reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

ziewaczko, przepraszam, ale w dupe z nimi, sie wkurzyłam!!!!!!!! niech sie same w gorsety wsadza, bo szpupłe i zgrabne pewnie nie sa!!!!!!
dobrze myslicie z chłopem, a oni niech spadaja!! nie ich sprawa!

reklama
Wreszcie za oknem wyszlo sloneczko i od razu czlowiek troche sil nabral :-)udalo mi sie ogarnac 3dniowy syf w kuchni i zaserwowalam sobie pyszna salatke owocowa(co prawda z fura bitej smietany) mam takiego powera ze chyba nawet cos ugotuje dla mojego biedaka ucieszy sie bo ostatnio rzadko ma okazje zjesc dobry domowy obiadek

Ziewaczka wlasnie zobaczylam ze ty z olsztyna jestes ja tez z mazur

Hej Dziewczyny. No więc dołączyłam do grona leżakujących, tych na nospie i duphastonie..., a myślałam, że jak do tej pory było wszystko ok, to już tak będzie-masakra. Teraz muszę poszukać przedłużacza, bo lapek tylko godzinę mi wytrzyma, a chcę Was mięc bliziutko przy łóżeczku:tak:
Ziewaczka- powiedz wszystkim ciotkom-dewotkom, żeby się puknęły w czoło, jak mogły w ogóle wpaść na taki pomysł?No naprawdę średniowiecze.
Andzik-zrobiłaś mi smaka, też bym wciągnęła owocki ze śmietaną uhmm...
Kasiagaw-zdrówka Ci życzę, taki sezon du***ty
Afi-zdecydowanie taksówka-nawet nie myśl o autobusie-oni jeżdżą jak z kartoflami:crazy:

Witajcie dziewczynki,nie pisze nic bo nie mam za bardzo czasu ale regularnie Was podczytuje.Odebrałam wczoraj wyniki toxo i nie umiem ich odczytać? Pomożecie?
IgM 0,216 C0l
nieraktywne <0,8
wynik niejednoznaczny (0,8-0,99)
reaktywne >1

IgG 0,13 IU/ml
nieraktywne <1
wynik niejednoznaczny (1-2,98)
reaktynwe >2,99

Anusia tam pisze,że jeśli wynik Igm jest mniejszy niż 0,8 (a Ty masz taki, bo masz 0,216) i Igg jest mniejszy od1 (i Ty też masz taki, bo masz 0,13), to komórki są niereaktywne-tzn że nie chorowałaś na toxo w ostatnim czasie (IgM), ani też nie miałaś kontaktu z tym zakażeniem w ogóle(Igg). Tak mnie przynajmniej gin przeszkolił po tej mojej historii z wynikami różyczki
jump2.gif

Magda85-miałam wczoraj ciężki wieczór, po 22 rozbolał mnie brzuch, jakoś tak dziwnie, jakby mi się wszystko "pospinało", więc bez namysłu wystartowałam do szpitala, no i okazało się, że macica twarda, ale z dzidzią na szczeście wszystko ok.Lekarz chciał mnie zostawić w szpitalu, ale po dwóch godzinach zbadał mnie ponownie i wypuścił z zaznaczeniem, że jakby co to mam się szybko zjawić, a jak nie to leżeć i łykać leki i do kontroli za 5 dni.

reklama
zjedlismy obiadek , młody poszedł spać a ja rozkoszuję się ciszą:tak:
Ziewaczka eksponuj swój piekny brzuszek a rodzina sie nie przejmuj!!!!!
Mami DO oszczedzaj sie zatem !!!

Do góry