reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

myself- ja od razu zapieram mydłem w płynie albo płynie do zmywania naczyń, tworzysz taką pianę i trzesz...Zdarzało mi się nie robić kilka razy po 2 godzinach i też schodziło. Potem pralka i jest gites.

reklama
Pauletta super, że weslicho udane i że Filip taki grzeczny się zrobił. Zosia też gada na maxa. Jest roczulająca. A wino smakuje mega po tak długim czasie. Ja imprezy bez dziecia popieram w 100%. W końcu nie tylko jesteśmy matkami...

_agata jestem w szoku co do jedzenia Tosi...mój żarłoczny dzieciak chyba by się zapłakała od takiej ilości mleka...

myself mam dokładnie ten sam problem z marchewką...

U nas eMek chory, więc na mojej głowie Zosia, dom, firma moja, firma eMka i ogólnie padam już dziś na pysk. Wszystko sama, sama, sama...I jeszcze obsłużyć chorego oczywiście trzeba. Wymiękam. Więcej nie napiszę, bo padam.

Do juterka:*

Witam:-) to znowu ja:-) boys śpią więc pora na małe przyjemności:-)
u nas jednak nie udało sie zrealizowac czesci planow na weekend, po stół nie pojechalismy bo się pokłocilismy o jakąś pierdołę i rozkręcilismy taka aferę, że już nigdzie razem nie chcielismy jechac, ale jak to mówią do 3 razy sztuka, drugie podejscie za tydzien hehhe;-)
Poza tym, w związku z natchnieniem na domowe słoiczki mój ojcieec dostarczył mi siatę jabłek, marchwi i pietruszki (wszystko z działki, bez oprysków i nawozów) teraz tylko dokupic reszte produktow na ryneczku i ruszamy, hehhehe, no i te puste słoiki trzeba skombinowac:-)

Pauletta- jaka mama chciałaby Cie skrytykowac za wyjscie bez dzidziulka??:szok: chyba wieksozsc z nas o tym marzy:-) i super, że się dobrze bawiliscie!!! a z Filipa kawał zdolniachy. mnie te opowiesci boysów też rozwalają, do tego stopnia, ze postanowiłam ich nagrac na kamere- ale jak na złosc j,ak tylko właczyłam sprzet ,chłopcy zaniemówili hehehehe. a co do winka, to fakt, czerwone półwytrawne (moje ulubione) po takiej pzrerwie smakuje jak milion dolarów:-) a w mojej diecie to juz winko gości od 4 miesięcy:-)

agata89- Tosia z pewnością zakochana, skoro nie ma apetytu:-) a tak na serio to kawał twardzielki z niej:-)
dobrze, że macie taki wybór z tym basenem - my byśmy bardzo chcieli z chlopcami uczeszczac na basen, ale u nas nie ma gdzieee. a powiedz drogie są takie zajęcia?

myself- ja mam ten sam marchewkowy problem, nawet jak zapiorę to i tak zostaje taka żółtawa poświata po praniu. któraś z kwietniwoek polecała mydełko na plamy, chyba spróbuję bo pół garderoby przez tą marchewkę wytracę.

kasiagaw- no to sezon chorobowy rozpoczął się chyba na dobre:-( niech małżonek wraca do zdrowia, bo pewnie wiecej przy nim pracy niż przy Zosi;-) a ja się czasem zastanawiam czy jakbym zachorowała to mój mąż ogarnąłby naszą dwójeczkę, psa i dom, hmmmm....

dziewczyny jak super się pisze jak się jest na bieżąco:-)
dziewczyny a gdzie sonisia, wczesniej widziałam jej posty, ale osstatnio chyba zamilkła, oby to było chwilowe:-)
dobrej nocy

Helo Ladies!!

eMek dzisiaj na kursie wiec wieczor spedzam samotnie;-) no nie samotnie bo z Wami :)) Szymek po kapieli i cycku slodko zasna, a ja czekam na zakonczenie aukcji na bugaboo bee. Mam ogromna nadzieje, ze wygram i nie przeplace:-D na zabkowanie zaczelismy stosowac chamomille i chyba jest troche lepiej, co prawda nadal w nocy wstajemy ale to chyba bardziej ze wzgedu na katar. Jesien do nas juz zawitala :(( rano trzeba sie juz dogrzewac i liscie leca z drzew...

Darucha oj skad ja znam te wielkie klotnie o glopoty:-D oby za tydzien udalo sie nabyc prezent chrzcinowy dla Maluchow:tak::tak: teraz to musisz juz pekac z dumy, 4 dzien juz jestes na biezaco i obys juz z nami zostala:tak:kurcze tak czytam Twoje posty i faktycznie az chce sie miec blizniaki :)))

Lazy a moze poprostu Julka w Twoim towarzystwie nie chce marnowac czasu na spanie, a przy tesciowej bylo tak nudno, ze poszla spac i nie miala ochoty wstawac:-D

Rekinasia super, ze sprawy kanalikowe same sie rozwiazaly:tak:

Agacina moj maluszek tez duzo bardziej lubi spac u nas w lozku;-) chyba materac mu bardziej odpowiada:-D

Kasiagaw ale Zosienka Wam niespodzianke w wannie zrobila:-) zdrowka dla meza!

Olka u nas tez jest kaszelek, ale chyba to dlatego, ze wydzielina z noska leci do gardelka(mam taka nadzieje)

Reniuszek jak tam wyjscie??

Agata89 super, ze ualo sie znalesc nowy basen:tak::tak:

Milej nocki wszystkim!!

Witajcie :-)
Dziewczyny potrzebuje jakiś 2szt zapasowych pieluszek i celuje w jakieś tańsze ;-) powiedzcie mi jakie polecacie ? ze świata pieluch ?

Ja mam ze świata pieluch pul minky i są OK... wytrzymały 3h spacer na jednym wkładzie ;)
Mam też bobolider... i jest fajniutka! Ale jak Jaśko miał ją trzeci raz na pupie to po godzinie był mega przeciek :baffled: nie wiem... może za luźno zapiełam.. ogólnie wydaje mi się jakaś większa, może dlatego że jest sam PUL bez minky..

reklama
Dziewczyny mam prośbę od mojej siostry , która prowadzi badania do swojej pracy mgr .
Wypełnijecie ankietę:tak:
"
Zachęcam wszystkie osoby w wieku 20 - 30 lat do udziału w 2 ankietach, które dotyczą diety odchudzającej Ankieta - DIETA ODCHUDZAJĄCA, oraz nawyków żywieniowych Ankieta - NAWYKI ŻYWIENIOWE. Wyniki z obu ankiet pomogą mi stworzyć autorski projekt diety odchudzającej, który potrzebuję do pracy magisterskiej. Uzupełniajcie i udostępniajcie swoim znajomym!:) Z góry dziękuję za udział i za poświęcony czas!"

Do góry