Basiek fajnie, ze u fasolki wszystko ok, mam nadzieje, ze jak troszke sie pooszczedzasz chociaz wiem, ze bedzie ciezko i przyjmiesz leki to ten krwiak sie wchlonie
Happymum a co to za bilans? My zadnego nie mielismy
Ale super, ze wszystko ok.
Monisia zdrowka dla Malej!
Sonisia niech juz te chorubska dadza wam spokoj, zdrowka dla calej rodzinki! sonisia ile wazy Bruno, bo na zdjeciach wglada na takiego okruszka jak moj Antos;-)
Gochson super, ze Adas dal wam pospac
Reniuszku zazdraszczam ci takiego wylegiwania, kapieli i wogole relaksu w ciagu dnia ja moge tylko pomarzyc o takich luksusach;-)
Adasza Jas idzie jak burza, dobrze ze jestes zadowolona z opiekunki...
U nas bez wiekszych zmian zeby tylko 2 juz od miesiaca i narazie nic nie zapowiada, zeby przybylo. Antosku juz probuje sie puszczac i stac bez trzymanki, nie musze mowic ile przez to upadkow zalicza, przy meblach i takim chodziku chodzi juz jak stary. Z jedzeniem tez duza poprawa dzis udalo mu sie po raz pierwszy zjesc jakies 120ml brokulki ze slodkim ziemniaczkiem, jednak chyba kuchnia mamy lepiej mu podchodzi niz sloiczki;-)albo wystraszyl sie , ze go odetne od nocnych karmien
Poza tym u nas male przygotowania do swiat okna pomyte, firanki poprane gora juz posprzatana i nawet wczoraj ustroilismy okno swiatelkami, Antos ma wiec atrakcje
To tyle u nas. Kolorowych snow!