reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

paulusia2209 wlasnie bede sie przeprowadzac, w blizej nieokreslone miejsce . ginekolog w moim rodzinnym miescie - bierutów :))))))) jak bedziesz koniecznie! widzę, że jesteś dwa dni do przodu :D MAsz jakies charakterystyczne objawy w tym czasie ?:)
i (nie)dziekuje ;)

reklama
Stokrotta ja jako dziecko miałam stawiane bańki i mi pomagało, a aparat fot bardzo fajny coprawda nie mieliśmy takiego ale mi sie podoba.
Muszę się Wam pochwalić-- siedziałam w fotelu taka skulona z przyciśniętym brzuchem i dzidzia do mnie zapukała że jej ciasno:-). Poprzednio poczułam ruchy w 17 tyg i takie od razu konkretne, a teraz takie delikatne, ale to na pewno TO:tak:cudowne uczucie aż mi się ciepło na serduszku zrobiło

Reniuszek cieszę się bardzo z pozytywnego wyniku rozmowy :) a co to jest ta umowa agencyjna?
Ilonka brałam prenatal, giga piguły, ogólnie nie znoszę tabletek :( chyba je dzieliłam na pół
Magda-85 wypytywałam moją koleżankę kosmetyczkę o wszystkie zabiegi, na pewno nie wolno fal radiowych stosować, ale mikro i kwasów też nie robią, bo zmienia się unaczynienie w ciąży, jest większe ukrwienie, naczynia są bardziej kruche i skóra może źle zareagować - to trudno przewidzieć, jest spore ryzyko, że coś pójdzie nie tak
Ewela gratuluję bigosu :) nie porywam się na takie wyczyny kulinarne :) też jestem szczupła, ale nie cierpię, jak ktoś do dziewczyny w ciąży mówi, że jest gruba, za grubasa dam zniczem, jak to któraś napisała :-D

Ostatnia edycja:
Witam kochane :) nie mam za bardzo czasu na bb ale staram się jak mogę, postaram się nadrobić zaległości :zawstydzona/y:

a co do spotkania Wrocławianek to oczywiście jestem za :-D

Ostatnia edycja:
Aha Stokrotta w temacie prezentu, co myślisz o zdalnie sterowanym Ducati:
Chicco Motor Ducati 999 czerwony
kupiliśmy taki Igorowi za 30Euro za granicą (taniej niż w PL), fajna zabawka, można ją też zabrać na dwór jak jest sucho i w miarę gładka powierzchnia.
A może Szymonek ma jakieś ulubione motywy i bajki? Igi uwielbia piratów i świnkę Peppę - rodzina i znajomi bazowali na tym :)

sonisia-ja sie zbytnio nie znam na okreslaniu plci ale ja tu widze Dziewczynke;)

reniuszek-sliczne zdjecia...Gratuluje pracy co za ludzie bez duszni zeby krasc torebki na cmantarzu

murka81 zgadzam sie ! rowniez obejrzalam wszystkie odcinki - przypomina mi troche taka francuska bajke "bylo sobie zycie" : ))))

reklama
Rekinasia Super jest ten motorek:tak: Muszę poszukać gdzieś w Krakowie, bo ze sklepu int. do poniedziałku raczej nie dojdzie. Brałam pod uwagę kupno autka zdalnie sterowanego tylko większość ma bardzo delikatne piloty łatwo łamiące się antenki, Szymon w 3 min. dałby im radę, a ten motorek wygląda na solidny/

Co do baniek , ja też miałam stawiane jako dziecko, ale jak poszperałam w necie, to nagle się okazuje, że nie ma żadnych dowodów na ich skuteczność. Tak się zaczęłam zastanawiać, czy to nie jest trochę tak jak z homeopatią.Jak ktoś wierzy to działa, jak nie iwerzy- to nie skutkuje;-)Nawet w Wikipedii dosyć sceptycznie opisują tą metodę leczenia, ale z drugiej strony, gdyby nie działało, to lekarze nie zalecaliby stawiania baniek.

Zmykam pomału.
Dobrej nocki wszystkim:happy:

Do góry