reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witam dziewczyny !
Jak mi znowu wciagnie posta to sie wsciekne ( kopiowanie nic nie daje bo nie lapie textu i kopiuje sie tylko 1 zdanie) nie wiem co jest grane :(
Tak sie ostanio chwalilam ze u mnie tyle sniegu ... nosz qrna wszystko sie roztopiło , jest mi smutno nie lubie takich szarych swiat , a na to sie zapowiada :crazy:
Marcel mi od paru dni tak daje w d.... ze nie wiem co sie z nim dzieje , no horror !!! Powoli sie normalnie zaczynam lamac co to bedzie jak bedzie niemowlak w domu :szok:
Od paru dni szaleje po necie i sciagam ciuchy z zza granicy bo nic mi sie kurna nie podoba :( mam wrazenie ze te same ubranka dla dzieci byly rok temu , bo wiekszosc ich mam po Marcysiu .

Kivinko najwazniejszy jest gest a nie to co ile kosztuje :tak: Powiem Ci ze sama wolałabym taki prezent handmade niz np kolejne perfumy :)

Ziewaczka qrde moj syn tez gra w to ejszcze w tibie i Habro czy jakos tak , tragedia co chwile cos dokupuje :szok:

Reniuszek
moze po paru myciach ta farba zejdzie troszke ? wiesz ja zawsze kupuje ciemny braz ale raz z tego brazu to mi normalnie taki black wyszedl myslalam ze sie załamie :( ale po paru myciach juz było ok :tak:
Sonisia co ciekawego kupiłas ? qrde byłam w HM ale tak jak Ziewaczka nic konkretnego nie widziałam :( ani dla chlopców ani dla dziewczynek zreszta , jedynie Olikowi kupiłam pare bluz i czapke bo na tym dziale jest zdecydowanie wiekszy wybór ( przynajmniej w Fin )

Ostatnia edycja:
reklama
Ze mnie chyba dzisiaj nic nie będzie. Po wizycie u lekarza przebeczalam godzinę i teraz leżę zagrzebana w pościeli z mega dołem :(

Ja znow tak wpadam :-D EL i nauka czeka ;-) Z wlosami dalej koszmar - wygladam jakbym miala peruke na glowe, do tego moja twarz wyglada gorzej - wniosek: zle dobrany kolor :) i bede musiala to pozmieniac, najpozniej jutro ;-) Pozdrawiam Wasz wszystkie mocno mocno mocno , piszecie tyle, ze nie nadrabiam kazdej z Was pojedynczo pisarki kochane :)
wracam do nauki i bede sobie tu zagladac :)

witajcie:)

Ja dziś mam zamiar po wizycie usiąść z Marcinem na allegro i powybierać co się da, a reszta może jakoś w niedziele. Mam ogólnie dziś strasznego lenia i nic mi się nie chce. Przyda mi się po tych zwariowanych dniach trochę odpoczynku. Zaplanowałam sobie dziś małe spa-zrobię sobie manicure i pedicure. Niech Dzidzia "widzi" jaką ma ładną Mamcię:-D:-D Później jakiś obiadek i na wizytę:tak::tak::tak:

porannakawa
ja korzystam z przeglądarki google chrome i ona ma taką funkcję, że samodzielnie zapisuje posty-taki auto-save i jeszcze nic mi nigdy nie uciekło. Mam nadzieję, że nie zapeszam :-):-)

reniuszek
a co się stało z kolorem? Włosy Ci nie wypadną, poczekaj parę dni i zmień, jak Ci się nie podoba. Powodzenia z EL:tak::tak:

kivinko Ty lepiej się Kobieto ogarnij i weź nie płacz bo Dzidzi udziela się Twój nastrój. Spraw sobie jakąś przyjemność, bierz leki i zajmij się czymś. Wiem, że ciężko nie myśleć, ale nic nie poradzisz,a po co Dzieciaczka stresować? Hmm?

Zmykam na inne wątki:*

kasiu a co to za wielki shopping Ci sie szykuje ?:D Pojde chyba w Twoje slady z domowym spa by zapomniec o wlosach na chwile ;) po weekendzie pewnie cos z tym czyms na glowie zrobie . Tak jak sonisia napisala zamiast ciemnego blondu wyszly o zgrorozo brazowe ;-)

reniuszek dobry pomysł z tym podziałem, że dla każdego jeden prezencik. Ale u nas niestety by to nie przeszło. Z niektórymi widzimy się rzadko, więc Święta to jedyny czas kiedy można się obdarować i pobyć w miłym serdecznym towarzystwie:) A naszyjnik jest po prostu świetny:)

kasiu jasne :) My tak robimy, bo wszyscy jestesmy na miejscu w stalym kontakcie. Mam nadzieje, ze Twoje łowy beda udane ! I zycze Ci duzo frajdy z kupowania ;-)
a tak swoja droga to w ogole nie czuje tych swiat ;/

reklama
reniuszek nie jestes sama... :/ Za oknem wczesna jesien, brat pierwszy raz w zyciu nie bedzie z nami na wigilii(pracuje za granica, nie dostal wolnego), portfel swieci pustkami i jakos tak ciagle smutno :( chcialabym zasnac i obudzic sie po nowym roku:/

Do góry