reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Mówiłam że byście tyle nie skrobały:-D bo już połowę zapomniałam:-D
MamiDo to teraz kochana dużo wypoczywaj
Sonisia śliczna z was para, kolorki bomba jak dla mnie:tak::-)
darucha dużo zdrówka kochana

Co do spania w dzień dzieci to moja Nikola śpi ok 2 godzinki tylko późno chodzi spać wieczorkiem bo około 22 a wstaje o 7 rano.
Wizytki rodzinne są męczące normalnie padam, a to trzeba jeszcze córuś wykapać i położyć

Witam sobotnio:-)ęc
Widzę, że ruch na forum dziś bardzo umiarkowany, więc szybciutko życzę tylko wszystkim fajnej soboty i dobrego samopoczucia:happy:
Zmykam na zakupy

Sonisia- pięknie wyglądaliście :D
Cała energia od wczoraj mnie opuściła :/ zimno na dworze i pochmurno aż się wychodzić nie chce. Musze pilnować Piotrusia żeby się nie przeziębił bo 19 października ma zabieg stomatologiczny pod narkozą a przeziębienie taki zabieg wyklucza, mam nadzieję, ze panie w przedszkolu też przypilnują go na spacerach żeby nie „zapomniał” założyć kurtki itp co mu się zdarza.

Idę gotowac po raz pierwszy barszcz ukraiński :) aż się boje co wyjdzie :D

dziewczyny dziękuje za komplementy - aż sie zarumienilam ;)

w nocy cały czas snia mi sie koszmary związane z remontem, brr! aż sie spac nie chce..

dzisiaj mam wielki dzien lenia, choc szkoda ze sama - moj M cały weekend na uczelni :( ale moze znajde natchnenie zeby cos dobrego mu upichcic?

miłego lazy dnia dziewczyny! ;))

Witam Was.
Wpadłam zobaczyć co u Was słychać i zauważyłam iż moja lista nie jest kontynuowana a jedna z Was zrobiła nową. Zatem bez sensu było ażebym zostawiła tą rozpoczętą przeze mnie skoro pojawiła się jak widać "lepsza" bardziej rozwinięta i w ogóle zaakceptowana z tego co widzę.
Tak więc powiedziałam co chciałam :-p i już Wam nie przeszkadzam ;-)
Głęboko wierzę że nie było już żadnych nieproszonych informacji po tej podanej przeze mnie dokładnie tydzień temu.
Jeszcze raz gratuluję, szczęściary jesteście!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry