Witam
Emama, zdrowiej szybko!
Ziewaczka, nie martw się opryszką. Ja też miałam w pierwszej ciązy i jest wszystko ok.
Lekarz nie przemyslal tego co ci powiedzial... i komplatnie nie rozumiem dlaczego wpisał informację o tych papierosach...?
W sprawie rodzeństwa
Mam 7 lat młodszego brata. W tym roku skończył 18. Zapalonony gracz komputerowy, ale juz coraz wiecej ma do powiedzenie równiez na inne tematy
Żyliśmy razem w sumie tak śmiesznie... bo kłóciliśmy się, laliśmy (on od 6 roku życia był silniejszy...), ale zawsze byliśmy za sobą. Jak któreś wyjeżdzało na obóz, to zawsze za sobą tesknilismy. To samo jak poszłam na studia - najbardziej tesknilam za bratem
on tez jest chory... odkad skonczyl 2,5 roku. przed nim cale zycie na lekach, ale choroba się zatrzymała. ciesze sie ze jest samodzielnym, doroslym czlowiekiem. niestety z powodu swojej choroby ma trudnosci w kontaktach spolecznych i zdarza sie ze potrafi byc "trudny". Wielu ludzie to przerasta, nie rozumieją tego i nie akceptują. licze sie z tym, ze pewnie nie raz w zyciu bedzie zdany na moja pomoc.
ehhh... rozmarzylam się i znow tesknie... ;P (od 6 lat mieszkamy w miastach oddalonych o 460 km i widzimy sie rzadko...)
W sprawach bliskich damsko-męskich... u mnie lipa... w poprzedniej ciazy bylo nieziemsko,a teraz jakos mi sie nie chce. jak mielismy szlaban, to ciagle tylko o seksie myslalam, a teraz zimna jak gora lodowa jestem...
hmmm.. sama juz nie wiem.. niby bym chciała, ale jak przychodzi co do czego to się wycofuję...
normalnie jak jakas dziwica orleanska...
mam nadzieję, że to szybko minie.... bo juz mnie to wkurza...
To się zwierzyłam
Zaraz lecę na zakupy z kumpelką, bo moje dziecko nie ma rękawic, a jej chrześniak prezentu, więc wypadałoby kawkę w mieście spić