reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

edytka - to teraz leż i niech mężuś dookoła Ciebie poskacze;-)
ziewaczka - świetny tekst, ale chyba lepiej nie będę go powtarzała mojemu mężowi:rofl2:

reklama
a to nasze maleństwo - 7-kilogramowe;-)

Załączniki

• PC184569.jpg
    PC184569.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 37
edyta aż ci zazdroszczę że już pomalowane- mój koń pociągowy dalej do roboty się nie zabiera i chyba zrobie szlaban na sex bo "coś za coś " :-D mamamia większość z nas jakaś dzisiaj zdechlata więc głowa do góry bo to wina tej paskudnej pogody :rofl2: lene witaj wśród kwieniówek :tak: mamy termin na ten sam dzień-ciekawe która będzie pierwsza? ja będę miała trzecią dzidzię ale ruchy czuję w całym podbrzuszu a uczucie "wypadnięcia" jest mi obce... karina fajne to twoje maleństwo i widzę że poduszeczki lubi szyć:-D

Leże, leże i bierze mnie spanie. Ziewaczka dokładnie ten sam tekst mi rzucił dziś emek. Ale gadaj se do baby:rofl2: no przecież która z Was by usiedziała. Brzuszek już nie boli.
EMek poszedł teraz do sadu bo tam okociła się kotka i troszkę dokarmiamy. Nie miała sumienia tak na zimne dni się okocić. Na wątku ze zdjęciami wstawię ich zdjęcie.Są śliczne.

Karina mój Bonuś jest identyczny a do tego mam jeszcze rudego Filemona i psa Fafika. Ale fotki wstawię na odpowiednim wątku.

Kurde, dziwne to z tym tyciem...Jedne babki mega przybierają, inne malutko:szok: Ja mam na plusie 4 kg, a żrę jak dzika, nigdy nie byłam chuda, ale teraz to jestem w szoku. Wcinam hamburgery, frytki i w ogóle wszystko, co jest na ostro i słono i jest tuczące...boje się tylko, ze teraz leżąc w łóżku nie będzie już tak wesoło. Boszeeeee ja nie wiem jak dam radę leżeć 3 tygodnie:wściekła/y: Kończę oglądać kolejny raz wszytskie sezony "Przyjaciół", a potem się wezmę za języki chyba...

karina kicius slodziuchny, malenstwo 7 kilo nono niezle
zeberka mi sie wydaje, ze wlasnie szlaban na sex dziala na facetow najlepiej, jacy oni wtedy kochani i czego to oni nie zrobia, niewolnicy swojego ...:rofl2:

a ja sie zrobilam na bostwo i zaraz idziemy do kina na Zmierzch:D:D:D kurde, dawno sie nie malowalam , nie wiedzialam ze moge jeszcze tak pieknie wygladac, dziewczyny malujcie sie czasami, to strasznie poprawia humor ahhh:-):-)

reklama
Pauletta ty 4 kilo a ja 1 kilogram i tez niczego sobie nie odmawiam, wiec różnie to jak widać bywa ;-) A jako doświadczona w leżeniu od 3 miesięcy mówie ci że dasz radę :tak: ja oglądałam np filmy in-line (kinomaniak to fajna stronka) no i książeczki czytać, ja się teraz dokształcam z obsługi niemowlaka :happy:

Do góry