reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Julianna- kurcze no! Mam nadzieję bidulko, że szybko przejdzie! Zmienili Ci dawkę leków albo coś w tym stylu? Ja tak się zastanawiam co ze mną będzie, pewnie też jeszcze sobie poleżę...

Sonisia- dawaj szybko znać jak tam z dzieciną:-) Jaka płeć?! skoro ja nie wiem to chociaż będę się cieszyła ze szczęścia innych:-D

Ja przyrzekam, że cierpiętnica ze mnie że ho ho! Zgaga mnie męczy cokolwiek bym nie zjadła, najchętniej nie jadłabym nic:-p Obejrzałam przed chwilą kilka odcinków dokumentu "Ciąża z zaskoczenia" i przyznam szczerze, że jestem w szoku. Dziewuchy dowiedziały się przy porodzie, że w ogóle były w ciąży:crazy:

reklama
Pauletta mam jeść luteinę 5 razy dziennie i samag zamiast zwykłego magnezu 2 razy po 2 ehh...samo leżenie to nic tylko fakt że to jest nie bezpieczne mnie martwi...

Witam!
Kurczaki musze sie wziac za pisanie, bo im dłuzej nie pisze tym ciezej mi sie zabrac za to. :sorry:
Pauletta ja im dłuzej ten program ogladam tym bardziej przekonuje sie do tego,ze jest on mocno naciagany. Jak rodza kobiety wczesniaki to jeszcze ale donoszone dzieci i płaskie brzuchy? Nie wiem.:confused2:

Julianna współczuje uziemnienia, ale trzymam kciuki, zeby jeszcze sie poprawiło i zebys nie musiała do konca leżakowac.

Nie odpisze kochane wszystkim bo za dawno sie nie udzielałam. Ale jestem w temacie bo czytam. jedyne co albo mi umkneło albo rzeczywiscie Stokrotty nie widac na forum. Pozdrawiam wszystkie brzuchatki.
Tak niedawno zaczynałąm na forum a teraz juz nawet wiem kto kiedy mniej pisze, jetsem z siebie dumna ,ze ogarnełam temat. Tylko żeby jeszcze mnie wena nie opuszczała byloby super.

Julianna nie martw sie Kochana.. Będzie dobrze :tak: takie skurcze to przecież częsta przypadłość. Wcinaj ten magnezik i luteinę, a będzie z pewnością lepiej! Nie przemęczaj się, wypoczywaj ;-)

Paulettta ja też widziałam kilka odcinków "Ciąża z zaskoczenia" i byłam w szoku :szok: kobiety gdzieś w kibelku rodziły masakra!

Sonisia - i co? i co? i co?????? :-):-):-)

Dziewczyny rodzic bede sama, szkola rodzenia jakos mnie przeraza :) a to moj zyrandol ( musze go jeszcze wyczyscic z resztek uwardzacza) :)

Pojedyncze, 2011.12.01 o 17:49.jpg

sonisia gdzieeee jeeeeteś?????? : ) Zapodawaj newsy czy grono córeczek się powiększa! :D Czy chłopaki biorą górę!

reniuszek piękna kula :D Ja nie mam takich zdolności artystycznych : )

uffffffff jestem happy :D okazało sie ze w aucie nic sie nie stalo :D tylko czujnik zwariował , kazali odpiąć akumulator i faktycznie zadziałało :))))) juz nic nie swieci :-)

Murka takkkkk cycki mam jak balony :eek: co do kregosłupa to boli ale odpukać nie tak jak w poprzedniej ciazy mam nadzieje ze mnie taki ostry bol ominie bo doslownie po scianach chodzilam :( , kazde przekrecenie sie w łozku ból , kazde schylenie bol :( Wspolczuje Ci kochana nie mam pojecia jak nam pomóc :( ja w poprzedniej ciazy płakałam doslownie :( lekarka zabronila jakichkolwiek masazy itd Teraz jedynie sie modle zeby jakos dotrwac do konca :( u mnie o tyle jeszcze jest ciezko ze czesto nosze Marcysia a on swoje wazy (12 kg) . Mi pomaga troszke ciepły prysznic ale i tak nie na dlugo :(

zeberka
hehe:-D ja nie planuje zadnej szkoly rodzenia hah :) troje dzieci jakby nei bylo jakos sie wykluło :))) tylko zastanawiam sie czy wogole to sie do czegos przydaje . Bo wiekszosc osob mi znanych ktore kozystaly ze szkoly rodzenia mowily ze w sumie malo bylo im to przydatne bo szkola szkolą a zycie zyciem . Chcialam poznac opinie mam ktore kozystaly ze sz.r. i czy faktycznie cos im to dalo :).

Agata z tymi cwiczeniami w sz.r. to Cie popieram w 100% :)

Reniuszek pięeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekny :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Juliana qrcze wspolczuje bardzo :((((

aaaaaa tak na marginesie przegladalam sobie rano aukcje na allegro i mysle czy nie kupic takiej paczki z anglii ,mam mnóstwo zeczy ale niektore na allegro sa takie slodkie ze sie oprzeć nie mogę :)

CUDNA WYPRAWKA*0-6M*100%NOWE*DISNEY (1961519606) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Reniuszek piękny żyrandol :tak: Zazdraszczam weny, bo ja do takich rzeczy tez troszke mam daru ale czasu checi i natchnienia to nieee :no:

porannakawa ciuszki przesłodkie :-)
ja juz rzeczy do 6mies mam pelen zestaw, a ciagle bym kupowała. Gorzej jak z synka zrobi sie córka, ale juz chyba nie :-D
Dziewczyny co do szkoły rodzenia, to ja ide. Mimo,ze rodziłam ale własnie połozna przy porodzie powiedziała mi ,ze nie umiem rodzic:sorry: i nastepny poród to tylko po szkole rodzenia. Nie mam pojecia czy mnie tam czegos naucza ale ide. Zobaczymy.

dziewczyny kochane :zawstydzona/y: ja po kolejnej nieplanowej wizycie u mojego gina... po wczorajszym całym dniu ze skurczami i brzuchem twardym jak skała .. na USG okazało się, że skurcze były tak silne, że pojawił się jakiś "lejek" to na usg wyglądało jak taka przestrzeń...pytałam go a on nie potrafił mi wytłumaczyć..powiedział tylko, że taki lejek świadczy o tym, że skurcze były bardzo silne:zawstydzona/y:dostałam dodatkową dawkę leków, zakaz wysiłku, spacerów. Na szczęście z szyjką ok, ale cholera jasna co to jest ten lejek??? może któraś z Was mnie oświeci... buziaki dla Was i brzuszków i sorki, że znowu zasmucam

reklama
lene55 niestety ja nie mam bladego pojecia co to jest ten lejek, wspłóczuje tych skurczy i kurcze trzymam kciuki zeby juz sie nie powtarzały. Oszczedzaj sie ile sie da i buziak w brzuszek.

Do góry