reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

poranna kawa ja też stawiam na Bobka z Muminków.:tak: Muminki to chyba fińska bajka, więc zgadzało by się. Tak na marginesie to zawsze uwielbiałam i nadal bardzo lubię Dolinę Muminków.
Jest jeszcze druga ewnetualność, że ten dziwny stwór to moja " ulubiona" sąsiadka w zimowym futrze;-)

Zmykam poczytać co ciekawego naskrobałyście

reklama
Porannakawa a żadnej czytanki do tego nie było ? często te stworki są z czytanek.
To tak właśnie jest, w polskich książkach też tak jest że czasami dorosły się zastanawia. Ja Ci nie pomogę z tym stworkiem ale Reniuszek ma dobry trop.

Kupiłam mkowi książkę polskiego przyrodnika Wajraka "kuna za kaloryferem" miała być na święta ale ja do cierpliwych nie należę i dostał ją wczoraj. Mój m jest wielbicielem tego faceta i ogląda każdy jego program. Był zachwycony. Zresztą książka jest fantastyczna.
A że jest też tu kilka osób które interesuje fotografia to polecam blog mojego przyrodnika. Zatwardziały fotograf przyrody , robaczków, ptaszków i wszelkiego stworzenia bożego prócz ludzi. Dlatego rodzinnych zdjęć jest mało. Zapraszam na blog mojego męża.Jest wesoło i ciekawie.
http://nikoniarz.blogspot.com/

Ostatnia edycja:
poranna właśnie pytałam mojego syna- też 1 klasa się kłania i odrabianie lekcji istny horror- odpowiedział mi "jakiś stworek" nie pomogę brak mi pomysłów....gnom?

Zostawie tego stworka ze znakiem zapytania ciekawa jestem co Pani jutro mi napisze :D moze oni maja w szkolach jakies szkolenia jak odczytywac rysunki w ksiazkach .... to w takim razie ja do tylu jestem :D :):-D

reklama
...Jest jeszcze druga ewnetualność, że ten dziwny stwór to moja " ulubiona" sąsiadka w zimowym futrze;-)

Stokrotta-litości, chyba mi więzadła "puszczą", prawie się popłakałam ze śmiechu:-D:-D:-D

Porannakawa- napisz nauczycielce, że dorosłe baby nie wiedzą co to jest, więc skąd ma to wiedzieć 7-latek;-)

Do góry