przepis :) chcialabym zrobic cos swojego - ostatnio coraz bardziej czuje chemie w jedzonku :(
agata89 gratuluje pomyslnosci :) mi by sie troszke przydalo czegos takiego do studiowania :D poki co mecze sie z dziadowskimi EL do konca grudnia- w styczniu zabiore sie za kochana psychologie i filozofie :) a z wizeunkiem to musze jakos odwrocic uwage od tego, ze sporo ostatnio uroslam ;) a tak poza tym lubie wygladac dobrze....co niestety w moim przypadku wiaze sie z masa przeroznych cudow - naturalnie jestem mysia blondynka o bardzo jasnych okach z jasna oprawa , lacznie z rzesami :( i do tego mam problematyczna cere - i tak jakos zawsze nijako:)
poranna martolinka - umyla dzisiaj glowe i wydaja sie byc mniej intensywne - przezyje chyba z tymi wlochami :)
zeberka dziekuje - znalazlam w sieci, autor nieznany hmmm :)

A co u Was babiszonki jeszcze dobrego ?

kivinko głowa do góry niedługo wiosna będzie słoneczko, zielono i będziemy mieć już swoje pociechy przy sobie:) mnie często przed samymi świętami łapał duł ale w święta wszystko mijało i było super:)
Reniuszek ja się dla tego boję eksperymentować z włosami raz zaszalałam i nigdy więcej!!! ale może się wypłucze farba i będzie ok? ja też muszę się zabrać za moje pazurki puki do nich jeszcze sięgam hihih
Agata zdolna mama:-D może paniom w dziekanacie nastrój świąteczny się udzielił i tak szybko wszystko bez problemu załatwiają :) oby tak dalej!!!
porannakawa nie jest ważny śnieg ważne jest z kim się spędza święta:) Marcel może chce zwrócić na siebie uwagę tym zachowaniem, ty zajęłaś się przygotowaniem do świąt a mu się to najwyraźniej nie podoba:( bo wcześniej miał mamę na wyłączność
https://www.babyboom.pl/forum/members/kasiagaw-94299.htmlkasiagaw ja bym się już bała zamawiać na allegro z tego względu że może nie dojść paczka na święta i będzie klops:( w tym roku może niech wyręczy cię Twój mąż a ty kochana odpoczywaj i się nie przejmuj:)
Dziewczyny podziwiam was za te zdolności i chęci kulinarne!!!
Sonisia Ja też byłam dziś za zakupach w H&M i się obkupiłam i od razu mi się humor poprawił:) Dla mojej księżniczki też parę rzeczy udało mi się znaleźć w atrakcyjnych cenach a to lubię najbardziej:) masz rację te spodnie ciążowe są masakrycznie małe!!! Normalnie noszę 38 a dziś kupiłam jeansy 44!! Jak wróciłam do domu to od razu wyjęłam z szafy moje kochane jeansy z przed ciąży i nie jest na szczęście ze mną tak źle ale mogło być lepiej hehe

A mój mąż się znowu przeziębił i został oddelegowany do przyszłego pokoiku malutkiej a ja tak nie lubię spać bez niego :( ale bardziej nie lubię być chora.
Buźki

O Matko Dziewczyny, ale naskrobałyście...Na razie nie nadrobię, chyba dopiero na weekendzie, bo w pracy kupa roboty i jak wracam do domu to padam na pyszczek. A dzisiaj impreza, więc idę się robić na bóstwo;-)
Dzisiaj dostałam pierwszy prezent dla Maleństwa - przyleciał nasz manager z Holandii i dostałam maskotkę reprezentacji Holandii - lwa w pomarańczowym wdzianku:)straszanie słodki jest (pluszak):-D
Miłego wieczorku wszystkim i mam nadzieję, że u Was wszystkich w porządku:)

reklama
Kobitki słyszałyście newsy???
W Gdańsku przez CC urodziła się dziewczynka z wagą... 6800, dlugosc prawie 70cm!! Wow! najwieksze dziecko urodzone w Polsce!:) Ponoć dlatego, że mamusia od lat cukrzyk

Do góry