reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
To będzie lepsze?

nub2.jpg

Witam i ja ranne ptaszki:tak::-)
Darucha kochana Ty się nam tutaj nie przemęczaj:no: gratuluję ruchów :tak::-)
stokrotta ranny ptaszku powodzenia na rozprawie:tak: daj znać jak poszło.
porannakawa wiesz ja nigdy nie biorę żadnych tabletek walczę zawsze z bólem, no chyba że jest bardzo źle. Przed ciążą pomagał mi tylko ibum ten duży lub dwa małe ewentualnie ketonal a w ciąży raz mnie przypiliło bo z bólu wytrzymać nie mogłam i apap zdziałał cuda:szok: a prze ciążą nic nie pomagał. Oby ból głowy nie wrócił:tak::-)

Ja od rana mam kiepski dzień:-( chyba lewą nogą wstałam

dzień dobry kochane, paulusia mam nadzieję że humorek Ci się poprawi :*
murka zaraz Ci napiszę na kulinarnym przepis na sernik który nie ma prawa nie wyjść :) może kiedyś skorzystasz :)
Ja dziś zdecydowanie z lepszym humorkiem zabieram się zaraz za sprzątanie królestwa... :/ jutro jedziemy do teściowej na weekend rąbać drewno więc wolę już dziś uprzątnąć. (jestem na zwolnieniu do dziś bo synuś się rozchorował). Rzadko miałam okazję pisać ostatnio ale postaram się to nadrobić. Buziaki dla was kochane!

Augustynka- mi się wydaje, że tam pisiorka:-p widać, takie dwie kreseczki...gdzieś widziałam taka stronę, gdzie dziewczyny wklejały zdjecia z usg i podpisywały jaka płeć. PAmiętam, że takie dwie kreseczki to pisiorek chyba....

http://www.i-am-pregnant.com/names/addnurserycommentsBEL.php?id=n759087052 chociaż tutaj na przykład mówią, że dziewczynka....

Ostatnia edycja:
Agustynka niestety nie pomogę w 12 tyg chlopcy i dziewczynki wygladaja tak samo jedynie roznia sie katem nachylenia wyrostka plciowego ,nie majac zdjecia profilowego nie jestem w stanie nic powiedziec .:-(

Paulusia tez sie staram walczyc z bolem jestem zagorzałą przeciwniczka trucia sie lekami ale wczoraj to juz mnie tak zcielo z tego bolu ze nie wiedzialam co z soba zrobic .

Tak wogole to mam szpital w domu maluch zasmarkany a na dodatek rozchorował mi sie starszak i siedzi w domu w cieplych "gaciach" i welnianych skarpetach ktorych nie cierpi "bo sa wiesniackie" ... jak to choroba choryzonty czlowiekowi zmienia :D
...... tak to jest jak sie mamuski nie słucha i chodzi w cieniutkiej kurteczce ma nauczkę.

Ostatnia edycja:
Rekinasia tak bede odprowadzac skladki :) wiec powinno byc wszystko ok
sonisia dziękuję , nie warto się poddawać szukaj szukaj dalej, najlepiej w duzych korporacjach i na stanowiskach gdzie ciaza nie bedzie kolidowac!Tez musisz wykazac, ze praca jest dla Ciebie wazna, a ciaza to naturalny stan rzeczy:) mam doświadczenie i pewnie to przewazylo.trzymam kciuki
daruha dziekuje :) mnie tez pobolewa brzuszek ;/ lekarz wczoraj mi powiedzial, ze to skurcze macicy i dostalam bardzo mala dawke duphostenu na rozrelaksowanie- bedzie dobrze :)

Ah a co noc mecza mnie sny tak wyraziscie dziwne; /

Paulette i Porannakawa dziękuję za opinię. Mi lekarz powiedział,ze na 80% dziewczynka. Nie wiem dlaczego, ale wciąż myśle, ze może to jednak chłopak... A w sumie od poczatku nie miałam określonej płci która bym "wolała". :)

reklama
Augustynka tez mi sie wydaje ze to bardzij dziewczynka niz chlopiec :tak: bo na "fifolka" ten nub jest za krotki troszkę no ale tak jak mowie najlepiej z profilu czytac , lekarz na pewno ma wprawniejsze oko niz Ja :tak:

Do góry