reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

edytka - to teraz leż i niech mężuś dookoła Ciebie poskacze;-)
ziewaczka - świetny tekst, ale chyba lepiej nie będę go powtarzała mojemu mężowi:rofl2:

reklama
a to nasze maleństwo - 7-kilogramowe;-)

Załączniki

• PC184569.jpg
    PC184569.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 33
edyta aż ci zazdroszczę że już pomalowane- mój koń pociągowy dalej do roboty się nie zabiera i chyba zrobie szlaban na sex bo "coś za coś " :-D mamamia większość z nas jakaś dzisiaj zdechlata więc głowa do góry bo to wina tej paskudnej pogody :rofl2: lene witaj wśród kwieniówek :tak: mamy termin na ten sam dzień-ciekawe która będzie pierwsza? ja będę miała trzecią dzidzię ale ruchy czuję w całym podbrzuszu a uczucie "wypadnięcia" jest mi obce... karina fajne to twoje maleństwo i widzę że poduszeczki lubi szyć:-D

Leże, leże i bierze mnie spanie. Ziewaczka dokładnie ten sam tekst mi rzucił dziś emek. Ale gadaj se do baby:rofl2: no przecież która z Was by usiedziała. Brzuszek już nie boli.
EMek poszedł teraz do sadu bo tam okociła się kotka i troszkę dokarmiamy. Nie miała sumienia tak na zimne dni się okocić. Na wątku ze zdjęciami wstawię ich zdjęcie.Są śliczne.

Karina mój Bonuś jest identyczny a do tego mam jeszcze rudego Filemona i psa Fafika. Ale fotki wstawię na odpowiednim wątku.

Kurde, dziwne to z tym tyciem...Jedne babki mega przybierają, inne malutko:szok: Ja mam na plusie 4 kg, a żrę jak dzika, nigdy nie byłam chuda, ale teraz to jestem w szoku. Wcinam hamburgery, frytki i w ogóle wszystko, co jest na ostro i słono i jest tuczące...boje się tylko, ze teraz leżąc w łóżku nie będzie już tak wesoło. Boszeeeee ja nie wiem jak dam radę leżeć 3 tygodnie:wściekła/y: Kończę oglądać kolejny raz wszytskie sezony "Przyjaciół", a potem się wezmę za języki chyba...

karina kicius slodziuchny, malenstwo 7 kilo nono niezle
zeberka mi sie wydaje, ze wlasnie szlaban na sex dziala na facetow najlepiej, jacy oni wtedy kochani i czego to oni nie zrobia, niewolnicy swojego ...:rofl2:

a ja sie zrobilam na bostwo i zaraz idziemy do kina na Zmierzch:D:D:D kurde, dawno sie nie malowalam , nie wiedzialam ze moge jeszcze tak pieknie wygladac, dziewczyny malujcie sie czasami, to strasznie poprawia humor ahhh:-):-)

reklama
Pauletta ty 4 kilo a ja 1 kilogram i tez niczego sobie nie odmawiam, wiec różnie to jak widać bywa ;-) A jako doświadczona w leżeniu od 3 miesięcy mówie ci że dasz radę :tak: ja oglądałam np filmy in-line (kinomaniak to fajna stronka) no i książeczki czytać, ja się teraz dokształcam z obsługi niemowlaka :happy:

Do góry