reklama
ilooonka
mama Emisi :)
lene - witaj wśród nas!
mama mia - głowa do góry! i nie dawaj się jesiennej chandrze...
mama mia - głowa do góry! i nie dawaj się jesiennej chandrze...
zeberka363
jestem szalona :-D
edyta aż ci zazdroszczę że już pomalowane- mój koń pociągowy dalej do roboty się nie zabiera i chyba zrobie szlaban na sex bo "coś za coś " mamamia większość z nas jakaś dzisiaj zdechlata więc głowa do góry bo to wina tej paskudnej pogody lene witaj wśród kwieniówek mamy termin na ten sam dzień-ciekawe która będzie pierwsza? ja będę miała trzecią dzidzię ale ruchy czuję w całym podbrzuszu a uczucie "wypadnięcia" jest mi obce... karina fajne to twoje maleństwo i widzę że poduszeczki lubi szyć
Leże, leże i bierze mnie spanie. Ziewaczka dokładnie ten sam tekst mi rzucił dziś emek. Ale gadaj se do baby no przecież która z Was by usiedziała. Brzuszek już nie boli.
EMek poszedł teraz do sadu bo tam okociła się kotka i troszkę dokarmiamy. Nie miała sumienia tak na zimne dni się okocić. Na wątku ze zdjęciami wstawię ich zdjęcie.Są śliczne.
EMek poszedł teraz do sadu bo tam okociła się kotka i troszkę dokarmiamy. Nie miała sumienia tak na zimne dni się okocić. Na wątku ze zdjęciami wstawię ich zdjęcie.Są śliczne.
Paulettta
Fanka BB :)
Kurde, dziwne to z tym tyciem...Jedne babki mega przybierają, inne malutko Ja mam na plusie 4 kg, a żrę jak dzika, nigdy nie byłam chuda, ale teraz to jestem w szoku. Wcinam hamburgery, frytki i w ogóle wszystko, co jest na ostro i słono i jest tuczące...boje się tylko, ze teraz leżąc w łóżku nie będzie już tak wesoło. Boszeeeee ja nie wiem jak dam radę leżeć 3 tygodnie Kończę oglądać kolejny raz wszytskie sezony "Przyjaciół", a potem się wezmę za języki chyba...
karina kicius slodziuchny, malenstwo 7 kilo nono niezle
zeberka mi sie wydaje, ze wlasnie szlaban na sex dziala na facetow najlepiej, jacy oni wtedy kochani i czego to oni nie zrobia, niewolnicy swojego ...
a ja sie zrobilam na bostwo i zaraz idziemy do kina na Zmierzch kurde, dawno sie nie malowalam , nie wiedzialam ze moge jeszcze tak pieknie wygladac, dziewczyny malujcie sie czasami, to strasznie poprawia humor ahhh:-):-)
zeberka mi sie wydaje, ze wlasnie szlaban na sex dziala na facetow najlepiej, jacy oni wtedy kochani i czego to oni nie zrobia, niewolnicy swojego ...
a ja sie zrobilam na bostwo i zaraz idziemy do kina na Zmierzch kurde, dawno sie nie malowalam , nie wiedzialam ze moge jeszcze tak pieknie wygladac, dziewczyny malujcie sie czasami, to strasznie poprawia humor ahhh:-):-)
reklama
Julianna*
szczęśliwa :)
Pauletta ty 4 kilo a ja 1 kilogram i tez niczego sobie nie odmawiam, wiec różnie to jak widać bywa ;-) A jako doświadczona w leżeniu od 3 miesięcy mówie ci że dasz radę ja oglądałam np filmy in-line (kinomaniak to fajna stronka) no i książeczki czytać, ja się teraz dokształcam z obsługi niemowlaka