Witam:-) to znowu ja:-) boys śpią więc pora na małe przyjemności:-)
u nas jednak nie udało sie zrealizowac czesci planow na weekend, po stół nie pojechalismy bo się pokłocilismy o jakąś pierdołę i rozkręcilismy taka aferę, że już nigdzie razem nie chcielismy jechac, ale jak to mówią do 3 razy sztuka, drugie podejscie za tydzien hehhe;-)
Poza tym, w związku z natchnieniem na domowe słoiczki mój ojcieec dostarczył mi siatę jabłek, marchwi i pietruszki (wszystko z działki, bez oprysków i nawozów) teraz tylko dokupic reszte produktow na ryneczku i ruszamy, hehhehe, no i te puste słoiki trzeba skombinowac:-)
Pauletta- jaka mama chciałaby Cie skrytykowac za wyjscie bez dzidziulka??
chyba wieksozsc z nas o tym marzy:-) i super, że się dobrze bawiliscie!!! a z Filipa kawał zdolniachy. mnie te opowiesci boysów też rozwalają, do tego stopnia, ze postanowiłam ich nagrac na kamere- ale jak na złosc j,ak tylko właczyłam sprzet ,chłopcy zaniemówili hehehehe. a co do winka, to fakt, czerwone półwytrawne (moje ulubione) po takiej pzrerwie smakuje jak milion dolarów:-) a w mojej diecie to juz winko gości od 4 miesięcy:-)
agata89- Tosia z pewnością zakochana, skoro nie ma apetytu:-) a tak na serio to kawał twardzielki z niej:-)
dobrze, że macie taki wybór z tym basenem - my byśmy bardzo chcieli z chlopcami uczeszczac na basen, ale u nas nie ma gdzieee. a powiedz drogie są takie zajęcia?
myself- ja mam ten sam marchewkowy problem, nawet jak zapiorę to i tak zostaje taka żółtawa poświata po praniu. któraś z kwietniwoek polecała mydełko na plamy, chyba spróbuję bo pół garderoby przez tą marchewkę wytracę.
kasiagaw- no to sezon chorobowy rozpoczął się chyba na dobre:-( niech małżonek wraca do zdrowia, bo pewnie wiecej przy nim pracy niż przy Zosi;-) a ja się czasem zastanawiam czy jakbym zachorowała to mój mąż ogarnąłby naszą dwójeczkę, psa i dom, hmmmm....
dziewczyny jak super się pisze jak się jest na bieżąco:-)
dziewczyny a gdzie sonisia, wczesniej widziałam jej posty, ale osstatnio chyba zamilkła, oby to było chwilowe:-)
dobrej nocy