reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witam się po bogatym w "atrakcje" weekendzie.
Zapraszam na wątek zakupowy, mam tam coś dla Was. Sama się w to zaopatrzyłam i chciałam powiadomić że jest coś fajnego dla nas co jest godne każdych pieniędzy :tak:

reklama
Witam poniedziałkowo.
Jakoś przez weekend nie miałam ani czasu ani chęci by tu zaglądać po ostatnich wydarzeniach ale dziś postanowiłam zajrzeć.

Afi leż kochana i dużo odpoczywaj a wszystko będzie dobrze.&&&&&

czesc dziewczyny,

wrocilam z urlopu gdzie udało nam
sie zalatwic sprawę mieszkaniowa i z duma moge powiedzieć, ze jak wszystko dobrze pojdzie to od grudnia bedziemy mieszkać na SWOIM..!!!!!! :):):) ale sie ciesze...! bo w mieszkanku które wybraliśmy ma wneke na lozeczko dla naszej kruszynki (ktora wstępnie miała byc miejscem na zabudowę :p)

wiec z góry Was przepraszam jesli nie bede codziennym gosiem na bb, ale zaleglosci mnie dopadlo i wlasnie zmykam do pracy, a potem do castoramy po panele :) hihi!

pozdrawiam wszystkie mamusie i Fasolki, pewnie nas przybyło z czego ogromnie sie ciesze i mam nadzieje ze uda mi sie po krotce zorientować co zescie tu naskrobaly przez ostatni tydzien.

ps- czy WasE brzuszki tez wieczorem rosną jak szalone? :)

Witam,
Sonisia te brzuszki to rosną i to troszkę szybko przynajmniej u mnie tak jest.Ale w drugiej ciąży podobno tak jest.
Dziś wstałam o 4.30.Jak obudziłam się do sikania to już nie mogłam spać więc poczytałam książkę a teraz to mi się oczy kleją.

Cześć Dziewczynki!!

Afinicja trzymam kciuki, musisz dużo odpoczywać i wszystko będzie dobrze :-)
Sonisia gratuluje własnego M i udanych wakacji :-)

Ja się tylko przywitam i zmykam do pracy, bo mdłości przeszkadzają mi w pracy i nie mogę się na niczym skupić.
Przez wekend tylko spałam i leżałam przed telewizorem, normalnie do niczego się nie nadaje :-(. Mam nadzieję, że to minie jakoś wnet.

Miłego dnia życzę

Kurczaczek_k
user-online.png
na spanie to i ja nie narzekam.:-)

witam kochane i przepraszam, że zaniedbuję, postaram się później nadrobić. U nas choroba morska pełną parą, widać będzie powtórka - każdą chwilę względnej dyspozycji przeznaczam dla synka, reszta to próba dotrwania do ok 18 wtedy względnie się uspokaja.... Buziaki!

reklama
Ja się czuję dobrze póki mam żywność w lodówce :-D Ale tak poważnie to nie mogę pić mleka, spożywać nabiału czy to w postaci serów czy jogurtów, tak mnie mdli po ich kilku kęsach że oszaleć idzie. To samo w przypadku wypicia herbaty :szok: No i zapach mięsa czy to gotowanego czy smarzonego, rozkłada mnie na łopatki...

Do góry