lene55
Fanka BB :)
Ewula, Emilia miło wiedzieć, że nie jestem osamotniona miki też miał taki okres, że 1 czy góra 2 się budził na cyca, ale to było kilka razy a tak to po 5 - 6 razy na noc (( odnośanie manu, to ja pracuję już od listoipada i od niedawna przestałam odciagać młodemu mleko, no ale teraz mam urlop u znowumi się laktacja rozbujała na maksa... teraz jak mnie nie ma to mały dostaje rano kaszkę, później jakiś deserek, mleko z butelki i jak ja wracam to leci moje mleko jakiś obiadek, może tare jabłko albo banan, na noc kaszka i w między czasie i całą noc cycek. Jak jestem w domu to potrafi nic nie ruszyć i leci tylko na cycu... czasem nawet 2 - 3 dni tylko cyc. No i pije tylko wodę, zero soków, herbatek, tylko woda. Za jakiś miesiąc góra półtora odstawiam od cyca i postanowiłam , że pojadę na 3-4 dni do siostry, żeby Miki mnie nie widział, ani ja jego, myślę, że tak będzie nam łatwiej z tym odstawieniem. Już mam cykora na myśl oi tym przedsięwzięciu Wyszły nam w końcu górne jedynki. Dziewczyny czy wy też tak macie, że jak jesteście w domu to dzieci nie odstępują was na krok? u nas jest tak , ze ja nie mogę nic zrobić, no chyba ze zaśnie, co rzadko się zdarza, bo tak cały czas na rękach albo przy nodze stoi inaczej ryk wielki jest! czasem już nie wyrabiam najnormalniej w świecie . Mały nie potrafi się niczym zająć nawet na 5 minut.... a przy tym jest bardzo nerwowy, piszczy, drapie ściska mnie , szczypie... trudno go wyciszyć... często myślę czy to normalne jest takie jego zachowanie....
poza tym za 3 tygodnie kończy urlop mój m a my jeszcze nie mamy opiekunki dla Mikiego, dopiero jutro się dowiemy, ale jak się nie zgodzi toi będę miała spory problem.... w przyszłym tygodniu czeka nas szczepienie pentaximem, bo mieliśmy chyba 4 razy p[przesuwane... mam nadzieję, że w końcu zaszczepią i przy okazji się dowiem ile waży mój terrorysta masakrator
Agacina: jak mnie nie ma to mą zgo usypia, ponosi, pomruczy i młody zasypia, ale jak ja jestem to cyc obowiązkowo musi być!
poza tym za 3 tygodnie kończy urlop mój m a my jeszcze nie mamy opiekunki dla Mikiego, dopiero jutro się dowiemy, ale jak się nie zgodzi toi będę miała spory problem.... w przyszłym tygodniu czeka nas szczepienie pentaximem, bo mieliśmy chyba 4 razy p[przesuwane... mam nadzieję, że w końcu zaszczepią i przy okazji się dowiem ile waży mój terrorysta masakrator
Agacina: jak mnie nie ma to mą zgo usypia, ponosi, pomruczy i młody zasypia, ale jak ja jestem to cyc obowiązkowo musi być!