reklama
Paulettta
Fanka BB :)
Julianna!!! Ty leżysz od 3 miesięcy??? Szacun! I jak to zrobiłaś,że przytyłaś tylko 1 kg pytam ja się:-)
CobraOna
Widzę że nie jestem jedyną której się dziś nic nie chce ale zaraz do pracy więc musi mi się zachcieć :/
Też w domu mam zwierzęta i boję się o ich zachowanie gdy na świat przyjdzie dzidziuś mamy dwa koty rasy Maine Coon i psa w typie amstaffa. Boję się o reakcje kotów czy nie będą wskakiwały do łóżeczka czy w nocy nie będą się kłaść w łóżeczku w przy dziecku lub na dziecku...;/ To są straszne przytulanki więc raczej specjalnie krzywdy nie zrobią.
Też w domu mam zwierzęta i boję się o ich zachowanie gdy na świat przyjdzie dzidziuś mamy dwa koty rasy Maine Coon i psa w typie amstaffa. Boję się o reakcje kotów czy nie będą wskakiwały do łóżeczka czy w nocy nie będą się kłaść w łóżeczku w przy dziecku lub na dziecku...;/ To są straszne przytulanki więc raczej specjalnie krzywdy nie zrobią.
porannakawa
Porannakawa to ja miałam to w zeszłym roku. Nasza Gabryśka potrafiła wyprowadzić mnie i emka bardzo skutecznie. A mówią że pierwsza klasa jest najłatwiejsza. Teraz już jest ok. Jednak to że Gabi jest z końca roku dużo robi. Całe wakacje zeszło nam jeszcze aby nadganiać i żeby nie zapomniała tego co się nauczyła. Opłacało się tyle siedzieć bo teraz Gabi już sama odrabia lekcje a my tylko sprawdzamy i pomagamy jak coś jest trudniejszego.
Jak już nie wytrzymujesz a Twoje dziecko włączyło blokadę wchłaniania wiedzy (u nas tak było-niestety)to zrób przerwę na bajeczkę i zacznijcie jeszcze raz. Sprawdzone przy Gabi.
Jak już nie wytrzymujesz a Twoje dziecko włączyło blokadę wchłaniania wiedzy (u nas tak było-niestety)to zrób przerwę na bajeczkę i zacznijcie jeszcze raz. Sprawdzone przy Gabi.
Porannakawa ale jaja , ja też nie mam pojecia co to jest a im dłużej na to patrze to tym wieksza dziura w głowie, ale tez coraz smieszniejszy ten stwór kurcze pewnie Tobie nie do śmiechu ale ja z moim zacmieniem ostatnim tez nie pomoge. On jest boski :-):-)
porannakawa
Edytka78 ehh wlasnie najgorsze jest to ze pozwoliłam mu grać jak odrobi lekcje .. wiec po co sie starac po co mysleć , odwalic na szybko lekcje i tyle , dobrze czy żle nie ma dla niego znaczenia ehhh. Wiem ze jak zrobie mu przerwe bedzie ejszcze gorzej bo zmeczony , bo to bo tamto .
Mama_mia ja juz nie wiem czy płakac czy sie smiac nie dosc ze przez 40 meczyłam z nim matme , to w nagrode od szkoly dostaje taka zagadkę Co za idiota robił te rysunki do ksiazki !!
Mama_mia ja juz nie wiem czy płakac czy sie smiac nie dosc ze przez 40 meczyłam z nim matme , to w nagrode od szkoly dostaje taka zagadkę Co za idiota robił te rysunki do ksiazki !!
Ostatnia edycja:
Piękne zwierzaki Dziewczyny-ja to jestem trochę wypaczona, bo zagaduję do każdego napotkanego zwierzaka, uwielbiam po prostu. Mój mąż nawet kiedyś stwierdził, że gdyby nie uratował mnie od staropanieństwa (w wieku 21 lat;-)), to zapewne skończyłabym jak Violetta V.
Porannakawa- ja też nie mam nerwów do tłumaczenia, ale moja smarkata już w 4 klasie, więc większość robi sama- tyle, że jak siedzę w domku to ją pilnuję i odpytuję przed klasówkami i czasem jest "jazda"
Edytka- super, że pokoik już pomalowany:-)
Porannakawa- ja też nie mam nerwów do tłumaczenia, ale moja smarkata już w 4 klasie, więc większość robi sama- tyle, że jak siedzę w domku to ją pilnuję i odpytuję przed klasówkami i czasem jest "jazda"
Edytka- super, że pokoik już pomalowany:-)
reklama
porannakawa
Reniuszek hahaha no mi sie tez z Bobkiem skojarzył ale nie pasuje bo musi sie kończyć na a albo o , żadne finskie słowo mi nie pasuje (troll to peikko , gnom to gnome masakra )... ja piernicze chyba jutro zadzwonie do szkoły i zapytam czy to sa lekcje dla dzieci czy dla rodziców