reklama
ewela_grzyba
Fanka BB :)
reniuszek no rzeczywiście historia wzruszająca... Wyśniłaś sobie swojego dzidziusia! :-) a historii z lekarką to nie zazdroszczę głupia pinda! Ale wiesz, ja miałam podobną sytuację (w 5tyg. plamiłam i moja szanowna pani ginekolog stwierdziła, że to poronienie i dała skierowanie do szpitala na zabieg! Na szczęście w szpitalu szybkie usg - i z dzidzią wszystko ok, tylko krwiak dał o sobie znać! Ale to już dłuższa historia...)
A co do kawy, ja jak mam słabszy dzień taki zamulony to piję sobie kawkę rozpuszczalną z dużą ilością mleka
paulusia witaj po dłuższej przerwie
pasażerka właśnie dlatego nie lubię żaluzji, szlag by mnie trafił jakbym miała je myć i wycierać, dlatego jestem za roletami uważaj z tym sprzątaniem, nie szalej
Julianna jak tam przeżyłaś dentystę? Ja miałam iść jutro, ale przez przeziębienie przełożyłam sobie wizytę i za tydzień czeka mnie chwila grozy
augustynka och bukiet kwiatów! jak miło
kasia baw się dobrze! :-)
U mnie dzisiaj dużo lepiej :-) na szczęście noc przespana, więc nawet wygramoliłam się z łóżka i zrobiłam obiadzik gulasz z kaszą gryczaną, a potem naszła mnie ochota na pyszną sałatkę z pora ananasa fasolki i kukurydzy - mniam!!!!
reniuszek a Ty mi takiego smaka narobiłaś tymi babeczkami, że szok ! tylko ja takie beztalencie jestem jesli chodzi o ciasta, więc nie wiem czy mi wyjdą..?? Ale na weekend się chyba skuszę
A co do kawy, ja jak mam słabszy dzień taki zamulony to piję sobie kawkę rozpuszczalną z dużą ilością mleka
paulusia witaj po dłuższej przerwie
pasażerka właśnie dlatego nie lubię żaluzji, szlag by mnie trafił jakbym miała je myć i wycierać, dlatego jestem za roletami uważaj z tym sprzątaniem, nie szalej
Julianna jak tam przeżyłaś dentystę? Ja miałam iść jutro, ale przez przeziębienie przełożyłam sobie wizytę i za tydzień czeka mnie chwila grozy
augustynka och bukiet kwiatów! jak miło
kasia baw się dobrze! :-)
U mnie dzisiaj dużo lepiej :-) na szczęście noc przespana, więc nawet wygramoliłam się z łóżka i zrobiłam obiadzik gulasz z kaszą gryczaną, a potem naszła mnie ochota na pyszną sałatkę z pora ananasa fasolki i kukurydzy - mniam!!!!
reniuszek a Ty mi takiego smaka narobiłaś tymi babeczkami, że szok ! tylko ja takie beztalencie jestem jesli chodzi o ciasta, więc nie wiem czy mi wyjdą..?? Ale na weekend się chyba skuszę
reniuszek
Love in the knick of time
Dziewczyny - nigdy wiecej cholernego utwardzacza do tkanin i jakis ******* smierdzacych na chulajacym na sznurku balonie o zgrozo ! Myslalam, ze to wywale przez okno - sznurek sie placze w tym syfie, balon lata - nie da sie owinac po ludzku .... hehehe .... koszmar..... czekam do jutra i zobaczymy co z mojego klosza do zarowki bedzie
Zrobilam sobie kawke z mlekiem na pobudzenie , ale zdecydowanie bede tylko pila w sytuacjach kryzysowych
ewela przyjdz do mnie gotowac obiadki , ja bede piekla Ci ciasteczka.... plissss :-)
Zrobilam sobie kawke z mlekiem na pobudzenie , ale zdecydowanie bede tylko pila w sytuacjach kryzysowych
ewela przyjdz do mnie gotowac obiadki , ja bede piekla Ci ciasteczka.... plissss :-)
Reniuszek- widzę, że Cię talent męczy;-). Wklej efekt, bo jestem ciekawa jak to wyjdzie
Ja dzisiaj odwrotnie niż większość- jakiś przypływ energii miałam i dopiero teraz usiadłam
Współczuję wszystkim dziewczynom, które dziś bolała głowa i miały złe samopoczucie...
Ja dzisiaj odwrotnie niż większość- jakiś przypływ energii miałam i dopiero teraz usiadłam
Współczuję wszystkim dziewczynom, które dziś bolała głowa i miały złe samopoczucie...
Hej Brzuchatki ! A mi znowu weny brakuje, takie wzloty i upadki. czytam na bierzaco a nie moges sie ogarnac z napisaniem. Do tego głowa pęka, jak juz dawno nie bolała, ale widze ,ze nie tylko u mnie ta głowa dokucza. Ciśnienie 108/60. po kawie nie wzrasta ani troche. Samolubnie wiec melduje ,ze czytam i na tyle mnie stac na ten moment Hormony to czy pogoda sama nie wiem. Buziaki w Wasze brzuszki .
zawiszka, przykro mi z powodu zmiany lekarza... :/ na pewno cie to bardzo zaskoczylo... ja tez czulabym sie w takiej sytuacji niepewnie... popytaj znajome i szukaj lepszego lekarza. skoro ojciec twojego gina ci nie odpowiada, to nie warto sie u niego meczyc. w ciazy powinnas ufac lekarzowi i byc spokojna
reniuszek, ja piję jedną słabą kawę z mlekiem rano, a jak czasem ból głowy się nasila w ciągu dnia, to muszę jeszcze jedną... na szczescie zdarza się to rzadko. ok. raz na dwa tygodnie. niestety nie wytrzymalabym mojej migreny...
reniuszek, ja piję jedną słabą kawę z mlekiem rano, a jak czasem ból głowy się nasila w ciągu dnia, to muszę jeszcze jedną... na szczescie zdarza się to rzadko. ok. raz na dwa tygodnie. niestety nie wytrzymalabym mojej migreny...
No to Wy delikatnie z tą kawą. Ja nawet się nie chwaliłam ginowi ale zawsze rano kubek kawy normalnej bez mleka. Wprawdzie o połowę słabsza niż normalnie ale piję. Czasami w szkole jak mnie spanie łapię to sobie pozwolę na słabą czarną i jest ok. Ciśnienie w normie 120/80 jak z książki. Wizytę mam 13.12 i przed wizytą mam zrobić wyniki krwi i moczu wtedy zobaczymy jak to w organizmie wygląda. Myślę że takie ilości nie zaszkodzą. W pierwszej ciąży od kawy mnie odrzuciło a teraz bez kawy to mam ból głowy.
reniuszek- wg mnie jedna kawka od czasu do czasu nic nie zaszkodzi, tym bardziej jeśli będzie z mleczkiem ;-) a ulga dla mnie bynajmniej ogromna po jej wypiciu :-) mam nadzieję, że efekt będzie super ;-) ja raczej nie mam cierpliwości do takich rzeczy, a poza tym już sobie wyobrażam co by się działo gdyby jeszcze Ninka w to wszystko wpadła
sonisia- generalnie nigdzie się nie rusze bez śniadania, no ale jeśli mus to mus, miałam m.in. glukoze na czczo więc trzeba było jakoś wytrzymać ;-) tak jutro na 18:30 i już nie mogę się doczekać
zawiszka- ale sytuacja beznadziejna :-( mam nadzieję, że jednak uda Ci się znaleźć kogoś godnego zaufania bo z kimś takim nie da się wspólpracować
G dziś ma mecz na 21 z kawałkiem więc bb jeszcze dziś na pewno odwiedzę bo podobnie jak niektóre z Was mam syndrom uzależnienia bb a później mikro, ale damy radę. W sobotę jedziemy na wesele do kuzynki G daleko ,bo za Pisz, Ninkę zostawiamy z moją mamą i siostrą więc mam nadzieję, że się najem jakiś pyszności i troszkę rozerwę i pobawię jutro idziemy do teatru wypożyczyć stroje ,bo impreza weselna w stylu lat 20-tych ;-):-)
Aaa i jeszcze mężuś przyniósł z pracy paczkę i jak ja mam tu nie przytyć 5 kg od razu jak tam same czekoladki, draże, ptasie mleczka, batoniki i inne cuda
sonisia- generalnie nigdzie się nie rusze bez śniadania, no ale jeśli mus to mus, miałam m.in. glukoze na czczo więc trzeba było jakoś wytrzymać ;-) tak jutro na 18:30 i już nie mogę się doczekać
zawiszka- ale sytuacja beznadziejna :-( mam nadzieję, że jednak uda Ci się znaleźć kogoś godnego zaufania bo z kimś takim nie da się wspólpracować
G dziś ma mecz na 21 z kawałkiem więc bb jeszcze dziś na pewno odwiedzę bo podobnie jak niektóre z Was mam syndrom uzależnienia bb a później mikro, ale damy radę. W sobotę jedziemy na wesele do kuzynki G daleko ,bo za Pisz, Ninkę zostawiamy z moją mamą i siostrą więc mam nadzieję, że się najem jakiś pyszności i troszkę rozerwę i pobawię jutro idziemy do teatru wypożyczyć stroje ,bo impreza weselna w stylu lat 20-tych ;-):-)
Aaa i jeszcze mężuś przyniósł z pracy paczkę i jak ja mam tu nie przytyć 5 kg od razu jak tam same czekoladki, draże, ptasie mleczka, batoniki i inne cuda
g_agnes
Fanka BB :)
Jestem po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia. Bardzo dużo osób chodzi. Szkoła jest bezpłatna. Akurat trafiliśmy że idą programem od początku. Czyli dziś było od zapłodnienia
Kupiłam sobie rafaello bo tak mnie naszłomm jest przepyszne.
Kupiłam sobie rafaello bo tak mnie naszłomm jest przepyszne.
reklama
Julianna*
szczęśliwa :)
Wróciłam od dentysty :-) jedna mała dziurka, ale nawet nie bolało, dobrze tylko jedna i mała bo juz na fotelu sie dowiedziałam że moja pani stomatolog nie jest zwolenniczką znieczulenia w ciąży
zawiszka współczuje "utraty" gina, oby się szybko udało się znaleźć zastępstwo
g_agnes fajnie że juz zaczęliście zajecia, ale to chyba będziecie bardzo wyedukowani jak od poczęcia zaczynają wykłady ;-)
zawiszka współczuje "utraty" gina, oby się szybko udało się znaleźć zastępstwo
g_agnes fajnie że juz zaczęliście zajecia, ale to chyba będziecie bardzo wyedukowani jak od poczęcia zaczynają wykłady ;-)