u mnie podczas pierwszej ciazy brzuch było widac dopiero w 5 miesiacu wiec o ubrania nie musiałam sie tak martwic.Ale za to teraz dopiero poczatek a ja juz sie od dawna nie mieszcze w spodnie,nic nie przytyłam tylko mam duży brzuch.
hehe
ja mam to samo
teraz juz mam brzuszek i biust o rozmiar wiekszy, a waga prawie w miejscu - 1 kg na plusie
Myszka, współczuję przeżyć. niestety znam podobną historię. mojej kolezance tez chcieli usunac ciaze, bo stwierdzili brak tetna na usg w 6 tc... kolezanka sie nie zgodzila, prosila o zrobienie bety. nie zgodzili sie, wiec wypisala sie na wlasne zadanie. zrobila bete w innym szpitalu, potem usg i okazalo sie ze dziecko zyje. urodzila w ten wtorek zdrowa dziewczynke
Lidka wazy 3,470 kg i ma 57 cm
Szczerze liczę, ze u was tez sie wszystko szczesliwie skonczy
Julianna, gratuluję pierwszych ruchów maluszka!
Kasiagaw, zdrowiej szybko!
Mamido, życze poprawy samopoczucia... nie wiem czy masz jakies sposoby na ból głowy w ciazy, ale ja wypijam wtedy mocną kawę i przechodzi :/ wolę to niz faszerowac sie lekami albo slaniac sie z bolu... :/
Zeberka, ja uzywam nawilzajacego Loreala, a Vichy nie probowalam, bo zwykle cena mnie odstraszala...
Augustynka, zycze spokojnych przygotowan do ślubu. Oby ten dzień był taki jask sobie wymarzyłaś
mam nadzieję, ze na uczelni tez sie w koncu sprawy poukladają
--------------------------
Witam
U mnie dzien za dniem leci. wydaje mi sie ze na wszystko mam tak malo czasu. o ciazy nawet za bardzo nie mysle. za to co dzien zachwycam sie nowymi umiejetnosciami mojej córki
Nie bede was zanudzać