reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
współczuję tych wszystkich złych wydarzeń... i jak tu się nie denerwować w ciąży jak z każdej strony pojawiają się złe wiadomości, daj znać jak rozmowa no i wizyta.

Dziękuje, na szczęście dzisiaj szef już ma dobry humor i żadnej rozmowy nie było. Pewnie w poprzednim tygodniu miał zły, tylko mnie nie było to na mnie za moimi plecami się wyżył. Skutecznie rano wyprowadziły mnie z równowagi, rewelacje na mój temat.

A ja czekam na wynik bety, za pół godziny dzwonię.

Będzie dobrze, Trzymam kciuki :-)

Kurcze coś mi nie wyszła edycja

Witam serdecznie w ten jakże paskudny dla mnie dzień :)

ja również będę kwietniowa mamą :) 23.04.2011 :) :)
Ale przed Nami jeszcze dość długa droga :)

Nie odzywałam się w niedzielę bo mój podły humor trzymał się mnie nadal niestety z powodu następnych złych wiadomości.
współczuję

Jak dzisiaj na usg będzie ok, to jutro powiem o ciąży i w zależności od reakcji pomyślę o zwolnieniu ;-).
czekam na wieści

jezu dla mnie to jakieś zabobony z tym sprzatanie, praniem..kurde nie wolno nic robic, a wtrącac sie nie w swoje zycie to wolno? paranoja normalnie!!
no dokładnie

dziś ładnie się żegnam na 1,5 tygodnia bo wyjeżdżam
do miłego :)

A ja czekam na wynik bety, za pół godziny dzwonię.
no i???

ja również będę kwietniowa mamą :) 23.04.2011 :) :)
gratuluję i witaj

Kamisia witaj :)

Kurczę, nie dowiem się jaka beta, nie chcą mi podać wyniku przez telefon, może moja siostra coś załatwi z tym, a jak nie, to do jutra pozostało czekać ;)

A wiecie co ja ostatnio zrobiłam, mialam wielką ochotę na cukierki "trufle", no i dopiero po 5 cukierku mnie olśniło, że przeciez te cukierki są z alkoholem :zawstydzona/y:

reklama
magda85-to nie moje zwierzęta tylko teściów i ja tak na prawdę nie mam nic do gadania a na prawdę już mnie wkurwiają bo biegają w nocy i szczekają :wściekła/y:(niby są do pilnowania).A najgorsze to koty,jak nie drzwiami to oknem wejdą,już mi 2 razy mięso ukradły a teściowej bigos
robaczek_25-ja z Nati miałam piękną cerę a teraz właśnie wyskakują mi pryszcze
nuluska-przyślij mi to ciasto :-D wczoraj 1kg lodów opędzlowałam
Bunny86-zawracaj głowę,my od tego jesteśmy :tak::-)
agata-Nati też nic nie mówi,kiedyś ładnie mówiła mama i baba i miała 7-8 miesięcy ale już przestała,ostatnio mówiła "nie" a teraz mmmm jak krówkę widzi
kurczaczek-właśnie powiedz w pracy o ciąży to się od Ciebie odczepią bo kobiet ciężarnych nie wolno denerwować i obmawiać :-D
Angelie-miłego wypoczynku
kamisia321-witaj

A ja byłam dziś na pobraniu krwi na badanie hormonów tarczycy,już dawno miałam sobie zrobić bo ciągle jest mi zimno i ciągle jestem zmęczona.I kupiłam sobie bluzkę,botki i płaszczyk na jesien,o ile będzie jesień a nie od razu zima :-D

Do góry