reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Witam ja na szybko ,bo czasu nie mam.M już po operacji ,siedzi w domu.Najstarszy na antybiotyku i tylko ja na chodzie ze skwarą na ustach.Ludzie trzymajcie mnie bo padnę.Buziaki kochane i jak się poluzuje w domu to zaglądnę do Was.

basiek wielkie gratulacje :-):-) też już coraz częściej myśle o 2 bombelku, na pewno dasz radę :tak:

lazy Maja nie jest zainteresowana trzymaniem butelki, nawet jak mam założone takie "uszy" do trzymania, niekapka też nie chce ;-)

MumOli witaj, nasz córy z tego samego dnia, fajnie że się odezwałaś, to prawda, takich cichych podczytywaczy naszego wątku jest baaaardzo dużo (oko moderatora widzi) :-D

Gochson ja mam MESCOMP AC322 Plus, jestem bardzo zadowolona :tak:

Maniaa Maja nie tyle budzi sie z braku smoka, ale jak sie przebudzi i go dostaje to od razu zasypia, to normalne że nie umieja sobie go włozyć jeszcze do buzi (tzn w ciągu dnia w zabawie umie, ale w nocy to co innego).

Basiek- ja też od razu zrozumiałam, że jesteś w ciąży:-):-):-) Super dobra nowina! Gratulacje:-D

Julianna- to działaj:-D hihihihi

Ja to jestem nieźle stuknięta, bo też czasami nachodzą mnie myśli o drugim dziecku. Jest to dla mnie niepojęte! Jak mogę chcieć mieć drugiego potomka skoro z jednym ledwo wytrzymuję:szok::szok::-D:-D:-D Chyba jednak czuję zew natury;)

Basiek gratuluje :) ja tez bym bardzo chciala ale niestety nie mamy warunkow... mieszkamy z moja mama i mamy tylko dwa pokoje wiec nasz dzielimy z Emilka... Ale szczerze mowiac to chyba popadlam w jakas paranoje... biore tabletki od drugiego miesiaca po porodzie ale i tak caly czas mam obawy ze jestem w ciazy... maz juz sie ze mnie smieje ze co miesiac po test latam skoro krwawienie normalnie wystepuje...

Witajcie! :))

ja na szybko niestety- idę dzis do pracy dopilnować dużej imprezy, a wieczorem idziemy z eMkiem do kina ! :happy: pierwszy raz od roku ......!
zeby było smieszniej ostatni film to był zmierzch cz. I, a dzisiaj idziemy na cz. II :laugh2:

muszę szybko sie ogarnąć, spakować małego (po 14 zostaje z nim eMek a potem biorą go rodzice), a tu juz południe..!

na szybko - basiek gratulacje !!!!!!! ale bedzie wesoło ! ! !
planowane ..? :))

my z eMkiem nie chcemy drugiego za szybko, bo nie możemy sie nacieszyć brunem i każdego postępu cieszymy sie na maxa, a boimy sie ze w tym biegu (tempo życia) z dwójka troche bym nam umknęło.. a poza tym bru tak wymiata, ze ja obawiam sie ze drugie mogłyby nie być takie udane :D:D:D

ale basia widzę ze jak zaczniemy czytać o twoich badaniach, dolegliwosciach, radosciach to połowa z nas zaciazy raz dwa :laugh2:

exquise ale przystojniak !! i staje juz ?! o mebelki sie łapie..??

monissia no prosze jaka suprise! ja czekam aż mały zacznie próbować :):):)

pauletta wczorajsze bozole udane..?? :)) eM powrócił?
gratki zabkow !
u nas widać jakieś przeswity na dolnych jedynkach :O

kasia my mamy termometr bezdotykowy MicroLife i bardzo dobrze sie sprawdza, a często jest na promocjach w superpharm za 99 zł :tak:

reniu Maksio jest slodziak na maxa.. a tego fotelika naprawdę ci zazdroszczę !

adasza mały śpi w samym bodziaku bez skarpetek?? kocham takie stopki !!!
ja tez chciałam małego nie przegrzewac ale mamy tak chłodno w sypialni ze niestety spiworki, kocyki itp :D

olagala welcome!!

julianna widziałam takiego slodziaka kangurka z snoozebaby - 2w1 : przytulanka a do kieszonki wkładasz butelkę i mała może sie przytulić i jeść :))
sama bym sobie kupiła, ale mały sam trzyma butle nawet w boy i nie mam pretekstu :D

agata duuuuuuzo siły i cierpliwości...! :***

dobra spadam bo czuje presję czasu ;)

miłego weekendu !!!!

reklama
Do góry