Hej dziewczynki...
udało mi sie nadrobić czytelnicze zaległości na forum...musze przyznać, że nie próżnujecie
juz wcześniej miałam napisać, że to forum jest na prawde świetne i dziekuję dziewczynom, które zaczęły nasz wspólny temat - kwiecień 2012
wczorajszy obiad sie udala, chociaż musze przyznać że nad kopytkami sie trochę nagimnastykowałam, bo robiłam jej po raz pierwszy... dzisiaj ogórkowa...
Murka - muszę przyznac, że ja też w nocy bardzo często chodzę do kibelka, i zawsze mam uczucie jakbym nie "siusiała"całą wieczność...z tym nocnym głodem to też niezła akcja...normalnie codziennie ok 19.30 zjadam kolacje, mam uczucie najedzenia...a tu wybija 2 nad ranem ja oczy jak pięć złotych i nic innego jak tylko myśl o jedzeniu...tez nie chcę sie zbyt przyzwyczajać do podjadania, bo znam siebie i wiem, że ciężko mi będzie z tego zrezygnować...więc wiercę się i modlę aby było juz rano... a tak na marginesie to ostatnio źle sypiam, mam dziwne sny, budzę sie w nocy, nie mogę zasnąć...może to minie...
Ziewaczka - serdeczne zyczenia z okazji Ślubu
trzymam kciuki za piękną słoneczną pogode no i aby wszystko odbyło sie po Twojej mysli
Twojemu Maluszkowi chyba nie podobało sie regulowanie brwi, skoro reagował kopniaczkami...słodkie
Pauletta - kobieto dbaj o siebie i oszczędzaj się!!! i nie noś ciężkich toreb...
Syneczki - podpisuje się pod wypowiedzią Stokrotty. Trzymaj się! Życzę szybkiego spełnienia marzeń - "fasoleczki"
Izka - kobieta pracująca
podziwiam! ja juz od 10 tc na L4..
Augustynka - też chciałam, aby moje wizyty u ginka były częstsze (chodzę co 4 tyg.), bo jakoś strasznie mi długo no i nie moge zawsze doczekać sie usg... Lekarz jednak powiedział, że ze mna i z Maleństwem jest wszystko w jak najlepszym porządku i nie ma potrzeby tak czestych wizyt (do moje ginka ma 20 km w jedną strone)...gdyby się coś działo dał mi swoj nr tel kom
aaaa dzieki za przywitanko
<cmok>
Robaczek - cieszę się razem z Tobą w związku z poprawiającą się atmosferą
oby to był początek nowych- lepszych kontaktów z siostrą ;-)
Madziarra - moje gratulacje
rodzinka w końcu bedzie w komplecie
buziole