reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

kivinko no co Ty Dziubasku :) Wysylaj bratu najwiecej radosci z serducha, masz Kochana istotke w sobie, bedzie dobrze :) Ja rowniez pare dni temu wykonczylam moje zapasy i jestem "na garnuszku" rodzicow . Mialam fajna intratna oferte pracy przygotowany start na styczen, ale nie moge ze wzgledu na dzidzie - lekarz mi zabronil.
Zrob sobie cos przyjemnego dla siebie. Moze tak jak kasiagaw podsunela pomysl z domowym spa ? Jak nie zrobilas jeszcze swiatecznych porzadkow, to cos porob, ubierz choinke, zapal lamplki, zrelaksuj sie : ) Mi pomaga otwierania okna na godzinke:D Ubieram sie w swoje zimowe szaty, siadam na kanapie pod kocem z goraca herbata w reku i ogladam swiateczne spoty reklamowe hahahaha ( coprawda czuje wtedy zime , ale swieta niekoniecznie) :D:D a jutro chyba sobie choinke z desek zmontuje :)
Dodam Ci jeszcze, ze jestem samotna mama :)- moja "WIELKA MILOSC" znalazla inny sens zycia ;) a ja wiem, ze ten co mam pod sercem jest najcudowniejszy.... :) Zycze Ci wszystkiego co najlepsze

reklama
Kivinko- nie zamartwiaj się, będzie dobrze-święta szybko miną, nie daj się "niżowi" samopoczucia- byle do wiosny:tak:
Reniuszek- a może się jeszcze przyzwyczaisz do nowej stylizacji? Szkoda tak dzień po dniu farbować, zniszczysz włoski, szczególnie jeśli teraz chcesz rozjaśnić-przemyśl to jeszcze.

mami poczekam jeszcze :) prawda szkoda wlosow - tymbardziej, ze ostatnio juz plakalam z powodu sciecia, kolejnego bym nie przezyla ;-)

reniuszku Ty to jednak masz zajefajne pomysły :-):-) ja dziś też wietrzę domek, bo na dworze tak rześko:)

A ja już upiekłam Babci chlebek-zawiozę Jej po wizycie. Mężowi zrobiłam Jego ulubioną sałatkę. Umyję jeszcze żaluzje i zmykam robić pazurki. Taki lajcik ogólny:tak::tak:

kasiu a daloby sie od Ciebie wyciagnac przepis na chlebek ?? :tak: Ja jak ostatnio zrobilam to wyszla taka podeszwa gumowa, ze hej! Powinnam plackiem w lozku lezec z moimi cyrkami - i tak czasem robie, wiec znalazlam alternatywe do "bycia na swiezym powietrzu" hahaha :-) Ja jutro ide do kosmetyczki na pedicure i bedziemy zatapiac pazuryry w jakims fajnym kolorku i zelu :) mam nadzieje, ze okaze sie to stosunkowo trwale hmmm :)

cześć kochane
kivinko - a cóż to za nastrój? kobietko głowa do góry, to że nie ma śniegu nie znaczy, że nie mozna spędzić miło świąt :) pomysl o pozytywach - będziesz z bliskimi, masz Małą kruszynkę pod serduchem, sama przygotowałas sliczne prezenty...nie smutkaj się...
reniuszek - masz rację na odpręzenie zrób sobie domowe spa :)
poranna - zycze Ci, aby twój Marcys sie troszkę 'uspokoił" wierze, że może ci być ciężko zwlaszcza w ciąży...
u mnie dziś raczej kiepski dzień, w nocy stawrdniał i brzuch i czułam kłcuie po bokach - ale wzięłam nospe i się chyba uspokoiło. Moja sunia chyba wyczuwa mój kiepski nastrój i nie odstępuje mnie na krok. Dzis zamierzam duzo leżeć i leniuchować. Na obiad gołąbki, więc raz dwa mi pojdzie.
Kasia - zycze Ci kochana udanych zakupów a Sonisi gratuluje nabytych rzeczy dla Małego Księcia :)
całuskuję

reklama
Do góry