Dziekuje dziewczyny za wsparcie, tak jak myslalam umowie sie na wizyty ze jakies dwa tyg, choc jestem bardzo zniecierpliwiona, a co najgorsze nie mam jeszcze swojego lekarza tu gdzie jestem i boje sie zeby nie trafic na jakiegos niedouka, bo wiele sie nasluchalam. Pozdrawiam wszytskie Kwietniówki 2012!!!Oby bylo nas jak najwiecej
reklama
Iza-i-Melisa
Mama Melisy i ....
Czesc Laseczki,
ja dzisiaj bylam tej pierwsze wizycie u gina. Pecherzyk jest z czego sie ciesze, natomiast jeszcze za wczesnie na serduszko i inne "bajerki" :-) Oczywiscie teraz czuje niedosyt, ze byl tylko pecherzyk, chcialabym juz widziec cos wiecej ( a przed wizyta modlilam sie chociaz o ten pecherzyk:-) ). Gin mi powiedzial, ze to sam poczatek i mam sie zglosic za tydzien, wtedy powinno byc widac cos wiecej. wdl terminu ostatniej@ to 5 tydz. i 2 dzien....mam nadzieje, ze bedzie OK...
Teraz ponadrabiam zaleglosci, bo wczoraj mnie nie bylo na BB...
ja dzisiaj bylam tej pierwsze wizycie u gina. Pecherzyk jest z czego sie ciesze, natomiast jeszcze za wczesnie na serduszko i inne "bajerki" :-) Oczywiscie teraz czuje niedosyt, ze byl tylko pecherzyk, chcialabym juz widziec cos wiecej ( a przed wizyta modlilam sie chociaz o ten pecherzyk:-) ). Gin mi powiedzial, ze to sam poczatek i mam sie zglosic za tydzien, wtedy powinno byc widac cos wiecej. wdl terminu ostatniej@ to 5 tydz. i 2 dzien....mam nadzieje, ze bedzie OK...
Teraz ponadrabiam zaleglosci, bo wczoraj mnie nie bylo na BB...
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Izka super że widzialaś fasolkę . Tydzień Ci mi nie nawet nie zbędziesz wiedziała kiedy .
gratuluje :-)
gratuluje :-)
IiM kobieto ciesz sie tym co masz!!! Ważne że fasolka jest!! Ja to już bym chciała znać płec i czuć kopniaczki ale wszytsko w swoim czasie Gratki
I ja biore tylko kwas foliowy..inne witaminy po 20tc.
Qrcze widze że większośc z Was ma suwaczek!!!!!!!!!! Ja tez chce mieć suwaczek jak Wy ale jeszcze sie wstrzyam do usg.....dłuuuuuuuuuuuzzzzzzzy mi sięęęęęęęę mimo wszytko:/
I ja biore tylko kwas foliowy..inne witaminy po 20tc.
Qrcze widze że większośc z Was ma suwaczek!!!!!!!!!! Ja tez chce mieć suwaczek jak Wy ale jeszcze sie wstrzyam do usg.....dłuuuuuuuuuuuzzzzzzzy mi sięęęęęęęę mimo wszytko:/
Ostatnia edycja:
Iza-i-Melisa
Mama Melisy i ....
Dzieki, kochane jestescie:-) Ja sie oczywiscie ciesze, ale apetyt rosnie w miare jedzenia:-) Na nastepna wizyte pojde dopiero za 10 dni, zeby juz cosik wiecej bylo widac. No i tez dostalam recepte na kwas foliowy, narazie witamin jeszcze nie biore, juz nie pamietam kedy zaczelam brac w pierwszej ciazy. A w ogole bylo smiesznie, bo jak zobaczyly mnie pielegniarki to tak sie ucieszyly, ze rzucily mi sie na szyje - taka atrakcja - Polka w tureckiej klinice:-) Pamietaly mnie jeszcze z czasow ciazy z Meliska.
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Ja właśnie skończyłam robić gołąbki ale te z kapustą w środku. Patryk właśnie zjadł jednego a mi sie jakoś nie chce jeść. Chyba poczekam z kolacja na mojego ślubnego ale on chyba wróci o północy więc chyba sobie daruje.
Mój syn robi sobie dziś ze mnie żarty . :-@ mówi na mnie tata cieszy sie i ucieka .
Dorka bedzie i czas na kopniaki . Też bym chciała juz wiedzieć kim jest lokator ale musimy być cierpliwe. Ha ha ha i ja to mówię :-)
Iza fajnie te pielęgniarki sie zachowały w PL jak by kobitka i innego kraju przyszła to by ja obgadały od stop po czubek głowy.
Mój syn robi sobie dziś ze mnie żarty . :-@ mówi na mnie tata cieszy sie i ucieka .
Dorka bedzie i czas na kopniaki . Też bym chciała juz wiedzieć kim jest lokator ale musimy być cierpliwe. Ha ha ha i ja to mówię :-)
Iza fajnie te pielęgniarki sie zachowały w PL jak by kobitka i innego kraju przyszła to by ja obgadały od stop po czubek głowy.
Izka Meliska gratuluje, kolejna potwierdzona fachowym okiem zazdroszczę u mnie jeszcze tydzień by dowiedzieć się dokładnie co w trawie piszczy :-)
Któraś kwietnióweczka pytała co dokładnie z tymi moimi nieszczęsnymi nerkami było że Oli z tak niską wagą urodzeniową wyskoczył. Tak to kamica nerkowa. Po 2 tygodniach po porodzie ostatecznie wylądowałam w szpitalu, cholerstwo wysikałam i po dwóch dniach do domu. Od tego czasu spokój a nerki zdrowiutkie. W sumie to dzięki temu porodowi 12 godzinnemu dały o sobie znać ponieważ kamlot był tak ulokowany ze by sam nie wyszedł a przez wysiłek porodowy przemieścił się i reszta to już kwestia wypróżnienia.
Któraś kwietnióweczka pytała co dokładnie z tymi moimi nieszczęsnymi nerkami było że Oli z tak niską wagą urodzeniową wyskoczył. Tak to kamica nerkowa. Po 2 tygodniach po porodzie ostatecznie wylądowałam w szpitalu, cholerstwo wysikałam i po dwóch dniach do domu. Od tego czasu spokój a nerki zdrowiutkie. W sumie to dzięki temu porodowi 12 godzinnemu dały o sobie znać ponieważ kamlot był tak ulokowany ze by sam nie wyszedł a przez wysiłek porodowy przemieścił się i reszta to już kwestia wypróżnienia.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
martolinka ciekawe jest to że obie mamy ten sam termin a suwaczki pokazują nam różnicę 2 dni w swojej wyliczance
no właśnie dlaczego??kiedy miałaś ostatnią @ ja 12 lipca? dziwne te suwaczki :/
przepraszam , ze tak na chwile i o sobie ale jakos padnieta jestem
Witam, to mój pierwszy raz na tym forum. Mój termin to prawdopodobnie 24.04.2011. o ile się wszystko uda Do Martolinki i Syneczki2, suwaczki wg mnie różnią się dlatego, że pewnie macie różne długości cykli miesięcznych. Np. ja mam niestety krótkie cykle 24-25 dniowe i długie okresy, więc często i boleśnie. Teraz będzie wreszcie przerwa Okres miałam 20.07, wczoraj robiłam test i wyszła blada kreseczka. Boję się aby nie zapeszyć. W pn zrobię znowu, coby potwierdzić.
reklama
no właśnie dlaczego??kiedy miałaś ostatnią @ ja 12 lipca? dziwne te suwaczki :/
przepraszam , ze tak na chwile i o sobie ale jakos padnieta jestem
A w suwaczkach nie wspisuje sie długości cykli?? Bo może stąd wynika różnica