kasiagaw tak trzymaj z M, nie ma sie co nakrecac bo oni i tak potrzebują x-czasu na przemyślenia i neerwy nic nie zdzialaja
zazdroszcze rodzinnych zapasów od mamuski..!
w ogole podziwiam Was dziewczyny które znajdują czas na gotowanie dwu daniowych obiadów, pieczenia ciazy/rogalikow na deser etc. u mnie jak ugotuje obiad to juz świętecznie
magda_gdansk a nie na tańszego odpowiednika duomoxu o takim samym składzie? ja leczylam tradzik 3 dniowym antybiotykiem który w orginale kosztował ok 50/60 zł za op (a ja miałam kupic ponad 10 op) i w jednej aptece mieli jego identyczny odpowiednik za .. 1 gr
ale nie często sie tak ufarci, ceny leków porazaja
a ja z świątecznych giftow to mam juz komplet nowej czapki i rękawiczek pod kolor nowej kurtki dla eMka na mikołajki i szlafrok jako dodatek na swieta, dla rodzicow album ze slubu a na resztę przyjdzie czas
co do komórek to nic nie mów.. mi udzieliło sie ostatnio Ciazowe prowadzenie auta.. ślicznie dwukrotnie przywalilam w śmietnik przy wykrecaniu, ale za usprawiedliwienie powiek ze go do tej pory nie było
edytka najlepszego dla córki..!
a za chwilke znowu taka kruszynke bedziesz tulic..
darucha nocny przymus pieczenia.. hehe
a maluszkami to sie Prawdziwi znajomi chętnie znajda
a wy ograniecie na dwie ręce ..
) dasz rade kochana, bo kto jak nie my..?
izka daj spokoj w ogole.. ale nie trzeba daleko szukac - córka partnera mojej teściowej popalala w ciazy a jej tata non toper przy niej, wiec sie pieknie nawdychala, jak dziecko małe (teraz ma pol roczku) to tez przy niej pała, rzygac sie chce. ale oczywiście 100 powodów ze to niby dziecku nie szkodzi, mhm. ale jakos pokarm miała żaden i po 2 tyg na sztuczne bo straciła. masakra.
agata brr nie strasz ze Swps przegania jelitowka bo nie pojade
a na opryszczke lepiej jakis lek nie groźny dla maluszka bo trzeba zdusic w zarodku i po co sie męczyć.
dobra, jak zwykle wstaje pol godz wcześniej zeby sie nie spoznic a tyle zawsze spedzam na bb, wiec za 30 min musze wyjsc z domu, zdjęć śniadanie i umyć włosy, wiec znowu spozniona - bye bye!
miłego dnia kochane brzuchatki..! :*