reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
A ja właśnie chciałam Wam napisac o tym co juz kivinko napisała, niezły maluszek! :szok: Mówili tez o dziewczynce urodzonej w Stanach w 24 tygodniu z wagą 240g - to tyle co kostka masła...nasze maluszki już więcej ważą...super że dziewczynka przeżyła, jest już w domu :happy:

O Matko kivinko. Jakie duże dziecko-szok. I pomyśleć że moje maleństwo ma 390 g. A to 22 tydzień i a to Maleństwo co się urodziło w 24 tygodniu takie małe i z taką wagą. Jestem w szoku:szok::szok::szok:

Witajcie Drogie Kwietnióweczki 2012!!!
Pozwolicie dołączyć się do Waszego grona?
Jeśli tak to chętnie wymienię poglądy i doświadczenia:) Forum to dla mnie nowość więc nie gniewajcie się jak coś w zlym miejscu napisze czy jakis przebrzmialy wątek porusze:)
Ciąża zbliża i pcha do poszukiwania odpowiedzi na wiele pytań szczególnie gdy jest pierwsza.

Teraz troszkę o mnie:
Kwietnióweczka jak się patrzy:) 12.04.2012 termin.
26 lat i pierwsza ciąża:) Będzie chłopak ==> na dowód 2 piękne zdjęcia z USG jajeczek Młodego:)
24 tydzień:):-)

z tym sporym dzieciaczkiem to szok straszny, właśnie patrzyłam w książeczkę Nikoli i ona ważyła 7kg jak miała 5,5 miesiąca:szok::szok: a co do tego maleństwa to super medycyna idzie do przodu:tak:

sandruszka ojj go faktycznie Cie fyzjerka na szaro zrobiła z ta grzywka :szok: jak sie udały łowy??

ziewaczka ja tez mam często rozczarowanie tym co działam z allegro a tym i przychodzi..
jak sie udała wyprawka dla maluszka..?
ja wczoraj na wyprzedazy w hm zaszalam i mam troche ciuszkow do szpitala i na pierwsze dni :happy:
resztę od sis zgarne to kasa zapszczedzona, ale nie mogłam sie oprzeć i o dziwo nie było mi tak trudno omijać wzrokiem te cuda dla dziewczynek :)
a to u ciebie moze nie było tak dużej wyprzedaży jak w 3city?

gochson ja tez sie moge doczekać zeby prezentami sie nacieszyć! :)

porannakawa u ciebie szaro a u nas prawie zielono! :p dzisiaj przygladalam sie niektórym listkom na drzewach i słuchałam swiergotu ptaków :laugh2:

kivinko nosek do góry! bedzie dobrze, zobaczysz :*

kasiagaw jak pazuki..? ja zmylam dzis moje i nie mam czasu ich pomalować.. echh

reniuszek na pewno cos pokombinujesz z kolorkiem..! a i tak jestem pewna ze wygladasz ślicznie!
jak tam z nauka? duzo jeszcze zostalo? skoncz juz wreszcie :tak:
a rybka cudo-taka kolorowa..!
w ogole w too shopie maja super dodatki, ale mi zawsze żal kasy :(

z tym otwieraniem okna go mnie rozwalilas :D ja zmarzlak sie szwendam po domu :)

a nie myslalas o jedwabiach zamiast zeli? ja miałam i sobie chwalilam :tak:
ale ja nie lubie długich pazurkow i szybciutko je sciagnelam.

ja tez lubie dobrze wyglądać i czuć sie super sama ze sobą, a na ogół tak jest choc i tak zawsze w okolicach magicznej 7, ale teraz to jest koszmar :szok: bez jaj czuje sie jak walen. tfu!
ale ciaza to nie rewia mody (to dobie wmawiam)

reniuszku i kivinko w te swieta mamy w sobie największe prezenty na świecie w swoich brzuszkach, a wyobrazcie sobie swieta za rok juz z naszymi malenstwami..!!!
wiec jak tu nie czuć magii świat :D
choc ta jesen/wczesna wiosna za oknem demotywuje. ale ja juz robie świąteczne podarki i jutro tesciowka ma ogarnac choinkę go juz w ogole.
a juz za 8 dni wigilia..! :szok:

agata ja mam odwrotnie o 180 st
nie umiem sie skupić na nauce :(

maritolinka ksiaze obrocil sie nozkami do dołu, wiec piękne boksuje mnie po szyjce i pecherzu (i dlatego zaczęłam go czuć, wcześniej był wcisniety główka do dołu a nozkami kolo pępka, teraz jest odwrotnie :)
daje troche popalic :D a jak do końca ?? :baffled:

maniaa to mnie pocieszylas z tymi spodniami z hm, bo juz chciało mi sie ryczec ze takie ogromne! :(
ale bodziaki i sweterki za 10 ziko zawsze poprawiają mi humorek
ja tez nie lubie dość bez eMka a on teraz tak pozno wraca ze to jedyna szansa w ciagu doby zeby go chociaz przytulić przez sen.

karina jak po imprezie? udana? :)

100krot witaj :)

ja tez słyszałam o tym 'gigancie' :szok::szok: mam nadzieje ze moj sie Maly urodzi, ale dzis ważył 585 g :O
w ogole na wizycie super, mam fotkę buzki z oczkiem, ale do 3d musi byc profilem a Maly jest przodem :(
ale na laurke dla dziadków bedzie jak znalazł :D

dobra uciekam bo eMek wrócił s musze sie nim nacieszyć przez 5 min póki nie zasnie ;)

do jutra kochane..! :*

sonisia Slonce Kochane:D ja za sztucznymi pazurami nie przepadam :-)a wrecz glupio wygladam, bo mam raczej taka naturalistyczna powierzchownosc ( moze stad ta awersja do innego- nie mojego koloru ?)
jedwab to co to ?? bo ja chcialam tylko pomalowac i zatopic w zelu zeby przedluzyc efekt . Ale zastanawiam sie czy jest sens-paznokcie tak szybko mi rosna, ze nie jestem w stanie za nimi nadazyc z cążkami i pilnikiem:D
Sonis pochwal sie co kupilas w hm !!!!! ja jutro sie wybieram, bo nie mieszcze sie w 95% swoich ciuchow.... :( tez sie czuje jak walen - hahahaha !!!!:D jak Maly Ksiaze sie czuje? Dalej skacze po pecherzu hoho:))))))) Moj Maksymek chyba chce mi tam dziure stopa /glowa wywiercic :)
cholera a nauki jeszcze ogrom - narazie walcze z kursami EL , chce wszystko zrobic do konca roku, a od stycznia ostro przygotowywac sie do sesji :) mam nadzieje, ze zdarze i te EL sie na cos zdadza ;) a u Ciebie jak ? Koncowka?
przed chwila siedzialam w lazience i myslalam przez dluzasza chwile, ze to juz 8 dni do swiat :-):-)
W ogole to co robisz??? Czemu nikt nie gada nic ?- taka fajna pora ....:p

reklama
Do góry