reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
mycha mysle, ze mozesz byc spokojna:) to napewno mega małe ilości alko. luzik blusik:)
anusia to widze, że zakupy udane:) super!
mycha chyba ważne, że beta rosnie..kiedy masz wizyte?
oglada któraś "m jak miłość"? zaraz na polsacie sie zaczyna;)
darucha gdzie jestes?
a ja mam znowu mdłości mega fuj fuj fuj..

mycha79 ja się nie znam jeśli chodzi o progesteron, więc niestety nie pomogę
anussia201 ja tez sie męcze z pryszczami i to nie tylko na twarzy - zaczęły mi na dekolcie wyskakiwać:eek:
angelie baw się dobrze i wypoczywaj
kamisia321 witaj :-)

chcieliśmy z synem wyjść na plac zabaw po przedszkolu ale nam nie wyszło bo zaczęło padać
dziecko ogląda po raz n-ty Auta a ja próbuje się zmobilizowac i troszkę posprzątać

co do sprzątania, prania itp to ja bardzo często robię to w niedzielę z racji tego ze korzystam bardziej z wolnej chwili a nie z dni tygodnia, poza tym problem jest z suszeniem ciuchów, więc jak miejsce w łazience się zwalnia to po prostu pierzemy kolejną porcję brudasów:tak:

magda85-pierwsza miłość :-) tak,oglądam :-)

Ja też pranie robię w niedzielę bo tutaj teściowa ma taryfę na prąd lub wodę(już nie pamiętam) i można prać tylko w piątki od 12-14 i później od 22 i cały weekend

Ostatnia edycja:
magda i anussia ja to czekam na barwy szczęścia i m jak miłość no i jutro na przepis na życie
dla mnie tylko seriale po 20 sa możliwe do obejrzenia bo wcześniejszych nie daję rady z uwagi na syna

zaczyna mnie mdlić po południowo
o matko, może to z głodu - zaraz cos zjem

oglądałyscie może the voice of poland w sbotę o 20 na tvp2?
ja ogladałam i bardzo mi sie podoba ten program
ide jeść

magda i anussia ja to czekam na barwy szczęścia i m jak miłość no i jutro na przepis na życie
dla mnie tylko seriale po 20 sa możliwe do obejrzenia bo wcześniejszych nie daję rady z uwagi na syna

zaczyna mnie mdlić po południowo
o matko, może to z głodu - zaraz cos zjem

oglądałyscie może the voice of poland w sbotę o 20 na tvp2?
ja ogladałam i bardzo mi sie podoba ten program
ide jeść

Fajny ten program :)

Magda wizytę mam jutro, będę błagać o leki na podtrzymanie, niech dadza mi końską dawkę progesteronu. Kurde, wiedzą jaką ma historię, to powinni zadbac bardziej o mnie :(

Mam nadzieję, że jakoś się tu odnajdę:)
Tak sobie czytam Wasze posty i widzę,że nie mam się co martwić tak pięknie wysypaną twarzą krostami :-D, a wiecie może kiedy to minie ?! Wiem, że tak jest ale po prostu mam dość już tego.
Widzę troche miłośniczek seriali :-) ja zawsze czekam na: pierwszą miłość, m jak miłość no i teraz już we wtorki na przepis na życie :-)

Dziewczyny czy u wielu z Was wystąpiły plamienia na początku ciąży, bo ja właśnie to przechodzę i trochę się martwię:(

reklama
Kochane dziękuję za przypomnienie o M jak miłość. Całkowicie o tym zapomniałam a jutro bym płakała. Jeszcze proszę by mi ktoś przypomniał jutro o "Przepisie na życie" i będę w raju.

A co tam z Magdusią ? Ciekawe czy dostała pracę?

Do góry