Witajcie po weekendzie!
My z mężem mieliśmy plany utrafić w 1,5 roczną różnicę wieku między dziećmi, ale nie wiem czy nam to wyjdzie. Nadal dużo karmię małego i nie miałam jeszcze @, a i z planowanego pół roku karmienia skłaniam się do wydłużenia o kolejne pół, no chyba, że mimo karmienia jajniki mi się odblokują ;-)
MumOli - witaj :-)
Julianna, ja na razie nie zmieniam fotelika, bo podobnie jak
Kasia mam do 13 kg. Co do asymetrii, to nam kobitka poradziła zabawki podawać po środku, a nie z boku i wykonywanie różnych czynności na prawą i lewą stronę (np podnoszeni, kąpanie itp.).
Kasia, kuruj się i nie daj się chorobie!
Agata777, dużo zdrowia dla męża!
Olagala, czy po tych kuleczkach dziecko prześpi nockę? To jest lek homeopatyczny?
W ogóle to mój syn dziś pobił samego siebie i 6 raz się w nocy budził :O ach te nieszczęsne górne jedynki!! Odkładałam go do łóżka, sama się kładłam, a tu znów stękanie. Pierwsza myśl: no zaśnij wreszcie, patrzę na zegarek, a tu 1,5 godziny minęło
Tyle karmień, to bez przewijania nie da rady, a jak tylko kładę go na przewijaku to wrzaski i ryk, póki nie skończę :-|
Z pozytywów to od tygodnia Adaś raczkuje, jeszcze nieporadnie, ale z dnia na dzień coraz lepiej. Zwiedza mieszkanie z innej perspektywy ;-) Dziś próbował gonić odkurzacz i z dużego pokoju poszedł sobie do sypialni bawić się żaluzjami w oknie, bo przecież pierwszy raz je dotykał!