reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Ja mojego Achimka ciągle taszcze na rękach dzisiaj nawet razem z wózkiem (przeszkody architektoniczne w formie schodów) no ale ciężko się oszczędzać mając już jedno dziecko, zwłaszcza że mój leniuszek jeszcze nie chodzi, a dzisiaj w ogóle go coś napadło i cały czas na rękach, dzieciaczki pewnie też dostają do głowy przez te ciągłe zmiany pogody.

Witam, to moj pierwszy raz na tym forum i pierwszy raz w ciazy, wiec to wszystko dla mnie nowe. Wedlugo moich wyliczen jestem w 5 tyg i termin mam na 13 kwietnia, zrobilam dwa testy, wyszly pozywtywne i okres spoznia mi sie juz ponad tydzien, wiec przypuszczaz, ze to CIAZA. Nie bylam jeszcze u lekarza, i wlasnie Was chcialabym sie doradzic, czy juz umowic sie na wizyte czy poczekac jeszcze ze dwa tyg aby lekarz dal mi 100% pewnosc??Prosze o rady:)

hej dziewczynki
mam do was pytanko znowu... dziś zauważyłam fioletowe żyły na moich piersiach.. na tej otoczce naokoło sutka. Nie wiem co myśleć o tym..:huh::oo2: któraś z Was miała coś podobniego może?

Lilia może poczekaj z tydzień lub dwa . Teraz jeszcze nie usłyszysz serduszka . Musisz samą zdecydować . Witam i gratuluję!

Kinga mi tu pachnie kwietniowką. Musisz wytrzymać jeszcze trochę by za testowac. A może beta by juz coś pokazała?

Lilia27 ja tez bym ci radziła poczekać najlepiej ze 2 tyg, wtedy już na pewno będzie serduszko ale wiem jakie czekanie jest ciężkie, sama też czekam i idę dopiero w następnym tygodniu a ten czas tak mi się ciągnie
laugh.gif
witam na kwietniówkach
yes2.gif

Kinga85 ja tak nigdy nie miałam ale gdzieś czytałam że tak mają kobiety w ciąży
yes2.gif
więc kto wie.....

Syneczki spróbuj przegonić te czarne myśli i powtarzaj sobie że wszystko będzie dobrze, bo przecież musi być!!! Myślę że każda z nas martwi się żeby wszystko było dobrze, ja też czasem się zastanawiam ale wiem że zrobiłam wszystko żeby fasolka była zdrowa i skoro już reszta nie w moich rękach to nie mogę się zamartwiać bo to nie pomaga ani mi ani fasolce.

Dronka cieszę się że wszystko się wyjaśniło. Gratulacje!

Bunny ty nam się więcej nie zapominaj;-)

Witam się z ranka po tygodniu nieobecności!! Na początku witam nowe KWIETNIOWE MAMUSIE, cieszę się że grono się powiększa.
robaczek!!!! bardzo sie ciesze z dobrych wieści, gratuluję kochana!!!!!!!
Dziewczyny tyle naskrobałyście że jeszcze wszystkiego nie nadrobiłam..... :-D chyba i ja wstawie sobie suwaczek..... Trochę się obawiam bo nie bolą mnie piersi (w pierwszej ciąży nawet biustonosz drażnił), chyba pojde w poniedzialek do gina...

Magdusia zniknełaś z marcóweczek a teraz sie spotykamy na kwietniówkach:D jak miło:D:D:D
Lila chyba lepiej poczekać bo bedzie taki stres jak u mnie. Nie zobaczysz pęcherzyka i potem bedzie jeszcze większy stres. Sama nie wiem czy isc w tym tygodniu czy za 2:)
Kinga też podejrzeam że zostaniesz z nami. Moje obiajmy były takie w 1 ciązy. Teraz od razu wiedzalam bo zamiest suchości mialam dziewny śluz jak przed owu a zawsze była suchośćććć:)

Witajcie,
Ja po wizycie z mieszanymi uczuciami
baffled5wh.gif
Gin stwierdził , ze pierwsze usg dopiero za 3 tyg , bo ciąża jest jeszze bardzo młoda i nie chce dziecku po oczach świecic... W sumie racja , ale ja juz sie nakreciłam. Wtedy tez załozy karte ciazy , zleci badania. Jak na razie wyznaczył mi termin porodu na 19 kwietnia
yes2.gif

kto nastepny ma wizyte ? :)

reklama
Martolinka szkoda ze nie zrobił usg zwłaszcza ze fasolka jeszcze oczek nie ma :p hi hi. Najważniejsze ze ciąża potwierdzona i jest wszystko dobrze.

Następna jest IZA I MELISA dziś idzie do gin. Życzę powodzenia i trzymam &&&

Do góry