stokrotta
Fanka BB :)
Moje szkraby też śpią, tylko najstarsza córcia z nosem w książce, nawet mój luby padł i odsypia- kombinator jeden. Mój emek lubi piwko, ja z kolei mocno się denerwuję, jak kupuje sobie browarek,więc czai się przede mną tzn. czeka aż ja usnę,czyli do ok.22-23 i wtedy wypija na ogół 1-2 Żywczyki.Najlepsze jest to, że mysli, że ja nic o tym nie wiem, chowa butelki, żeby mnie nie denerwować,zapomina o nich, a potem ja je znajduję w najdziwniejszych miejscach achhh....ci mężczyzni;-)
Co do córci i jej przemyśleń na temat smierci- to pogadałyśmy trochę , pojechala z nami za cmentarz, zapalila znicze, nawet kwiatki dla naszego Aniołka kupiła i wsadziła do flakonu.Wydaje mi się, że ona cały czas odrzucała od siebie myśl o śmierci cioci, nie dopuszczała jej do siebie i dopiero w momencie, gdy dojrzała do tego uswiadomila sobie co się tak naprawdę stało.
Mamido babcie już chyba takie są, moja też zauważy nawet najmniejszy nieporządek, a w swoim mieszkaniu ma jak w muzeum
Afi cieszę się, że to był fałszywy alarm.
Robaczek a ja Ciżyczę,żeby Twoj synek wstał dziś spokojnie, a nawet jak bedzie inaczej- to pamiętaj, że w końcu z tego wyrośnie.;-)
Wracam do lektury mojego kryminału.Wciagnął mnie jak nie wiem;-)
Co do córci i jej przemyśleń na temat smierci- to pogadałyśmy trochę , pojechala z nami za cmentarz, zapalila znicze, nawet kwiatki dla naszego Aniołka kupiła i wsadziła do flakonu.Wydaje mi się, że ona cały czas odrzucała od siebie myśl o śmierci cioci, nie dopuszczała jej do siebie i dopiero w momencie, gdy dojrzała do tego uswiadomila sobie co się tak naprawdę stało.
Mamido babcie już chyba takie są, moja też zauważy nawet najmniejszy nieporządek, a w swoim mieszkaniu ma jak w muzeum
Afi cieszę się, że to był fałszywy alarm.
Robaczek a ja Ciżyczę,żeby Twoj synek wstał dziś spokojnie, a nawet jak bedzie inaczej- to pamiętaj, że w końcu z tego wyrośnie.;-)
Wracam do lektury mojego kryminału.Wciagnął mnie jak nie wiem;-)