uffffffffff witam dziewczyny !!!!!!
Wreszcie koniec biegania itd
dziekuje wszystkim za zyczenia dla mojego Marcyśka
))))
Jedno wam powiem kocham swieta , wszelkie uroczystosci , urodziny, sluby itd . ale w ciazy takie imprezy to totalnie nie dla mnie
Wczoraj odebralam auto od mechanika
jestem zalamana zrobil hamulce, wymienil amortyzator itd qrnaaaaaaa jak zjechal z podnosnika okazalo sie ze lampka komputera od silnika sie swieci no by to szlak !!!!!!!!! nie wiem co sie moglo stac bo jedno nie jest powiazane z drugim , dzisiaj musze jechac znowu tylko juz do innego ktory ma sprzet do odczytu kodu bledu , modlcie sie zeby to tylko czujnik oszalal bo jak cos z silnikiem to sie chyba powiesze
Reniuszek sliczne te kule tylko tak mysle gdzie takie cudo zawiesic zeby bylo bezpieczne dla dziecka hymmm.
Sonisia trzymam kciuki za wizyte , oby teraz precelek pokazal wszystko !!!
Dziewczyny tak czytam co piszecie o szkole rodzenia ,,, hym ja nigdy nie chodzilam , ale tak sie zastanawiam czego oni tam ucza i czy to faktycznie jest takie przydatne . Moje znajome ktore chodzily po porodzie stwierdzaly ze wlasciwie to im nic nie dalo ... sama juz nie wiem
Pasazerka ehhh wspolczuje problemu emka z ta nogą ehhh powiem Ci ze moja kolezanka pare lat temu szla do slubu z pieknym buro-fioletowym limem pod okiem ktory sobie zafundowala na wieczorku panienskim , makijarzystka nawet nie dala rady tego zamaskowac .