reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Ja mojego Achimka ciągle taszcze na rękach dzisiaj nawet razem z wózkiem (przeszkody architektoniczne w formie schodów) no ale ciężko się oszczędzać mając już jedno dziecko, zwłaszcza że mój leniuszek jeszcze nie chodzi, a dzisiaj w ogóle go coś napadło i cały czas na rękach, dzieciaczki pewnie też dostają do głowy przez te ciągłe zmiany pogody.

Witam, to moj pierwszy raz na tym forum i pierwszy raz w ciazy, wiec to wszystko dla mnie nowe. Wedlugo moich wyliczen jestem w 5 tyg i termin mam na 13 kwietnia, zrobilam dwa testy, wyszly pozywtywne i okres spoznia mi sie juz ponad tydzien, wiec przypuszczaz, ze to CIAZA. Nie bylam jeszcze u lekarza, i wlasnie Was chcialabym sie doradzic, czy juz umowic sie na wizyte czy poczekac jeszcze ze dwa tyg aby lekarz dal mi 100% pewnosc??Prosze o rady:)

hej dziewczynki
mam do was pytanko znowu... dziś zauważyłam fioletowe żyły na moich piersiach.. na tej otoczce naokoło sutka. Nie wiem co myśleć o tym..:huh::oo2: któraś z Was miała coś podobniego może?

Lilia może poczekaj z tydzień lub dwa . Teraz jeszcze nie usłyszysz serduszka . Musisz samą zdecydować . Witam i gratuluję!

Kinga mi tu pachnie kwietniowką. Musisz wytrzymać jeszcze trochę by za testowac. A może beta by juz coś pokazała?

Lilia27 ja tez bym ci radziła poczekać najlepiej ze 2 tyg, wtedy już na pewno będzie serduszko ale wiem jakie czekanie jest ciężkie, sama też czekam i idę dopiero w następnym tygodniu a ten czas tak mi się ciągnie
laugh.gif
witam na kwietniówkach
yes2.gif

Kinga85 ja tak nigdy nie miałam ale gdzieś czytałam że tak mają kobiety w ciąży
yes2.gif
więc kto wie.....

Syneczki spróbuj przegonić te czarne myśli i powtarzaj sobie że wszystko będzie dobrze, bo przecież musi być!!! Myślę że każda z nas martwi się żeby wszystko było dobrze, ja też czasem się zastanawiam ale wiem że zrobiłam wszystko żeby fasolka była zdrowa i skoro już reszta nie w moich rękach to nie mogę się zamartwiać bo to nie pomaga ani mi ani fasolce.

Dronka cieszę się że wszystko się wyjaśniło. Gratulacje!

Bunny ty nam się więcej nie zapominaj;-)

Witam się z ranka po tygodniu nieobecności!! Na początku witam nowe KWIETNIOWE MAMUSIE, cieszę się że grono się powiększa.
robaczek!!!! bardzo sie ciesze z dobrych wieści, gratuluję kochana!!!!!!!
Dziewczyny tyle naskrobałyście że jeszcze wszystkiego nie nadrobiłam..... :-D chyba i ja wstawie sobie suwaczek..... Trochę się obawiam bo nie bolą mnie piersi (w pierwszej ciąży nawet biustonosz drażnił), chyba pojde w poniedzialek do gina...

Magdusia zniknełaś z marcóweczek a teraz sie spotykamy na kwietniówkach:D jak miło:D:D:D
Lila chyba lepiej poczekać bo bedzie taki stres jak u mnie. Nie zobaczysz pęcherzyka i potem bedzie jeszcze większy stres. Sama nie wiem czy isc w tym tygodniu czy za 2:)
Kinga też podejrzeam że zostaniesz z nami. Moje obiajmy były takie w 1 ciązy. Teraz od razu wiedzalam bo zamiest suchości mialam dziewny śluz jak przed owu a zawsze była suchośćććć:)

Witajcie,
Ja po wizycie z mieszanymi uczuciami
baffled5wh.gif
Gin stwierdził , ze pierwsze usg dopiero za 3 tyg , bo ciąża jest jeszze bardzo młoda i nie chce dziecku po oczach świecic... W sumie racja , ale ja juz sie nakreciłam. Wtedy tez załozy karte ciazy , zleci badania. Jak na razie wyznaczył mi termin porodu na 19 kwietnia
yes2.gif

kto nastepny ma wizyte ? :)

reklama
Martolinka szkoda ze nie zrobił usg zwłaszcza ze fasolka jeszcze oczek nie ma :p hi hi. Najważniejsze ze ciąża potwierdzona i jest wszystko dobrze.

Następna jest IZA I MELISA dziś idzie do gin. Życzę powodzenia i trzymam &&&

Do góry