g_agnes
Fanka BB :)
hej dziewczyny. U mnie już się kapusta dusi z pieczarkami do krokietów. Odpoczne chwile i biore się za naleśniki bo sie nastałam już przy kuchni
Co do ciekawych informacji wyniesionych ze szkoły rodzenia to:
-zalecane picie lisci malin po skończonym 37tygodniu ciązy dla rozpulchnienia szyjki podobno wtedy aż tak nie boli
-zalecany seks z finałem w środku tuż przed terminem porodu ( podobno naturalny sposób na wywołanie porodu lub chodzenie po schodach i ogólnie bardzo dużo ruchu
Pani pokazywała mężom masaże, które pomogają żonie się zrelaksowac, razem oddychaliśmy zalecane żeby już sobie ćwiczyć w domu.
Za tydzień temat : Higiena i odżywianie w ciąży.
Widziałam że dziewczyny mają zeszyty i co ważniejsze informacje notują
Myself chyba masz tą samą książkę co ja : "w oczekiwaniu na dziecko" najlepszy poradnik dla przyszłych matek i ojców. Heidi Murkoff
cena 50zł ale BARDZO POLECAM
Co do ciekawych informacji wyniesionych ze szkoły rodzenia to:
-zalecane picie lisci malin po skończonym 37tygodniu ciązy dla rozpulchnienia szyjki podobno wtedy aż tak nie boli
-zalecany seks z finałem w środku tuż przed terminem porodu ( podobno naturalny sposób na wywołanie porodu lub chodzenie po schodach i ogólnie bardzo dużo ruchu
Pani pokazywała mężom masaże, które pomogają żonie się zrelaksowac, razem oddychaliśmy zalecane żeby już sobie ćwiczyć w domu.
Za tydzień temat : Higiena i odżywianie w ciąży.
Widziałam że dziewczyny mają zeszyty i co ważniejsze informacje notują
Myself chyba masz tą samą książkę co ja : "w oczekiwaniu na dziecko" najlepszy poradnik dla przyszłych matek i ojców. Heidi Murkoff
cena 50zł ale BARDZO POLECAM
Ostatnia edycja: