Witajcie!
)
ja na szybko niestety- idę dzis do pracy dopilnować dużej imprezy, a wieczorem idziemy z eMkiem do kina !
pierwszy raz od roku ......!
zeby było smieszniej ostatni film to był zmierzch cz. I, a dzisiaj idziemy na cz. II
muszę szybko sie ogarnąć, spakować małego (po 14 zostaje z nim eMek a potem biorą go rodzice), a tu juz południe..!
na szybko -
basiek gratulacje !!!!!!! ale bedzie wesoło ! ! !
planowane ..?
)
my z eMkiem nie chcemy drugiego za szybko, bo nie możemy sie nacieszyć brunem i każdego postępu cieszymy sie na maxa, a boimy sie ze w tym biegu (tempo życia) z dwójka troche bym nam umknęło.. a poza tym bru tak wymiata, ze ja obawiam sie ze drugie mogłyby nie być takie udane
ale basia widzę ze jak zaczniemy czytać o twoich badaniach, dolegliwosciach, radosciach to połowa z nas zaciazy raz dwa
exquise ale przystojniak !! i staje juz ?! o mebelki sie łapie..??
monissia no prosze jaka suprise! ja czekam aż mały zacznie próbować
pauletta wczorajsze bozole udane..??
) eM powrócił?
gratki zabkow !
u nas widać jakieś przeswity na dolnych jedynkach :O
kasia my mamy termometr bezdotykowy MicroLife i bardzo dobrze sie sprawdza, a często jest na promocjach w superpharm za 99 zł
reniu Maksio jest slodziak na maxa.. a tego fotelika naprawdę ci zazdroszczę !
adasza mały śpi w samym bodziaku bez skarpetek?? kocham takie stopki !!!
ja tez chciałam małego nie przegrzewac ale mamy tak chłodno w sypialni ze niestety spiworki, kocyki itp
olagala welcome!!
julianna widziałam takiego slodziaka kangurka z snoozebaby - 2w1 : przytulanka a do kieszonki wkładasz butelkę i mała może sie przytulić i jeść
)
sama bym sobie kupiła, ale mały sam trzyma butle nawet w boy i nie mam pretekstu
agata duuuuuuzo siły i cierpliwości...! :***
dobra spadam bo czuje presję czasu
miłego weekendu !!!!