Witajcie dziewczyny:-) napisałam do Was 2 dni temu ale stronka mnie wylogowała i jak zalogowalam sie ponownie to moj post nie istniał. postanowiłam napisac dzis a tu jakims cudem wyskoczyl moj stray post... cuda wianki,,,,,, wklejam go zatem : "hej girls:-) jak miło do Was znowu pisac:-) podczytuje Wasze rozmowki jak tylko mam czas, ale mam go podwojn ie mało, wiec musicie wybaczyc:-) dobrze ze MAgda85 do mnie czasem zadzwoni, napisze to mi zda relacje co tam u Kwietniówek, z resztą Magda85 jest w ogóle mega wsparciem w podwojnych kwestiach, za co jej bardzo dziękuję:-):-)
zawiszka, basiek- naszA okulistka tez nie ejst zwolenniczka przetykania bo podobno nic to nie daje, no ale wiadomo kązdy lekarz ma swoje zdanie, u nas z oczkiem problem skonczyl sie po codzienym przemywwaniu blephasolem - ale to pewnie za słaby srodek na dużą ropkę.
Pauletta, mammamia,andzik- te noce kiedyś muszą minac ... :-)
olka505- nie pamietam Cie z forum za czasów ciąży tak więc witam Cię na wstepie i musze pzryznac że oniemiałam na widok wagi Twojego maluszka- juz sobie wyobrażam jakie musisz miec bicepsy od noszenia takiego pulpeta. nasz Piotrus dbija do 8 kg i już mi sie snilo w nocy ze nei moge go uniesc nA rekach, na szcezscie Franio waży troche mniej wiec jest szansa że jeszcze troche sił uda mi sie wygospodarowac na noszenie tej dwojeczki:-) p.s. co do tej krzywicy to troche sie zaniepokoilam bo nasz Franek ma tez czesto spocona nozki, i glowke tez hmmmm a poza tym to jego ciemiaczko prawie ze bez pzrerwy pulsuje... podajemy devikap ale ktow ie czy chlopacy to przyswajaja.
p.s. widziałam jakis wpis odnosnie devikap-u co prawda na buteleczce jest info ze lek ten sprzedaja na recepte ale np u nas w aptece dostalismy devikap bezz recepty tak wiec warto sie spytac farmaceuty.
Witam Wszystkie "stare forumowiczki"- kasiagaw,reniuszek, robaczek, lene agata 777, sonisia. pauletta- bo widzialam ze dzielnei trwacie przy naszym forum:-)
pzreczytalam tylko kilka ostatnich stron wiec pewnie kogos pominelam, za co pzrepraszam:-)
mam zamiar do Was teraz czesciej zaglaadc o ile chlopcy mi na to pozwola:-) wiec się wdrozę i nie bede juz nikogo pomijac:-)
co do postepow maluszkow- to moi chlopcy obracaja się na brzuszek z kazdej mozliwej strony, zdarza sie im ale barzdo radko obrocic z brzuszka na plecy, pełzaja,wcinaja stopki, i cwicza juz do raczkowania bo tak smiesznie unosza dupke przy pełzaniu."