reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Reniuszek-nie smutaj kochana; swiat juz taki jest ze czasem nie idzie po naszej mysli, pomysl ze jak Ci przejdzie zle samopoczucie to wtrabisz ta czekolade za wielka checia za pare dni ;-) Ja juz dawno nie mialam prawdziwych urodzin, ale trudno. Odbijam sobie na dzien matki ;-)
Robaczek-nic nie mow o dziwnych snach, ja mam tak wyrazne i dziwaczne sny ze szok, ostatnio od kilku dni sni mi sie jakbym byla w grze komputerowej (zaznacze ze nie gram w takie rzeczy) mam taki jakby quest, ciagle gdzies uciekam albo gdzies biegne i zeby bylo weselej ten sen sie ciagnie od paru dni. Przedwczoraj jechalam autostrada i mnie porwal Al Pacino, niestety byl w okropnie brzydkim przebraniu i "gral" czarny charakter, ledwo udalo mi sie uciec. wczoraj bylam w krainie tropikalno-letniej, a dzisiaj w zimowej i gonil mnie niedzwiedz, a na koniec ucieklam do windy z ktorej wyszedl robot i balam sie ze chce mnie zlikwidowac. Masakra co sie dzieje w moim mozgu :szok::-D:szok:

reklama
izka01 - niezły matrix masz ze snami:-), spokojnie to tylko hormony :-Dale wiem, że czasem nie do wiary co w bani siedzi :)
reniuszek nie smutaj się kochana... sto lat maleńka- zobaczysz, że wszystko się poukłada :tak:

martolinka- nie do sesji to jeszcze dłuuugo ,bo dopiero w połowie lutego, ale niektóre przedmioty mi się już kończą i umówiliśmy się z wykładowcami, żeby zaliczenia z nich czy egzaminy były teraz ,a nie w sesji, bo trzeba by sobie wszystko na nowo przypominać no i sporo by tego było jak na raz.

A pogoda masakra :szok: wieje tak, że co chwile tylko słyszę jak za oknem coś lata, pewnie albo ze śmietnika albo jakieś kawałki rynny czy czegoś :no: sztorm na całego

przepraszam, ja tak szybko tylko, bo juz oczy mi się zamykają... martolinka, tak, bede miala po Jagodzie ciuszki. wrzuce na zakupowy w przyszłym tygodniu :) Jagoda jest z 7 maja, więc rozmiarowka bedzie pasowala na nasze maluchy :)

Ale jaja dziewczyny! Wyciągnełam męża do tesco jak młoda poszła spac, bo w weekend miały byc noce zabawek, tzn ze połowe wydana na zabawki oddawali w bonach na zakupy. Ja co prawda juz prezenty mam, ale Córka przez weekend troche kasy zebrała od rodziny na gwiazdke juz, wiec mówie jedziemy. No i wchodzimy a tam panie sumiennie sprzataja wszelkie plakaty dotyczace tej promocji. Oczywiscie ja, super skoncentrowana ostatnio pomyliłam dni :wściekła/y: Promocjea była z piatku na sob i ze soboty na niedziele. A dzisiaj to juz po promocji. Maz sie usmiał ,ze ciaża mi szkodzi w myśleniu, a ja sie zezłościłam. I tak kupiliśmy co mielismy, ale jakos sie nastawiłam juz,ze sobie skorzystam. Nie ładnie byc zachłanna z tego wychodzi:no: :-D:-) :zawstydzona/y:Dobrej nocki.

kochane brzuszki ja tylko na słówko, bo musze wcześnie do pracy zaleglosci nadrobic a jak wam odpowie to pol godziny jak z bicza trzask..! :)

wczoraj miałam zakrecony dzionek i padlam nie wiem kiedy, wiec tylko
reniuszkowi spóźnione wszystkiego co naj naj naj lepsze i zebys była szczesliwa na maxa..! reszta sie z czasem poukłada :*
a dzisiaj idź sobie do cukierni kup taki wymarzony tort i zjedz sama..! :tak: bo te urodzinowe to i tak pol rodziny zjada ;)

reszcie z Was buziaki narazie i odpisze po południu lub wieczorkiem jak znajde chwilke.

miłego dnia..!

Cholibka Dziewczynki, ale żem się stęskniła! Mam popsuty komputer i nie miałam jak wejść i poczytać nawet. Postaram sie nadrobić chociaz odrobinę, bo wszystkiego na pewno nie dam rady. Tyle skrobiecie, ze po jednym dniu nie da sie nadrobic a co mówic prawie 2 tygodnie!

W sobote miałam badanie połówkowe. Dzidzia rozwija sie idealnie, wazy 350g :) I potwierdziła kobitka, ze bedzie DZIEWCZYNKA :) Także wyczekuje na Pole. A w ziwązku z tym, ze VAT od stycznia ma wzrosnac z 8% na 23% wozek i łózeczko chociaz chce kupić do konca roku... Postaram sie nadrobic i poodpisywać Wam chociaz na bieżąco.
Z tego co teraz tylko zauważyłam to wszystkiego najlepszego Reniuszek!!! :*

Witajcie,
u nas wiało dosć mocno , ale szkód na razie w okolicy nie widzę. Cieszę się , bo jest teraz piękne słońce;-)
Ogarnęłam mieszkanko po weekendzie i ogarnął mnie leń:tak:

Reniuszek kochana STO LAT!!!! Tak jak pisze Sonisia kup sobie dziś wymarzone ciacho i zjedz sama , samiusieńka i z nikim się nie dziel:tak:
przepraszam, ja tak szybko tylko, bo juz oczy mi się zamykają... martolinka, tak, bede miala po Jagodzie ciuszki. wrzuce na zakupowy w przyszłym tygodniu :) Jagoda jest z 7 maja, więc rozmiarowka bedzie pasowala na nasze maluchy :)
będę czekac;-)

Augustynka gratuluj!!!!! z tego co wiem to vat rośnie "tylko" na ciuchy i buty dla dzieci , reszta bez zmian:tak:

reklama
Do góry