reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
mamido graulacje z okazji rocznicy..! :) ktora to z kolei?
Sonisia-ja to weteran jestem(już powinnam chyba jakiś medal dostać
inc.gif
). To jest nasza 11rocznica...

Witam dziewczynki ! :)
Gratuluje ruchów dzieciaczków przepraszam ze nie kazdej z osobna ale wiecznie myla mi sie niki i jak wracam strone czy 2 wczesniej i pozniej chce napisac to juz zdążę zapomnieć :sorry2: Ale bardzo ale to bardzo zazdroszcze wam ruchów bo u mnie nadal nic i nic :( no nic czekam dalej .
Powiem wam szczerze ze ruchy dziecka uwazam za cos najcudowniejszego w swiecie nie wiem jak to opisac ale dla mnie to dziecko juz tak bardziej namacalne jest :) ze ktos tam jednak siedzi w tym brzuchu :)

Co do wczorajszej sytuacji to juz mi lepiej jak to mój m. powiedzial zawsze ludzie znajda powody do wytykania palcami , bo jak ktos nie ma dzieci to pewnie zaraz ma problemy z zajsciem jak ma dziecko jedno to zle bo jedno jak dwoje to tez zle bo za szybko za pozno albo jeszcze cos innego ehh:dry:

Wspolczuje wam dziewczyny tych boli glowy mnie na szczescie glowa bolala tylko raz ale za to konkretnie migrenowo przez 2 dni a na mnie tak jak na ktorąś z was tu dziewczynki dziala tylko ibuprom i pochode .. Panadol to dla mnie cukierki placebo.

MamiDo wszytskiego dobrego z okazji rocznicy :)))))) :-)

witajcie dziewczyny:-) ja dziś sama w domu z psiorem, mąż na meczyk do wrocka pojechał, długo się wachał, bo nie lubi mnie ostatnio zostawiać samej, ale miłość do futbolu wygRAŁA:p:p z resztą ja lubię posiedzieć sobie sama, wstałam przed 12, na godz z psem i z powrotem do łóżeczka, ja już sie wyleniuchowałam ale długi ryjek dalej chrapie w sypialni:p:p

porannakawa- ja w ogóle nie kumam o co chodzi z tym Waszym niby za dużym przyrostem naturalnym , dla mnie 3 czy 4 dzieci to w ogóle nie jest dużo hehhe, ja mam 6 rodzeństwa i też wcale mi się nie wydaje, żeby to było za dużo:p:p;P co prawda ja nie planuję takiej dużej rodzinki, bo nie mam warunków, 2 pokojowe mieszkanie za wielu ludków nie pomieści:p bliźniaki to już dla nas szaleństwo:p a powiem Ci jeszcze, że moja mama po takiej siódemeczce jest w świetnej kondycji, wszyscy są zszokowani, jak mama im obwieszcza,że ma tyle potomstwa:p:p wcale nie wygląda na zmęczoną życiem i rodzinką:p:p dodam, że ma 6 córek i 1 syna:p:p

magda85- wózek widziałam i powiem Ci, że bardzo mi się podoba, chyba muszę jeszcze raz przemyśleć kwestię "tandem" czy "szeroki" :-)

Mamido- świętować a nie na forum siedziec:p:p spełniajcie obowiązki małżeńskie jak najlepiej:p:p wszystkiego dobrego:p

Miłego Wieczorku Wszystkim:p:p

darucha ehh wiesz zawsze znajdzie sie jakas "dobra" dusza ktora chce kierowac czyimś zyciem , ja sie zazwyczaj bardzo stawiam takim osobom ale wczoraj to poprostu tak jakbym kopa w twarz dostala . Rozumie negowanie rodzin wielodzietnych gdzie dzieci sa nie kochane , nie zadbane , rodzice piją itd . Ja zawsze stawialam na 1 miesjcu rodzine dzieci itd i kazdy kto mnie zna wie ze to jest u mnie piorytet . Fakt ze czesto bywam zmeczona i brak chwilami czasu dla siebie ale staram sie dbac o siebie ile tylko moge . Nigdy nikt mi nie pomagal w wychowaniu dzieci ani rodzice ani tescie nikt dlatego wkurza mnie strasznie to ze ktos moze negowac wielkosc mojej rodziny . Sama o wszystko dbam z mezem nikt mi nic nie daje a sama tez nie wymagam od nikogo , ale zawsze znajdzie sie ktos mily ktory chce na sile uswiadomic mnie na co po co itd jakby nie wiem utzrymywal moje dzieci ubieral szkolil nie wiem no ... ehhh Gdyby to jeszcze powiedzil ktos z moich bliskich nie wiem mama tatat tesciowa moze bym jakos inaczrj na to patrzyla ale obcy ludzie ???? nie rozumie i nigdy tego nie zrozumie :baffled:

aaaaaa jeszcze mi sie przypomnialo moja bardzo bliska kolezanka jak byla po 3 porodzie to uslyszla od lekarza "Kowalska to co moze juz starczy tych dzieci ?" Ja sie pytam jakim prawem lekarz czy ktokolwiek inny ma prawo cos takiego powiedziec 2 czlowiekowi .
Tutaj na wiesc o mojej 4 ciazy lekarka pogratulowala mi jaby to bylo pierwsze moje dziecko .

Ostatnia edycja:
magda85 - dzisiaj moja psinka miała brany wymaz z łapki, chyba się czymś ukuła i zrobiła jej sie taka nadrośl. Cieszę się, ze mam to pod kontrolą. Ma leki, wynik wyszedł dobry (tzn. nie sa to zmiany rakowe skóry) - bardzo sie z tego cieszę, bo moja mała buldozka ma dopiero 6 miesięcy :) teraz za 2 tyg na kontrol . Dziekuje kochana za troskę :)
MamiDo - wszystkiego co naj...w dniu rocznicy :)

ilooonka to dbaj o psinkę...biedactwo-takie maleństwo i już problemy...

MamiDo wszystkiego najlepszego na rocznicę ślubu :)

porannakawa stokrotta ja też nie rozumiem takich ludzi. Sama jestem jedynaczką więc marzę o duuuuużej rodzince :tak::tak:

paulusia robaczek gratuluję ruchów.,..już sama nie mogę się doczekać :)

Ja tymczasem dziś ogarnęłam nasz domek. Błyszczy wszystko. Jeszcze jutro parę detali dopieszczę. I zostanie mi już "tylko" mycie okien:no::no: Nie znoszę tego robić, więc chyba Emek ruszy do dzieła :tak::tak:
Poza tym czuję, że odzyskuję siły witalne w tym II trymestrze. Zdarzają się jeszcze gorsze dni, ale ogólnie sampoczucie lepsze ojjj lepsze. Tylko ta cera moja i pryszczaki. Bleee....Zapodajcie jakieś sposoby naturalne, bo nie ogarniam już tej mojej faciaty;-)Jutro w sklepiku jestem i w niedziele chyba też bo niedziela handlowa. No cóż-pracować trzeba.

Miłego wieczorku Ciężarówki Kochane:-)

Hej dziewczyny!
z tego co piszecie do wiele z Was męczą bóle głowy, współczuję, też ostatnio miałam niezłą jazdę, na szczęście dzis było ok. W każdym razie u mnie to jest chyba głównie na pogodę i wczoraj na wizycie pytałam co lepiej drugą kawę wypić - jeżeli pomaga czy wziąść apap, żeby z kawą nie przesadzać i mój lekarz powiedział, że lepiej wypić drugą, nawet trzecią kawę zamiast apapu, oczywiście jeżeli pomaga no i kobieta nie ma problemu z wysokim ciśnieniem.
paulusia i robaczek - gratuluję ruchów, super!!!:-D
mamido - wszystkiego naj z okazji rocznicy:-) dużo zdrówka i miłości!!!

Karina
- ja miałam taki czas chyba w IImc że ciągle ryczeć mi się chciało, ze wzruszenia, złości, radości, masakra...nawet na reklamach w tv płakałam, ale na szczęście przeszło. Pewnie to hormony albo może po prostu jesteś przemęczona, jak trochę odpoczniesz, pewnie lepiej się poczujesz, trzymam kciuki za Ciebie&&&

mamido, dziesiąta rocznca slubu ?
ja z moim eMkiem wzięłam slub w nasza 8 rocznice, a spotykamy sie od 10 lat.
jak miałam 12 lat to zakochalam sie w takim chłopaku na ulicy, a po miesiącu wakacji okazało sie ze jest najlepszym przyjacielem mojego starszego o rok kuzyna z tej samej szkoły :)
no i tak juz sie razem bujamy od 10 lat, wiec gonie Cie ! :p

ściskam Was brzuchatki, jakos zawsze mi sie humor poprawia jak tu wchodzę

buziole!

reklama
Dobry wieczór i dobranoc zarazem :-) Zrobiłam dzis maraton po cmentarzach, a co z tym idzie postałam sobie w korkach no bo szał sie już zaczyna a tego właśnie chciałam uniknąc. Ale cóz, padam na twarz wiec jutro sobie poczytam.

Do góry