reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Paulusia ja z farbowaniem czekałam do 12 tygodnia który zacznie się w czwartek a w weekend mam zamiar zafundować sobie w końcu brak odrostów. Moje w lipcu nadawały się już do farbowania jak tylko kupiłam farbe dowiedziałam sie o ciąży więc wyobraź sobie jakie mam giganty i co najgorsze naturalne mam jasne włosy a farbuje na czarno. Wyglądam jak bym była siwa :szok::baffled:
Zmierzyłam właśnie odrosty mają 4,5 cm

reklama
Witam:)

Ciągle czytam i czytam forum ale będąc 8 h w pracy ciągle przed komputerem nie mam siły, zeby coś tutaj naskrobać...;)

Paulusia - ja cały czas farbuję włosy ale u fryzjera farbą bez amoniaku. Wiem, ze to jest bezpieczne. Tą farbę proponują wszystkim mamom. Co do innych farb moja koleżanka robi balejaż bo to nie dotyka skóry głowy...
Emama- witaj :)

Dziewczyny jak tak was słucham to narobiłyście mi ochoty na tej przyrząd do słuchania serduszka :))) U lekarza widziałam nie sety nie słyszałam :(

Augustynka, krwotoki z nosa mogą się pojawiać w ciąży, jednak jak się martwisz, to lepiej skonsultuj to z lekarzem... tym bardziej że miałaś już nieprzyjemne doświadczenia... :/

Tworek, ja czkoawki nie mam ;) za to pamiętam, jak mojej ciotce się ciągle odbijało jak była w ciązy. doslownie ciągle... szczerze ci współczuję niezręcznej sytuacji.

Stokrotta, zdrowia dla rodzinki!

Emamo, witaj :)

anussia, pisz co to za lekarz?

--------------

Witam,
Dziś M. pojechał kupić JAgodzie buty... przysłał mms'em 3 pary i w sumie z trojga złego wybrałam jedną... no trudno. w czyms dziecko musi chodzic... a te butki już ją cisnęły... :/

afiliacja moje dziecko ma problemy z nerkami które odziedziczyła zresztą po mnie. Nerki przepuszczają białko i krew ale z tym się żyje tylko trzeba kontrolować i unikać wszelkich infekcji bo wtedy wyniki szaleją . A w serduszku a konkretnie w lewej komorze jest struna która przechodzi przez sam środek i miała się wrosnąć ale się nie wrosła i każdy lekarz który bada Gabrysię to myśli że to coś poważnego bo szumy są bardzo silne no i z tym też się normalnie żyje.
Do centru zdrowia dziecka jadę po niedzieli po to aby w końcu zdiagnozować chorobę nerek i jakoś to nazwać no i będzie szereg tych przyjemnych i nieprzyjemnych badań.

a propos jedzenia :) to proponuje założyć wątek już po urodzeniu "kwietniówki na diecie" :p bynajmniej ja będę ;)
Ja też będe na diecie
Emama możesz .
Stokrotta ale Ci super.

Stokrotta gratuluję bicia serduszka. Ja się troche obawiam kupić takie urządzenie. Już niedługo mam wizytę u lekarza to się napatrzę na maluszka

Vilmaq ja również jestem za dietą po ciąży. Jak byłam nastolatką, to łatwo wychodziło mi zrzucanie ciała, chociaż wcale tego nie potrzebowałam, a teraz .... ech szkoda gadać :-(

Emma witaj :-)

ja dzisiaj się przepracowałam i ledwo leżę. Już nigdy więcej... Aż delikatnie brzuch mnie pobolewa. Głupia głupia głupia ja :confused2:

Miłej nocki Dziewczyny

Tworek-ja jakiś czas temu pisałam,że też się przerobiłam i potem odchorowałam-nie łaska się uczyć na błędach koleżanek??? Pylaj szybciutko odpoczywać!
biggrin.gif

Sonisia-gratuluję, widzisz, wszystko ok-teraz przeproś dzidziołka, że mu stresy robiłaś;-)

Kochane tak trudno mi się z Wami rozstać....
Strasznie trzymam za Was kciuki i za wszystkie dzieciątka!
Trzymajcie się wspaniałe kobietki, naprawdę jesteście cudowne i bardzo sympatyczne,dziękuję za wszystkie słowa wsparcia!

reklama
Do góry