reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

patrycjapk witaj wsród nas :)

murka no zeby sie wprowdzic na swieta wlasnie - pierwsze jako małżeństwo i na swoim. moje marzenie to my we dwoje na kanapie w salonie, za oknem pada śnieg, ogień w kominku, choinka pachnąca świętami i my razem juz po wigili .. achhh
poza tym po grudniu bedzie mi ciezko zorganizować przeprowadzkę z brzuchem sporych rozmiarów :)
i gratuluje ci wizyty!!

afi gratuluje ruchów..! wiesz ze reszta z nas ci zazdrości :p

stokrotta moj eMek tez zna układ miedzy nami, ale cieżko wprowadzic teraz w życie. poczekam aż sie wyprowadzimy.
ale ja jak afiliacja prawie zawsze stawiam na rozmowę, ale czasem nie mam juz siły i słowa grochem o ścianę to sie wtedy wycofuje i daje czas na przemyślenia, ale z biegiem lat potrzebuje do coraz mniej :)

magda_gdansk super ze dzieciaczki zdrowe..! :))

poranna kawa nie przejmuj sie takimi *******ami kochana..!!!!!! durne babsko i tyle :/ ale sie wkurzylam normalnie (ostatnio bardzo łatwo wyprowadzan sie z równowagi) ale to juz przegięcie. polska hipokryzja.
miej to w nosie i nie trzymaj kontaktu.
my cie wspieramy :)
siostra ma 3 chłopców (w ciagu 5 lat) i jak najbardziej cieszylibysmy sie na 4.
nos do góry i chill out dla bejbisia :)

madziarra to ty masz rodzinke po całym świecie rozrzucona ?? ale mi sie zachcialo podróży .. teraz cos sie obawiam ze z małym brzdacem i remontem do splacenia na wakacje pozostaje tylko domek u rodzicow nad jeziorem :p
na żadnych witamin od gina nie biore, i nie mam zadnej specjalnej diety niestety, ciagle w biegu jakies go**a jem :( jedynie pozywne śniadania i wiecej owoców.

soory ze taki elaborat znowu, ale was na chwile z oka spuścić i tysiąc stron a staram sie wam wszystkim odpisywać choc nie zawsze mi sie udaje.

dobrej nocki!

reklama
Dziewczyny sałatka z buraczków już jest na wątku kulinarnym.
Jade dziś do szkoły i pierwsze seminarium;/ nie przepadam za tym promotorem ;/

Sonisia już kiedyś pytałam i przepraszam odrazu ale chyba mi to umknęła. Budowaliście nowy domek?
Izka być może tak jak mówisz był to inny bol niż ból nerek. Dzisiaj na szczęście miałam spokój.
Madziarra takie są stereotypy na temat obcokrajowców na męża i ich kultur.
Miłego dnia kochane mamusie.

Witajcie piątkowo!!:-)

Zbieram siły na godz.13, bo wybieram sie z moim 5-latkiem na szczepienie:szok:. Jak mu to powiedziałam to z miejsca rano był ryk ale w ramach odstresowania poszedl na razie do przedszkola. Oj będzie się działo:szok:, a próbujemy sie zaszczepić od kwietnia ale ciągle coś :-(aż mi monity z przychodni zaczeli przysyłać

hello!
Ja dziś wybieram się do centrum na obiadek z koleżankami z pracy - już się nie mogę doczekać, jestem strasznie ciekawa co i jak w robocie, bo na zwolnieniu jestem więc wszystko to jest "obok"
Poza tym słoneczko zaświeciło więc naprawdę przyjemny dzień się zapowiada:-) pozdrawiam Was gorąco!!!

Poranna kawa jak bedzie 4 synek to znow bedziesz kondolencje przyjmowac:p Smieszne to, a nie pomysli nikt ze moze ktos by chcial miec samych synow. Jak moja babcia urodzila 3 syna, to dziadkowi powiedziano, ze to corka, dziadek sie zdenerwowal i powiedzial, ze jak dziewka to nie warto jej zrec dac nawet, wiec jak powiedzieli, ze sklamali to dziadek sie bardzo ucieszyl z trzeciego chlopaka. Jak widac nie kazdy cieszy sie z ksiazkowej parki:)

Dziewzyny co do facetow to ja sie ze swoim spielam i wczoraj i dzis rano. wczoraj w sklepie, bo powiedzialam, ze mikser trzeba kupic, to on ze juz nie mam na co pieniedzy wydawac, wymyslam itp wkurzyl mnie tym, a dzis jak powiedzialam, ze jednak nie dam rady sie obronic w terminie, ze to niemowliwe, to on powiedzial, ze mozliwe, ale jesli nie chce to ok. No kur!!!! ja nie chce? ja bym chciala, ale rady nie daje. wczoraj chcialam sie sprezyc, poprawic 2 rozdzialy w ciagu dnia, po kilku godzinach zaczelam sie trzasc chociaz nie bylo mi zimno, brzuch mnie rozbolal, zrobil sie twardy jak kamien, juz nie wiedzialam co robic, to sie polozylam i mi przeszlo. Magisterka mi nie ucieknie, nic kosztem dzidzi. faceci sa dziwni.
Sorki za bledy, ale dalej mam tipsy i ciezko mi sie pisze:)

Hej dziewczynki:):):)
Śpieszę się pochwalić że wczoraj dzidzia do mamy zapukała:tak::-)
Nie odpiszę każdej z osobna bo już się pogubiłam:zawstydzona/y:
Dziewczynki które mają liczne rodzinki to ja osobiście bardzo wam zazdroszczę bo ja takiej nigdy nie będę miała niestety. Ze względów mieszkaniowych bo wynajmujemy ale może jak się dorobimy to coś pomyślimy:tak: co do kuracji maścią cynkową to ja juz po 2 dniach widzę różnicę więc polecam:) Uciekam troszkę posprzątać

reklama
I ja sie witam piatkowo :)
izka
jeszcze raz wielkie dzieki za rady. Z mila checia bym ci podeslala cos niecos bo wiesz jak bylam w australii to tam o sledziach tez mozna tylko pomarzyc... czasem sie zdarzy jakis opiekany w occie ale w takiej cenie ze szczena opada :/ pisalas tez kiedys ze polskie specjaly mozna kupic w jakichs delikatesach, w Brisbane, dokad sie wybieram znalazlam kapuste kiszona, ogorki kiszone, papryke konserwowa, chrzan i zdaje sie zurek i barszcz w proszku tylko w hinduskim markecie! hehe takze doskonale rozumiem twoja tesknote za polskimi maszkietami i lacze sie z toba w bolu :D
Sonisia noo ja mam jeszcze rodzinke w Argentynie hehe ale tam nie bylam nigdy i raczej nie zajade. Moj mily to wodnik jest i gdzies czytalam ze to dusza podroznika wiec szansa na wojaze u mnie dosc spora. tylko z malenstwem srednio to widze... owszem jakies wyjazdy samochodem na fajna plaze ale wieksze zwiedzanie czy podroz samolotem? chyba odpada. choc z drugiej strony dla chcacego nic trudnego ;)
Paulusia gratuluje ze dzidzia zapukala! tez bym juz chciala!

U mnie pogoda na razie kiepska, mam nadzieje ze troche slonca w koncu zawita bo jak nie to chyba nigdy sie z lozka nie zwloke :D
Milego dzionka dziewczyny

Do góry