reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

a ja wpadłam się przywitać. Dzień dobry wszystkim i życzę miłego dnia.

Ja już ogranęłam chałupkę, obiad mam wczorajszy wiec się relaksuje;)
Zaczynam dzisiaj 18tydzień i co za tym idzie piąty miesiąc;) za 2 tygodnie bede już na pół metku:D
aha i muszę jeszcze dodać że synek codziennie daje o sobie znać a ja moge godzinami się wpatrywać w swój brzuch żeby dojrzeć choćby najmniejsze uwypuklenie;)

reklama
g agnes ale ty już dziś zaczęłaś 19ty tydzień :) te kalendarze liczą troszkę inaczej :)skończyłaś 18ty i teraz będzie 19ty tydzień :)

cześć dziewczyny :-) melduję ,że już jestem z Wami jak pisałam na dlolegliwościach ciążowych byłam w piątek w szpitalu i mnie przyjęli bo ciąża była zagrożona :-( ale ból przeszedł na szczęście z dzidziusiem wszystko ok zrobili mi usg i mierzy już 17 cm i dupke mi pokazało :-p a myślałam że podglądne co tam siedzi .Dzisiaj wróciłam do domu z lekami i z nakazem leżenia przynajmniej na chwile obecną . I jeszcze opryszczka mi wyskoczyła!!
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i postaram się Was nadrobić ;-)

witam

Magda
duomox 50zł??? ja zawsze płaciłam za niego kilka zł na pewno mniej niż 10...
Edytka
sto latek dla GAbi:-)

co do palenia to ja nigdy nie paliłam i jestem zdecydowanie przeciwna paleniu w ogóle a przy dziecku to już w szczególności

Agata
zdrówka! ja niedawno miałam opryszczkę ale jak tylko czułam że się pojawia to posmarowałam octem i wtedy ona się nie robi duża i boląca i szybko mija
nie smarowałam niczym bo miałam tylko hascovir w domu ale bez ulotki i nie wiedziałam czy można to używać
Stokrotta
współczuję złego samopoczucia...
Reniuszek
dobrze że to nic poważnego
Kinga
dobrze że sytuacja opanowana już, wypoczywaj i wracaj do formy:)
g_agnes
ja się nie mogę doczekać kiedy dzidziuś będzie tak się mocno wypinał że będzie widać na zewnątrz, niestety mam trochę tłuszczu na brzuchu i muszę poczekać aż dzidziuś będzie większy...

Witajcie,

Młody właśnie zasnął.Wciagnął takie ilości spaghetti , ze chyba będzie spał do rana;-)Dzis nawet ciepły dzień był i można było odpuścić sobie ubieranie rękawic;-)

Muszę też pomysleć o wyjściu do kina tylko trzeba młodego gdzieś sprzedać;-)ktoś chetny?:-D

reklama
Vilmaq proszę proszę a ja się martwię , że do kina za rok wyjdę a tu nianie na każdym kroku. Trzeba się tylko spotkać i omówić warunki przejęcia "towaru":-D

Do góry