reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Dziękuje Magdusia . Nie tyko ja "awansowałam" ale też Paulusia i Syneczki.

Szkoda ze z pracą nie wyszło

eeeeeeeee to Syneczki i Paulasia również serdecznie gratuluję!!! miło mi bardzo :)

A co do pracy, jutro idę na rozmowę o inną :) tym razem papierkowa sprawa, moja kochana siostra mnie poleciła. Także Bunny nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:) najważniejsza jest teraz moja fasolinka :)

reklama
magdusia a nie czujesz sie nie uczciwie nie mówiąc o ciązy? :)

w ostatniej pracy zostałam oszukana więc dlaczego ja mam mieć wyrzutu sumienia? pracodawcy wykorzystują pracowników obiecując nie wiadomo co a poznniej nawet o kase swoją trzeba do sądu chodzić.... także nie.
a w tej jutrzejszej wiedzą stąd takie lekkie obowiązki

Szybka jesteś w szukaniu pracy :-) . Oby ta była trafna:-) trzymam kciuki żeby ja dostała.

A tak w ogóle to gdzie jest Martolinka. Zaczynam sie martwić.
Mogłabyś sie chociaż napisać wszystko dobrze

mam nadzieje, ze cie nie uraziłam, jeżeli tak to przepraszam nie miałam zamiaru:) ja bym tak chyba nie umiała..głupio mi by było, dlatego zapytałam.

Szybka jesteś w szukaniu pracy :-) . Oby ta była trafna:-) trzymam kciuki żeby ja dostała.

A tak w ogóle to gdzie jest Martolinka. Zaczynam sie martwić.
Mogłabyś sie chociaż napisać wszystko dobrze

dzięki Bynny za wsparcie :)

Magda 85 Jak by mi zależało ma kasie to bym została bo dawali od razu umowę o pracę od poniedziałku tj 5 wrzesień ale wiedziałam że nie popracuję tylko bym musiała dać l4 dlatego zrezygnowałam. To w sumie nie wiem czy zachowałam się nie uczciwie.........

magda85- łoo matko:):) już żałuję, że zadałam to pytanie:) teraz będę mieć koszmaryy:p a jednak ciekawość to pierwszy stopień do piekła;-) p.s. chciałam wstawić fotki usg moich dwojaczków ale ciąża chyba obniża moje zdolności poznawcze bo za Chiny nie mogę:zawstydzona/y:

reklama
magda85- łoo matko:):) już żałuję, że zadałam to pytanie:) teraz będę mieć koszmaryy:p a jednak ciekawość to pierwszy stopień do piekła;-) p.s. chciałam wstawić fotki usg moich dwojaczków ale ciąża chyba obniża moje zdolności poznawcze bo za Chiny nie mogę:zawstydzona/y:
a jednak mnie oświeciło o godz 23.00 i już umiem wstawiać fotki, ufff nie jest ze mną aż tak źle;-)

Do góry