reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

augustynka ja też niestety brałam antybiotyk ale tak mnie rozłożyło że nie dałabym rady bez...
a co do sikania w nocy to teraz wstaje raz, albo wcale.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję Wam Kobitki za wszystkie życzliwości. Piję herbatkę z cytryną i miodem, zjadam grzanki z czosnkiem i mam nadzieję, że będzie coś lepiej jutro. Milutkiego wieczorku Wam życzę.

stokrotta ja też przyznałam się ginekologowi, że plamiłam "po" i powiedział, że lepiej się wstrzymać, ale od jakiegoś czasu próbowaliśmy i nic złego się nie działo, więc chyba kochane łożysko pomaga :-D

edytka mam to samo jeżeli chodzi o tycie - też zdwojony efekt jojo :/
sonisia mam pytanie w którym H&M w gdyni byłaś, może się dziś wybiorę? :)

Witam też nowe kwietniówki :) spokojnej reszty ciąży :)
A ja witam Was w ten niedzielny poranek, dziś czeka mnie wydawanie kasy na zakupach z czego wcale się nie cieszę. Jeszcze się byczę, ale zaraz trzeba się zwijać i zacząć robić coś w okół siebie. Całusy!

Witajcie Kochane!
Ostatnio jestem troche zabiegana, zaraz jade na urodzinki- roczek:-):-).aj uwielbiam male bobasy hi hi.
wczoraj sadzilismy zywoploty-tzn. ja tylko trzymalam roslinke.a nie bylo to dla mnie ciezkie potem zapadlam tylko w gleboki sen.
brzuch za to rozbolal jak zrobilam masaz mojemu facetowi. ale na szczescie to bylo tylko 5 minut bolu no i wiadomo strach. ale plamien nie mam juz od dawna, wiec sie ciesze:-)
Witam wszystkie nowe KWIETNIOWKI:-D
Moje przeziebione brzuchatki jestem z Wami myslami, zdrowiejcie szybko. przesylam aniola zdrowia:-)

Edytka podziwiam Cie strasznie, ze lezalas tyle czasu w ciazy. ja bym chyba zwariowala ciagle musze cos robic. ale czego sie nie robi dla naszych maluchow:tak:strasznie mi sie podoba imie Gabriella ale niestety moja siostra ma juz...

zycze Wam wszystkim super udanej niedzieli.ja zmykam doprowadzic sie do porzadku i jedziemy na imprezke:-D

Witajcie,

dziewczyny wlasnie kupiłam 2 pary spodni w H&M MAMA w sumie za 20 zł !!!!! jest promocja 2 za 1 - łapcie okazje! :))
ja byłam dziś i nic dla mam nie było ... ale starszak sie załapał na zakupki;-)

Witam Przyszle Mamusie

chciala bym do was dołączyc :-) czytalam was troche ale balam sie napisac poniewaz moja historia jest troche inna teraz juz jestem w 13 tygodniu ciazy termin mam na 23 kwietnia
wiec troszke o mnie
Jest to moja pierwsza ciaza pozatym zagrozona poniewaz plamilam na samym poczatku w 5 tygodniu ciazy dostalam silnych boli pojechalam na pogotowie i mnie tam zostawili na obserwacje zrobili usg i bete pierwsza 1890 druga 1560 wiec spadła diagnoza ciaza obomarla:-( (mam nawet wypis ze szpitala) nie zgodzilam sie na lyzeczkowanie nie wiem dlaczego czy z zaskoczenia czy moze jakies przeczucie poszlam po 3 dniach do ginekologa i pecherzyk rosl dalej:-) w 6 tygodniu bilo juz serduszko ale nadal sie balam i d dzis sie boje ale jestem dobrej mysli lekarze popelnili blad i uratowalam moja kruszynke wiec moze byc tylko dobrze Bóg tak chcial zamierzam oczywiscie podac szpital do sadu poniewaz mogli zabic moje malenstwo:angry:

Mam nadzieje ze mozna jeszcze do was dołączyc Pozdrawiam

Teraz juz bedzie tylko dobrze!!!!!!!!!!:tak:jesteś bardzo dzielna:tak:

Dziewczyny- tak mi brzuch wywaliło, że wyglądam jakbym była w 5-6 miesiącu:szok: Rozumiem, że w związku z tym, że jestem puszysta brzuch mam trochę wcześniej, ale ,żeby aż tak.... Ewidentnie widać już , że jestem w ciąży. Czekam tylko, aż sąsiedzi zaczną dopytywać po co nam czwarte dziecko;-)
Miłego dnia kochane
ha ha sąsiedzi są niezastąpieni!!!!!!!:tak::tak:
Witajcie,

Nie udzielam sie ostatnio, coś mam kiepski humor prze to że ciągle muszę leżeć :confused2:
Ale wczoraj spotkała mnie miła niespodzianka :happy: jeśli się nie mylę to wczoraj poczułam pierwsze ruchy maleństwa:szok: Przez to że nic innego nie robie tylko sobie leżę to łatwiej mi chyba skoncentrować sie na tym co wysyła mój organizm, bo to pierwsza ciąża i trochę wcześnie na ruchy, ale to chyba było to...taka jakby rybka pływająca w brzuchu, ocierająca się co jakiś czas i łaskocząca :-D
kochana dobrze, ze masz szanse lezec:tak:nie masz innych dzieci do opieki i mozesz w "spokoju" wyczekiwac na dzidzie!!! aczkolwiek to na pewno trudne:tak:

Dziewczynki. Wracam z Krakowa. Znowu chora. Gardlo boli tak ze mowc nie umiem...katar okropny i ta bolaca glowa. Mam nadzieje ze jutro Was jakos nadrobie. Milej soboty.
Zdrówka!!!!!1

Ale mnie długo nie było... Witajcie!

Czas mnie bardzo ogranicza- przygotowania do ślubu i wesela. Koszmar.
Witam nowe kwietnióweczki! Ciesze sie z udanych wizytek Mamusiek!
Chorowitki szyb ko wracać do zdrowia!!! Tyle szczeście,ze to II trymestr,a nie I na chorowanie- jak ja (z antybiotykiem)(
Slub tuż tuz:tak:a potem słodkie zycie małzenskie :tak::tak:

Sonisia jak tesciowa poradziła sobie z wiesciami?

U nas weekend objazdowy. Antek wykonczył mnie dzis nerwowo wiec wiecej napisze jutro;-)

Witajcie kochane i znowu kierat pracy :) ja już zaczęłam. Prawie dziś zaspałam tak mi się nie chciało wstawać... tak mi się dobrze spało że tylko włączałam drzemkę w telefonie co chwile aż mnie nie obudził budzik D. o 6.. i wtedy miałam tylko pół godzinki na wyszykowanie rodzinki :/ ech... jak mi się dziś nie chce... :no:

Witam cieplutko w jesienny dzień. Ja właśnie dzisiaj rano znów zaczęłam dziękować Bogu za zwolnienie i że mogę po wyjściu rodzinki z domu wrócić do ciepłego łóżeczka. Właśnie takie mam dziś nastawienie więc vilmag rozumiem jak możesz się czuć. Normalnie to ja bym już pewnie zupkę nastawiała i zaczęła porządki ale dziś obiadek mam zrobiony a teściowa ma placka podrzucić a posprzątać jeszcze zdążę. Jak to się mówi " pół godzinki dla słoninki".

reklama
Kochana oczywiście.
Niestety natura kobiety mówi mi do przodu!
Już zaczynam sprzątać po niedzieli ale komp. włączony to będą co chwile przerwy:tak:.

Do góry